Hej hej! Tyvärr har jag så himla dålig mottagning där vi är nu (mitt ute i vildmarken). Så kommer inte publicera något under denna veckan! Men kommer att klippa ihop en film från resan som jag lägger upp sen när jag kommer hem!

Kram,
Ellen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 142 readers

Likes

Comments

En krångeldag. Förmiddagen rullade på utan problem. Vi gick ner till sjön och åt en glass på Moo-Lyx. Jag åt passionsfrukts sorbet, sååå gott! Vi satt en stund vid hamnen innan vi fick ge vika för värmen och gå hem till poolen. När vi sedan skulle åka & handla det sista inför Banff hittade inte Lisa sina glasögon. Och hon ser typ 10 m framåt utan dem vilket blir ett problem då hon är den enda som kan köra bilen på försäkringen.... Så vi gick, en söndagseftermiddag, åka runt i hela staden och leta efter en optiker som kunde göra ett par glasögon snabbt. För även att vi vänt upp och ner på heeela huset hittar vi dem inte. Så istället för att åka vid 5 imorgon får vi nu åka framåt 11/12 istället. Men det ska nog lösa sig ändå! Problemet kan vara att hitta en campingplats där när vi kommer så sent men men! Kvällen spenderades i poolen med god mat. Och avslutades med 8 Mile och iste, yummy!

Kram,
Ellen

  • 166 readers

Likes

Comments

Igår (fredag) åkte jag direkt till Lisa i Surrey efter jobbet. Vi åkte och hämtade upp till Walmart. Där handlande vi stormkök och liknande inför resan. Sedan köpte vi med oss kinamat hem och åt inför TVn. Vi försökte somna tidigt men så blev det inte. Så när klockan ringde vid 7 idag på morgonen var ingen av oss på topphumör. Men det ändrades snabbt när vi fått in allt i bilen och äntligen kommit iväg. Bilresan tog ungefär 5,5 h och det första vi gjorde när vi kom fram var att hoppa i poolen. Vi fick låna Lisas värdfamiljs familjs hus medan de är på semester. Så lyxigt med pool och allt innan vi ger oss ut i vildmarken. Efter ett dopp åkte vi och handlade mat och sedan fortsatte vi bada. Framåt 7 åt vi pizza och sedan gick vi till hamnen. Då det var översvämning här första juli så de hade flyttat fram sina "Canada's 150th Birthday Celebration" till idag. Så vi slog oss ber vid hamnen, kollade på fyrverkerierna och njöt av värmen som låg på 30 grader fram tills midnatt! När vi kom hem bestämde vi oss bara för att ta ett dopp i poolen (nakna eftersom vi är crazy like that, Hahahah) och sedan kolla på en film innan vi gick och la oss, det var en ganska lång dag ändå!

Kram,
Ellen

  • 218 readers

Likes

Comments

Min utsikt har ändrats väldigt mycket sen röken drog in över staden. Så himla tråkigt att det ska vara såhär...

  • 213 readers

Likes

Comments

Hejsan. Inte mycket bloggande på senaste, my bad. Men svårt att skriva långa inlägg när man inte är hemma, men jag ska bättra mig! Tisdagen gick åt till att vila upp mig efter helgen. Låg mest i sängen, fixade med kameran och började skriva packningslista inför kommande roadtrip till Banff National Park. På kvällen tog jag en löprunda. Det var för jobbigt... Vissa av er kanske har hört om skogsbränderna som härjar här i BC. Och i måndags tog sig röken hit. Det ser ut som om det är dimmigt hela tiden. Det värsta är att den annars rena luften som är här är nu tung att andas. Men en fördel finns. När röken täcker himlen blir ljuset från solen rött, SÅ HIMLA VACKERT.


Onsdagen innebar heldag för mig, jobb från 8-18. Då det var både dålig luft och björnar ute i kvarteret spenderades största delen av dagen inomhus eller på trädgården. Jag och Violet hade också en liten spa-timma medan Brooke sov. Dagen gick annars snabbt och när jag slutade åkte jag till Coquitlam Centre för de sista köpen innan resan. Jag köpte en yoga-matta som jag ska ha som liggunderlag plus lite mer tränings-/hikekläder. När jag kom hem var jag väldigt trött och blev superglad när jag såg att Margie köpt hem asiatisk mat! Lyxigt!

Det blir väl ett sista inlägg imorgon innan jag åker, sedan får vi se hur det blir under kommande vecka, kan vara så att jag bara gör några inlägg med bilder och skriver om det när jag kommer hem!

Kram,
Ellen

Likes

Comments