Hej!
Jag har äntligen sommarlov! Mitt sommarlov började inte så bra. För två dagar sen tränade jag på att stå på händer och på att hjula. Jag ville testa att hjula i köket så det gjorde jag och slog i min stortå i ett träskåp. Mamma trodde inte det var så farligt så vi lät det va.
Dagen efter (igår) var min tå jättesvullen. Då ringde min syster 1177 och så åkte vi till en jourcentral i Norrköping (jag var hos min syster i norrköping). Dem sa att de inte visste om den var bruten så vi skulle åka till röntgen idag klockan 08:30. Vi tog bilder och så väntade vi på akutmottagningen. Vi fick ett rum och efter 30 min kom en läkare in och sa att jag hade en fraktur. Den var bruten men dem ville inte sätta bandage eller något för det läker lättare utan, sedan åkte vi hem.

Ha en bra dag!//Ellen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
I tisdags så var jag och några i min familj hemma hos min syster. Min syster bor i Djurgården och hon har fyra barn, och ena fyller år så vi firade henne. Vi gick till en park och där badade alla barnen. 

När vi gick hem tog vi några outfitbilder.

Solglasögon: Åhléns 

Tröja: Gant

Byxor: Ginatricot

Skor: Gant


Ha en bra dag!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
Jag kommer inte göra några inlägg den här och nästa vecka. Den här veckan är sista veckan vi "arbetar" och nästa vecka är skolavslutningen. Vi har jätte mycket och göra i skolan så jag hinner aldrig skriva något, men som jag har lovat så ska jag bli bättre sen när vi har sommarlov!

Ha en bra dag!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
Idag tänkte jag säga vad jag tycker om olika chokers. Jag tycker egentligen inte om chokers alls men det som kan vara fint är "diamant chokers". Det kan vara fint till typ en balklänning eller till ett bröllop. Det finns olika modeller men den här är finast tycker jag iallafall.

Det som jag inte gillar är dem "vanliga". Dem ser typ ut som ett hundkoppel och haha ja vad ska man säga jag gillar dem inte helt enkelt.

Det här är det jag tycker och det är mina åsikter men alla tycker såklart olika!

Bilderna är från Google alltså är det inte jag som har "tagit dem".

Ha en bra dag!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
I fredags så kom min bror Freddy och hanns kompis Amanda hem till oss. Vi hade grillkväll och det var jättemysigt, vi pratade och så åkte vi till några berg och där klättrade vi runt haha.

LÖRDAG:
På morgonen åkte jag och mina syskon och shoppade i Skärholmen. Vi hade det jättemysigt och på vägen hem stannade vi och åt. När vi kom hem var vi ute och så fikade vi och det var 24 grader men lite senare blev det 28 grader. Vi solade och sedan tog vi det bara lugnt hela dagen/kvällen.

Ha en bra kväll!//Ellem

Likes

Comments

Hej!
För några dagar sen så bestämde jag och min syster oss för att åka och shoppa och att ta en fika. Vi åkte till espresso house och där beställde båda en frappe. Hon ska gå på bal så vi köpte lite smycken som hon behövde. Senare så åt vi lunch och så tog vi en promenad runt hamnen. Sen var vi för trötta för och göra något så vi tog bussen hem. Det var 27 grader ute så jag dog typ.

Ha en bra kväll!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
I helgen var jag och min syskon på lite äventyr i hummelmora. Hummelmora ligger ungefär i Södertälje och det är jätte fint där! Det finns en liten sjö där och runt om är det jättefina hus och massor av höga berg. Vi klättrade upp för berget och där satt vi ett tag och så sprang vi runt och letade olika vägar runt och så. Det var jätte mysigt där och jag tipsar er att åka dit!

Ha en bra kväll!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för att jag inte har skrivit något på länge. Det är mycket i skolan och jag har mycket och göra. Jag lovar att bli bättre i sommar och då kommer jag skriva mycket om vad jag kommer göra och så i sommar. Det kommer fler inlägg jag lovar!

Ha en bra kväll!//Ellen

Likes

Comments

Hej!

Idag red jag barbacka på finaste Candy. Man kan ha sadel med hon gillar och ha utan helst. Vi red ute i skogen och sedan red vi in i ridhuset. Vi travade över bommar och sedan galopperade vi. Jag var nära på och ramla av men jag tog tag i manen och gled upp upp igen haha! Det var en rolig lektion.

Det är Candy på bilden men det är inte jag som rider alltså är det inte min bild.

Ha en bra kväll!//EllenLikes

Comments

Hej!
Idag har jag varit i Norrköping för att min systers barn fyllde 1 år. Vi åt mat där och så pratade vi och så, Senare åkte vi hem (till Stockholm). Jag,Lukas (min bror) och min syster gick till affären och så köpte vi ett stort paket med Capri-sun. Sedan gick vi hem och sedan kollade jag och min syster på film. Nu sitter vi bara och typ chillar i mitt rum.

Ha en bra kväll!//Ellen

Likes

Comments