Header
View tracker

Det må inte vara mycket till jul- eller vinterväder men känslan finns där ändå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Torsdag och min enda dag på veckan som inte innebar full rulle! Efter att ha jobbat över en liten stund kom jag hem till lagad mat och en mysig, lugn stund med min fina pojkvän. Precis vad jag behövde! Nu sitter jag i soffan, tittar på Wahlgrens värld och försöker lära mig lite i Gimp på datorn. Lovar roligare innehåll snart, men som sagt är det rätt mycket just nu!

Likes

Comments

View tracker

Titta vad jag beställde på black friday! Fick hem den förra veckan men jag har haft så mycket att göra så jag har inte hunnit visa er. Även denna vecka är lite hektisk men sen är jag nog på banan igen! I måndags var det ju Ullared (igen) och igår efter jobbet var jag på julbord och bowlade med mitt andra jobb. Idag ska jag på min lillasysters luciatåg! Så det är full rulle men bara roliga saker. Nu vet ni lite vad som händer och varför det står lite still just nu!

Likes

Comments

Hello! Jag har haft en riktigt hektisk vecka och därför har uppdateringen inte varit på topp. Tyvärr blir nog nästa vecka något liknande, men sen är jag helt och fullt back on track! Det är mycket nu med julbord, julfester, julklappslekar och allt vad det är. Idag har jag dock bara tagit det lugnt då jag är rätt seg och har ont i hela kroppen. Vi vaknade sent, tog en lång och härlig biltur genom skogen och letade oss enda till Linköping där jag nu befinner mig! Crille är ute med några kompisar men jag valde att stanna hemma då jag inte känner mig bra. Istället blev det en sväng till landet med familjen där vi badade badtunna och bastade! Mys.

Likes

Comments

Såhär ser vårt lilla skrivbord ut hemma! Jag köpte denna stol på Jysk för någon vecka sen och fejkpälsen köpte vi på rusta i lördags. Den är såå mysig att sitta i med pälsen! Om ni undrar över plåtburken så har jag haft pennor i den men dom är nedpackade just nu haha :)

Likes

Comments

I fredags gick jag en sväng på stan i och med black friday, men jag letade även efter en ny svart bh då jag råkade torktumla min, hehe. Den jag hade var en liknande som de ovan, fast med spänne på baksidan och jag tycker verkligen om den så jag tänkte köpa en lika dan. När jag väl kom in på Cubus så hade de 3 för 2 (tror dom alltid har det) på vissa underkläder och dessa två ovan samt den bhn jag skulle köpa var inkluderade. Long story short; jag kom hem med två fina spetsbhar extra! :)

Likes

Comments

Hörrni, hur mysigt med första advent?! Crille och jag kom hem rätt sent igår så vi tog sovmorgon idag och gick upp runt 10 och åt en mysig frukost samtidigt som vi tände första ljuset. Efter det släpade vi oss iväg till gymmet. Vi båda var såå sega men hade bestämt redan i början av veckan att vi skulle gymma idag. Vi körde på en liten stund och satte oss sen i relaxen, vilket var sjukt skönt! Vi har handlat lite och lagat mat också och nu ska vi bara chilla resten av dagen. Typisk söndag!

Likes

Comments