Header

DSC_0905rDSC_0881rDSC_0854rDSC_0909r Gamla bilder, men det är också såhär min vardag ser ut från och med igår. Hej! Anledningen till att jag inte kikat in här på bloggen är för att jag skadade mig på idrotten igår. Jag fick ganska illa skrapsår på båda händerna, den högra armbågen och det vänstra benet. Har svårt för att skriva (fota har jag inte ens försökt mig på...) då jag knappt kan använda min vänstra hand så det är väl främst därför jag inte har uppdaterat. Haltar lite lätt emellanåt för det gör ont i såret på knäet när jag rör på det för mycket. Så ja, vardagen har ju nu blivit lite krabbigare för mig - kanske sjukskriver mig på halvtid från bloggen de närmsta dagarna, haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

DSC_0027r Bild från förrförra helgen. Åh vad dålig jag har varit på att uppdatera den senaste tiden, ber om ursäkt för det. På fredag bär det i alla fall av till London så efter det kommer jag väl ha en hel del roliga bilder att visa er! Tills dess ska jag göra så gott jag kan, har tyvärr inte så värst mycket tid att fota/blogga. Imorgon efter skolan ska jag i alla fall träffa Hanna så en och annan bild ska vi väl lyckas knäppa av som jag sedan kan visa er. Vi ses mer imorgon!

Likes

Comments

DSC_0152rDSC_0161rDSC_0143r Grillat ute i solen, både idag och igår. Så himla somrigt och mysigt! Det blev aldrig något med Växjö igår, av en rad olika anledningar, så igår och idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt i solen. Dessvärre har jag blivit röd som en kräfta istället för brun, men förhoppningsvis lägger det sig så småningom. Nu ska jag lägga över bilder från mobilen till datorn. Vi ses!

Likes

Comments

DSC_0127rDSC_0136rDSC_0134r RABATTKOD PÅ MESTORE Fick hem ett paket från MEstore idag vilket gjorde gott för mitt ganska dåliga morgonhumör. Det innehöll fina smycken som jag kommer visa er mer utav här framöver! Om ni beställer från mestore.se just nu får ni även 15% på hela sortimentet genom att uppge "ellen" i kassan. Koden gäller till 30/4 2014, så gå in och se efter om ni hittar något som passar er! Eller kanske som present till någon annan.

Likes

Comments

DSC_0011r DSC_0055r DSC_0083rr Kycklingsallad till middag och ett underbart fruktfat som fredagsgodis. Hej! Är inte på mitt gladaste humör just nu så egentligen borde jag kanske inte blogga. Anledningen till mitt ilska beteende är att när jag kom hem igår vid 00:00 så satte jag mig vid datorn för att beställa kläder från Angelica Blicks kollektion från Bikbok som släpptes vid den tiden. Men det funkade inte att beställa. Det stod att kollektionen inte hade släppts än fast däremot stod det att man kunde lägga plaggen i sin kungvagn fast det funkade inte. Trött som jag var gick jag och la mig och sedan när jag vaknade imorse och försökte igen men då var 5/6 av plaggen jag skulle beställa redan slutsålda. Beställde ett par byxor i alla fall... Ska till Växjö idag så får väl se om dom har plaggen där, men mina förhoppningar är inte så stora. Jag vet att det endast är materiella ting och att världen inte kommer gå under nu, men jag hade ju trots allt sett fram emot det här. Igår hade jag i alla fall en supermysig kväll med bio och tjejmys!

Likes

Comments