Hej!
Idag var jag med Emmie(min syster),Emilie och Emelie. Dem ska börja med youtube så vi har spelat in i typ en timme. Alla dem går i 9:an. Vi slutade 12 idag men jag fick gå tidigare för att hinna med bussen. Vi köpte pizza och så åkte vi hem till Emilie. Dem håller på och spela in nu så jag ska gå dit och hjälpa till.

Ha en bra dag!//Ellen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!
Idag var jag och Wilma i Södertälje. Vi tog bussen och sedan shoppade vi. Wilma köpte ett par skor och jag köpte ett sittunderlag (till våran klassresa). Jag köpte också lite andra saker och så köpte vi choklad frappe på espresso house. Den var god men den smakar inte så mycket choklad. Sedan väntade vi på bussen i en timme och så åkte vi hem.

Ha en bra dag!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag varit i stallet. Jag red inte men jag kollade på när några red. Jag tog kort på Pontus och det snöade så han fick snöflingor i manen,sååå gulligt. Han var duktig idag men det var svårt för tjejen som red och fatta galopp,men hon var super duktig! Jag rider imorgon och då kommer jag inte få Pontus men kanske Madde eller Regent.

Ha en bra kväll!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
Idag har det inte hänt så mycket. Jag och min syster har varit hemma själva. Vi har typ bara lyssnat på musik och lagat mat,men jag tog en cykeltur efter lunch. Vi har börjat kolla på tretton skäl varför. Den är jättebra men lite rörig och svår och förstå men annars gillar jag den. Nu ska jag fortsätta kolla på det och bara chilla.

Jag vet inte vad jag ska skriva om och det är därför jag bara skriver om vad jag gör på dagarna. Jag ska skriva mer om mode,stallet och andra saker men så länge skriver jag om vad jag gör efter skolan och så.

Ha en bra kväll!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
Idag efter skolan så åkte jag hem och så kom min syster. Vi var spontana och bara tog en buss till centrum. Vi köpte vattenmelon och dricka. Vi kom hem och jag städade lite och sedan så fixade jag lite vattenmelon och nu ska jag kolla på Netflix med min syster.

Ha en bra kväll!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
Jag och Wilma åkte till MOS för några veckor sedan. Jag har inge så mycket o skriva om så jag tänkte att jag kunde skriva om den dagen. Vi shoppade i typ fyra timmar men jag köpte inte så mycket. Jag köpte torrschampo,en tröja,byxor och en ansiktsmask från lush. Vi åt på Starbucks och sedan fortsatte vi kolla runt lite. Efter dem här fyra timmarna så åkte vi hem och så på kvällen sov vi hemma hos henne. Wilma köpte ganska mycket men hon gillar och shoppa mer än vad jag gör.

Godnatt!//Ellen

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte visa min favorit outfit som jag brukar ha till skolan. Jag brukar oftast ha svarta jeans och en t-shirt. Min favoritaffär är johnells. Jag brukar köpa från olika märken men mest gant,morris lady och ralph lauren när jag köper något där ifrån. Jag har såklart tröjor från andra affärer och märken men den här tröjan från gant är min favorit just nu.

Ha en bra kväll!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
Det har varit en lång dag idag och jag är väldigt trött. Det bästa jag kan tipsa om när man är trött är och kolla på en film eller serie. Just nu kollar jag mest på pretty little liars. Den är spännande,rolig,läskig och sorglig. En annan bra serie är riverdale, den är också spännande,rolig,läskig och sorglig. Men en annan serie på Netflix som verkar spännande är tretton skäl varför, jag har inte sett den men jag vill det. Jag vill se färdigt riverdale och pretty little liars innan jag börjar kolla på den. Nu ska jag kolla på en film och bara ta det lugnt.

Ha det bra!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
När jag kom hem idag gjorde jag en god smoothie. I den hade jag frysta bär, hallonkvarg och lite mjölk, sedan la jag lite frysa hallon på. Perfekt som mellanmål men också som dessert då den är söt. Den var jättegod och det är värt och testa.

Ha en bra dag!//Ellen

Likes

Comments

Hej!
Jag och Wilma åkte till stallet klockan 16:10. När vi kom fram kollade vi vilken häst jag skulle ha, och jag fick Pontus. Pontus är envis,tjurig och långsam men han är jätte fin. Det svåra med Pontus är att det är svårt och sadla och kratsa hovarna för att han biter tag i tröjan.

Lektionen:
Vi skrittade,travade,galopperade och så hade vi lite dressyr. Det gick bra men han är så långsam så man måste driva på hela tiden och så måste man vara ganska stark i benen. I galoppfattningen så var det lite svårt i början men efter några varv gick det bättre. Sedan ställde vi upp på medellinjen och så kom nästa tjej som skulle rida Pontus.
(Nu rider jag varje tisdag)

Ha en bra dag!//Ellen

Likes

Comments