Header

DSC_0122r DSC_0017rrDSC_0333rDSC_0350r FILMKVÄLL MED TJEJERNA Hej! Har precis cyklat en runda och ätit en snabb middag med familjen. Nu ska jag stryka lite kläder innan jag kör (övningskör rättare sagt) iväg till Lisa för filmkväll. Solen lyser ute och jag sitter och lyssnar på Håkan Hellström. Denna kvällen kommer bli bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

DSC_0055rDSC_0116rDSC_0142r DSC_0027r DSC_0041rDSC_0128r AN AFTERNOON IN PALMA Lite bilder från Mallorcas huvudstad Palma! Det var precis lika fint som mysiga The Lanes i Brighton. Hade inte sagt nej till att åka tillbaka och shoppa i dessa vackra kvarter igen. Dock står London fortfarande högst upp på charmlistan, en så underbart vacker stad  är det. En weekendresa till Paris vill jag också uppleva någon gång, och Italien, och Santorini... Älskar att resa och se nya platser och träffa nya människor.

Likes

Comments

DSC_0586r DSC_0584rr DSC_0593r DSC_0576r OUR FIRST DINNER IN MALLORCA Hej! Har fortfarande en del Mallisbilder kvar att visa er så hoppas ni står ut med det ett tag till. Fotona ovan är från vår första middag som vi åt på en fiskrestaurang. God mat även om det inte var det bästa jag ätit. Utsikten över havet och stranden var i alla fall väldigt fin! Nu ska jag beta av dagens to-do-lista för att sedan fara vidare mot Lisa ikväll, Divergent-mys med henne och Vilma väntas. Har inte träffat Vilma på sex veckor så ser fram emot kvällen! Såg förresten att jag är 1:a på Glossfashions topplista, jättekul!

Likes

Comments

DSC_0053r DSC_0025r DSC_0079r DSC_0046r BEACH DAYS Idag har jag bara gått runt och slöat. Redigerat bilder, packat upp resväskan, kollat på kläder online o.s.v. Härligt. Nu ska jag ta något att äta och sedan börja fixa mig inför kvällen. Släktkalas för Lisa är det som gäller. Blir säkerligen trevligt! Kikar in igen imorgon, ses då! Xx.

Likes

Comments

DSC_0097rrr DSC_0386r DSC_0065rDSC_0062rrDSC_0182rDSC_0130r

Topp - Bershka / Kjol - H&M / Klackar - NLY Shoes / Kimono - Köpt på Mallorca

Detta bar jag den sista kvällen på Mallorca. Tycker det är snyggt med tajta kjolar/klänningar, men efter en fet köttbit, pommes och glass så är det kanske inte lika snyggt längre, haha. Hade i alla fall en kimono med mig som jag kunde dra på mig när magen tillslut stack ut mer än rumpan. Den middagen var förövrigt riktigt riktigt god. Tapas och paella i all ära, men en saftig köttbit slår aldrig fel.

Likes

Comments