Hej, skolan idag har varit som vanligt. Jag har varit en tavla som folk vill kladda på ramlade så fort jag satte min fot i en trappa osv..
På onsdagar åker jag till en tant på sjukhuset och pratar om olika saker och efter det kommer alltid min pappa och hämtar mig. Men idag på vägen hem så svängde pappa in på Visko (en skoaffär). När jag frågade vad han skulle göra så liga han mot mig och sa "jag tycker du är värd ett par nya skor". Jag blev hur glad som helst! Det slutade dock med att jag fick två par skor, haha. Det blev ett par vita Converse och ett par Vans, blev as nöjd med mina skor!
Nu har jag lagat mat och ska bjuda familjen på häxblandningen! Får se om Arvid börjar skratta åt denna måltid också!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är jag hemma från simträning. Så sjukt nöjd med prestationen för idag! Satte fjärilsim nästan en hel sträcka, så gjort stora framsteg. Förut såg jag väll i stort sätt ut som en sprattlande fisk haha!
Nu ska jag plugga och käka! Sen sak jag ta det lugnt resten av kvällen.

Lägger även ut en bild från skolan idag!

Likes

Comments

Godmorgon, är så sjukt trött idag. Kunde inte sova något alls inatt. Jag låg bara och vred på mig, minut efter minut som blev till timme efter timme. Nu ska jag lyssna på musik käka lite frukost osv. Sen bär det av till skolan.
Ska även åka och simma efter plugget idag igen. Känns skönt!

Likes

Comments

Idag var första dag i skolan, ouff why?
Den har varit som dem brukade vara, lektioner hit, raster dit, panik över onödigheter.
Vart och simmat idag med! Helt underbart, ska göra det imorgon igen. Älskar vatten, älskar sjöar, älskar hav, you name it!
Känns som alla problem bara försvinner och jag bara kan fokusera på att simma och ta ut mig själv.
Nu ska jag ta fram kläder tills imorgon osv!

Likes

Comments