julmat igen

igår när jag va hos Ebba så åt vi typ julmat och prata, sen åkte jag till stan och mötte Johanna sen va vi med några. Senare åkte vi hem till henne och åt julmat igen, och sen gick vi ut i ljusne och träffade några. Sen kollade vi en bit på It , å den sög plus va 3 timmar lång.. somnade typ halv 5 så va tvär trött idag när jag va hos min moster så jag somnade haha. Fick även lite mer julklappar ( visar bild sen) och kom nyss helt till mormor och har ätit julmat igen haha. Ska va här nu till typ 10 sen ska jag åka till en kompis.

 

Likes

Comments

New York

är hos ebba ska snart dra och möta johanna 

 

Likes

Comments

mina julklappar

tjoho, kom hem typ 12 igår va ute med kompisar,  vaknade för en stund sen har preis duschat, ska snart träffa några släktingar å sånt, sen åka in till stan. Fick en kommentar om mina julklappar, vill ni se dom? 

Likes

Comments

god jul

har nyss öppnat julklappar ( ok hade redan fått alla mina men kollade på dom andra) och nu typ sitter jag här och aaa ja venne ska gå ner och va med dom andra

 

Likes

Comments

själv då 

Likes

Comments

fuck this

när som helst utom nu

 

Likes

Comments

sitter på tåget

igår va jag ute med sofia och gina så gick vi hem till några kompisar å va där ett tag sen åkte vi å mötte Sabina en stund innan jag åkte hem, så mötte jag en kompis så gick vi hem till mig. Sen gick jag ut och mötte Som och bytte tillbaka lite kläder sen mötte jag sofia och bytte massa kläder och sa hejdå. Sen när jag gick hem kom en kompis och sov hos mig och sen imorse åkte jag till centralen och nu är jag i Stockholm och tåget är helt cp alla platser e fullbokade så jag sitter typ helt skevt. Är alltså påväg till min hemstad för ska fira jul här och träffa alla kompisar så det ska bli skoj.


 

Likes

Comments

blogglänk

följ denna goa killens blogg smiley

http://www.danail.devote.se

 

Likes

Comments

just nu 

Likes

Comments

sista dagen i göteborg

åker imorn , så sista dagen här idag ,håller typ på packar allt..  

Likes

Comments


Better Blogging Nouw