Header

Varje söndag intervjuar jag en bloggare som jag tycker är värd att lyfta fram. Idag är det dags att veta lite mer om Daniela Goglia.

Daniela är en härlig och glad tjej med stor passion för både mode, träning och inredning. I hennes blogg hittar man en salig blandning av allt detta, plus mycket mer. På den senaste tiden har hon snabbt klättrat på Devotes topplista och nu har jag tagit kontakt med henne för att veta lite mer om tjejen bakom den växande bloggen.

Du tog ju studenten i våras, vad gör du just nu?
Ja det stämmer bra, just nu jobbar jag som barnflicka och vid sidan om driver jag min blogg www.danielagoglia.se.

Vart hittar du motivation till att hålla igång med träningen?
Ja det där med motivation kan ibland vara svårt. Vissa dagar har man helt enkelt ingen ork eller lust. Mina bästa tips är att variera med olika sorters träning och försöka hitta det som man tycker är kul. Om du har möjligheten kan det bli extra kul att träna om du köpt nya träningskläder. Annars tycker jag att det funkar att följa olika konton på Instagram eller Pinterest som lägger upp inspirerande träningsbilder.

Du följer ju en speciell kostguide, kan du berätta lite mer om det? Har du sett resultat?
Ja just nu följer jag Bikini Body Guide som består av en kostdel och en träningsdel. Jag ska äta en viss mängd mat varje dag från sex olika matgrupper. Sedan följer jag ett träningsschema med olika pass som jag ska göra varje vecka. Jag har skrivit ett inlägg här: http://danielagoglia.devote.se/blogs/29316755/bikini-body-guide.htm om ni är nyfikna och vill veta mer! Jag kan inte säga att jag har sett några jättesynliga resultat men jag har sett viss skillnad på mina före- och efterbilder. Nu är jag inne på sista månaden och det har helt klart trappats upp ett steg så jag hoppas på att det kommer ge resultat!Dina tre bästa egenskaper enligt dig själv?
Att jag är öppen, social och väldigt driven. Vill jag något ser jag till att det blir så! Jag har väldigt lätt för att prata med folk och dela med mig av mig själv, på gott och ont haha

Vilken är den snyggaste trenden just nu, enligt dig?
Polotröjan! Passar till det mesta och värmer bra nu på vintern.

Vill du bo kvar i Stockholm i framtiden, där du bor nu, eller har du planer på att flytta?
Jag är väldigt hemkär och har svårt för att resa bort i längre perioder. Just nu har jag inga planer på att flytta från Stockholm men man vet aldrig hur det ser ut i framtiden. Så länge Wilma, min vovve, kan följa med kan allt gå att lösa! :-)

Vad är det mest attraherande hos en kille?
Utstrålning! Och hygien, haha.. Jag klarar inte av killar som har dålig hygien, väldigt oattraherande!


Vad föredrar du mest...

- Hemmakväll eller utekväll? Vanligtvis skulle jag säga utekväll men nu när jag följer denna guide måste jag säga hemmakväll.

- Guld eller silver? Silver

- Kebab eller pizza? Pizza! (Hungrig jag blev nu…..)

- Bli uppraggad eller ragga själv? Ragga själv.

- Film eller serier? Serier.

- Klackar eller platta skor? Platta skor trots att jag är ganska kort. Klackar är underbart men inte till vardags!

- ASOS eller NELLY? Nelly!

- Lockigt eller platt hår? Jag önskar att jag hade orken till att locka mitt hår oftare men det får nog bli platt hår.

Vad är det bästa med Devote.se där du bloggar?
Att vi är ett så härligt gäng med bloggare som hittar på roliga saker tillsammans, i helgen var vi te.x. på en jättemysig brunch tillsammans och för ett tag sedan styrde de upp en grym kräftskiva!

Vad tycker du är det bästa med julen?
Den mysiga stämningen. Alla blir så kärleksfulla och mysiga!

NI HITTAR DANIELAS BLOGG HÄR
(Allt bildmaterial är lånat från hennes blogg)

Likes

Comments

​GOOD MORNING SUNDAY 

Godmorgon! Här får ni några bilder från en solig morgon i somras. Riktigt så soligt är det inte längre, men en lång morgon i sängen fick jag i alla fall. Nu ska jag äta frukost och påbörja en himla massa plugg som ska vara gjort tills imorgon. Klockan 12:00 kommer en söndagsintervjun upp, kika in igen då. Xx.

​//Good morning! I've been lying in my bed for a while now and now I'm going to eat breakfast and then study. I have so much to do for tomorrow! See you later, xx.

Likes

Comments

PICTURES FROM TONIGHT

God kväll (natt?)! Tänkte bjuda er på några bilder från ikväll innan jag går och lägger mig. Jag var ju som sagt ute och åt med tjejerna i min klass - dom flesta av dom i alla fall, tyvärr var det sex stycken som inte kunde komma. Hur som helst så har jag verkligen haft en supermysig kväll med god mat och väldigt trevligt umgänge. Kan inte få nog av hur skön vår klass är, det ger så otroligt mycket energi att ha dessa människor runt omkring sig!

//Good evening (night?)! Here are some photos from tonight. I had a wonderful dinner with the girls in my class. I really love my class, it gives me so much energy to be around all these lovely people!

Likes

Comments