Header


TRE SMÅ FRUKOSTRÄTTER

​God kväll mina vänner! Idag vaknade jag upp trött efter gårdagens fest. Har legat och kollat på serier och film hela dagen i princip, bl.a. ​Fifty Shades of Grey​. Speciell film får man ju säga. Är ni sugna att se den så har ni en direktlänk här​, ​dock med en text i ett främmande språk men det störde i alla fall inte mig. Ikväll tror jag nog att jag blir hemma, på schemat står melodifestivalmys med mamma och pappa, lite jobb samt bloggfix. Hoppas ni får en go lördagskväll!

​//Good evening my friends! Today I woke up tired after yesterday's party. I've been watching TV-shows and films all day long, inter alia​ Fifty Shades of Grey. A special film I would say... Anyways, if you'd like to watch it you can find it here.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Michael Kors Spring 2015 Ready-to-Wear​​

​Detta var mina favoriter från Michael Kors Spring 2015 Ready-to-wear som han visade upp på New York Fashion Week för någon vecka sedan. Det var mycket färger och mönster i hans designs men jag drogs som vanligt till det färglösa. Svart och vitt i mitt hjärta säger jag bara. Så elegant! På tal om New York, det kaaaan hända att det blir en resa dit för min del i sommar. Inget är bestämt eller bokat än, men jag är i varje fall sjukt sugen...

​//These are my favorites from Michael Kors Spring 2015 Ready-to-wear​ which he presented during New York Fashion Week for a week ago. There were lot of colors and pattern in his designs but I liked the colorless pieces as usual. Black and white in my heart. So elegant! And speaking of New York, I miiiight travel there this summer. Nothing is decided yet but I really really would like to go...

Likes

Comments


A GOOD WEDNESDAY

Idag hade jag bara en lektion i skolan. Egentligen har vi fyra lektioner på onsdagar, men två av dom gick bort på grund av en UF-mässa som vi var och kollade på och den fjärde lektionen var halvklass (därav jag ingick i den lediga halvan) eftersom det var en laborationslektion. Jag och mamma passade på att äta lunch tillsammans på stan och sedan var jag hemma runt 13:00. En riktigt chill onsdag! Nu ska jag slå på det senaste Pretty Little Liars-avsnittet och därefter väntar plugg!

//Today I only had one lesson in school. Normally I have four lessons on Wednesdays but two of them were canceled because of a business fair​ we had to visit and the fourth lessons was only for the half of my class, where​ I wasn't included. So I've had a very chill Wednesday! Now I'll watch the latest episode of Pretty Little Liars and then I'm going to study. Xx.

Likes

Comments


A DELICIOUS SMOOTHIE

Dessa goda smoothies gjorde mamma till mig och henne för någon dag sedan. Banan, kiwi, bär, yoghurt, äpple, ingefära och allt vad den nu innehöll. Jag kommer inte ihåg exakt alla ingredienserna men god var den i alla fall! Älskar smoothies, det är så fräscht, hälsosamt och gott. Tyvärr gör jag själv inte dom så jätteofta då jag är lite för lat för att mixa ihop en. Jag vet att det inte tar lång tid men det är enklare att ta något som redan är klart för att äta... Som sagt, lat. Men men, det är tur att mamma finns i alla fall!

​//My mom made these delicious smoothies for me and her for a couple of days ago. I think it contained bananas, kiwis, berries, yogurt, apple and ginger . Maybe something else, I'm not quite sure. Anyways, it was really good! Thank you mother.

Likes

Comments