Vilken lång dag! Upp vid 7.30 och fixa det sista med packningen innan jag & ett gäng drog iväg på studentresa till Tucepi, Kroatien. Hela dagen har spenderats på tåg, flyg och buss. Så när vi nu äntligen är i säng är alla helt utmattade. Finns få saker som gör en så trött och ofräsch som att resa. Så nu ska vi få oss en god natts sömn och imorgon blir det poolhäng och drinkar, precis som vi önskar!
Godnatt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 13 readers

Likes

Comments

Just Life

Ja, som ni kanske märkte försvann jag ett tag. Men livet i 3an är ingen dans på rosor. Jag hade mer plugg dessa veckor än jag haft sammanlagt under dessa tre år kändes det som. Då fick jag tyvärr välja bort bloggen! Men nu är jag tillbaka! När jag varit borta har jag hunnit tatuera mig, färga håret & festa ganska mycket. Tänkte inte berätta om allt utan ni får endast godbitarna i form av bilder senare! Hoppas det funkar med tatueringsbilderna än så länge!

Likes

Comments

Just Life

Igår blev det inget inlägg. Tiden sprang iväg helt enkelt! Men jag rensade garderoben och gjorde pannkakor. Såååå gott! Kan vara skönt med dagar när man får något vettigt gjort. But I'm back again. Idag har jag jobbat 8 h på Specsavers men det gör inget när man har världens bästa kollegor. Vi hade en liten påskfika och byggde ihop lite bokhyllor så timmarna gick ganska snabbt! Efter jobbet åkte jag till Cornelia där Lena och Sammy väntade! Vi åt Sandwich som är världens godaste glass, popcorn och kollade på G.B.F. Den filmen är helt okej, kan rekommenderas när man vill ha en liten annorlunda tonårsfilm. Men kvällen supermysig och nu ska jag smal lite sömn inför plugget imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

Just Life

Har ni någonsin fått den känslan när allt verkligen känns helt perfekt? När man ser sig omkring och bara "ja, nu är jag verkligen LYCKLIG". Denna känslan fick jag idag när jag fick vara med mina bästa vänner. Vi gjorde tacos, snackade lite om resan, tog en promenad (där vi var tvungna att stanna & beundra månen!!!) och bara umgicks. Wow, vad jag gillar dem! Men alla var ganska trötta så kvällen blev inte så sen, men det har jag inget emot. Med det fina vädret vi har somnar jag gärna tidigare så jag inte sover bort hela dagarna sen.

Imorgon blir det PW och brunch men Cornelia, vilken vardagslyx!

Likes

Comments