Hejsan!! Idag är de onsdag (näst bästa dagen på veckan) efter fredagar. Onsdagar innebär ingen träning och de betyder att chilla, så härligt att ha tid över till att få saker gjorda efter skolan. Idag slutade vi skolan kl.11 så då fick jag bockat av ännu en inlämning som skall vara inne nu innan jul. Så Himla Skönt.
Jag har även lyckats skjuta upp mitt teoretiska körkortsprov. Så nu har jag 9 dagar extra att plugga inför de, wey. På tal om körkortsprov så är jag sååå nervös inför själva ''köringen'' och litar inte på att jag kommer kunna alla småsaker man måste kunna. Därför funderar jag på om det är värt att trycka in fler lektioner innan, känns super läskigt att köra upp med någon som i princip bara skall leta fel i hur man kör haha..

Till något jag tycker är roligare än körkort så har jag äntligen köpt bästa vinterskorna ->INUIKII. Otur bara att de va snö i typ 3 dagar haha. Så hoppas verkligen på mer vinter nu. Mina är i färgen ''TAUPE'', looove dom

kramis


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er, hade faktiskt tänkt att jag skulle få ihop ett första inlägg nu, wiho. Antar att det är obligatoriskt att skriva om sig själv i sitt första inlägg, så här kommer en kortis om mig.. eftersom det redan står ''the basic's'' i min profil så är min plan att skriva 5 fun facts om mig själv.

1. Jag är extreemt hemmakär
2. Jag tränar Cheerleading i Sveriges damlandslag, vilket betyder en kommande resa till USA för att tävla VM (!!)
3. Det finns helt ärligt nästan ingenting jag skäms för, har superlätt att vara mig själv med de flesta nya människor jag träffar.
4. Jag har nyligen insett att jag faktiskt har lätt för matte om jag bara försöker lite??
5. Min sista fun fact är att jag är född 99 men kommer ta studenten med 00or eftersom jag bytte linje 1 år försent... lätt att vara efterklok haha

Nu vet ni lite fakta om mig!!
Kramis

Likes

Comments

Instagram@elleen_axelsson