Header

DSC_0110rr NEW SWEATER FROM BIKBOK Ellen har köpt sig ett färgglatt plagg! Det är inte ofta det händer, men jag gillar faktiskt den. Fluffigt och rosa, en rätt så bra kombo ändå. Även idag har större delen av fritiden bestått av plugg. Efter skolan har jag suttit och pluggat i fyra timmar, större delen spanska, men nu börjar jag kunna det! Nu ska jag njuta ändå ut i tårna av en ledig timme innan jag går och lägger mig. Hoppas ni haft en bra tisdag. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

collage siffror

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here / 7. Here / 8. Here / 9. Here / 10. Here / 11. Here

Fick en förfrågan om jag kunde visa upp lite billiga höstskor. Har har ni mina 11 favoriter som alla kostar under femhundralappen. Nummer tre är de par jag gillar mest, men de står ju numera även här hemma hos mig. Idag blev det ett väldigt sent inlägg då jag har pluggat spanska i ca 5,5 h efter skolan. (Jag vet - sjukt! Dessutom hann jag inte ens plugga på allt!). Egentligen hade jag tänkt gå och lägga mig efter det men det kändes inte bra att inte ha haft någon fritid alls på en hel dag, så därför satte jag mig med datorn och gjorde detta inlägg. Men nu ska jag i alla fall sova så jag orkar plugga vidare imorgon. Godnatt på er.

Likes

Comments

DSC_0360rrWHITE LITTLE THING Detta vita, enkla ting fick följa med mig hem igår. Den pryder inte endast mig utan även mitt rum, färgen och mönstret passar väldigt bra in inredningsmässigt. Annars då? Idag har jag huvudvärk och lite feber. Har haft huvudvärk i en dryg vecka nu av en oklar anledning och idag slog det till rätt rejält ett tag, men ett piller senare blev det lite bättre! Nu ska jag strax hoppa i duschen och sen ska jag nog gå och lägga mig ganska tidigt så jag orkar med skolan imorgon. Kram.

Likes

Comments

DSC_0328r DSC_0319r DSC_0338r DSC_0314r GOOD MORNING SUNDAY God morgon! Såhär ser det ut där jag sitter just nu. Dock är frukosten uppäten och jag ska strax byta ut skålen mot ett par skolböcker. Gårdagskvällen spenderades med mamma, hon satt vid iPaden/kollade på TV och jag gjorde matte, när jag sedan var klar kollade vi gemensamt på det nya säsongsavsnittet av Grey's Anatomy. Idag står främst Engelska och Spanska på schemat. Nej nu hinner jag inte blogga mer, dags att sätta igång! Vi hörs.

Likes

Comments

DSC_0064rr NEW PHONE CASE FROM GLITTER Hej! Nu är jag hemma igen från en shoppingdag med Hanna. Hittade ändå en del så det blev några lyckade timmar! Bland annat köpte jag skalet som ni kan se ovan. Jag har tappat min iPhone 49053 gånger (utan en enda skråma hittills) men nu känner jag att turen har funnits hos mig så många gånger så det är nog bäst att försäkra sig lite. Tyckte det var himla stilrent och snyggt också!

Likes

Comments