Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 261 Readers

Likes

Comments

Stubben fick vänta idag då det verkligen öste ner, helt sjukt! Tog det lite lugnt med henne och kände på henne efter tävlingen i lördags (Allsvenskan, då vi slutade tvåa), se hur hon är. Tyckte hon var väldigt fin och lydig, sen finns det ju alltid saker att öva på, speciellt när man rider med hack. Vägar, sits, hand.

Imorgon har vi orientering hela dagen, vilket kanske inte är en fullpoängare från min sida. Men man överlever.. ;) Vi slutar dessutom vid halv ett/ett vilket man inte klagar på!

Vi hörs imorgon!

  • 265 Readers

Likes

Comments

Jag är äntligen tillbaka! Grymt skönt att få blogga och skriva här igen - det kliar i fingrarna..😉
Sitter i detta nu påväg till stallet, planen är att rida på stubben antingen själv eller om någon annan nappar. Tanken är att rida med hacket och martingal, ett måste! Annars slutar det inte väl, eller vad säger ni?😂

Återkommer med veckoplanering och annat senare!

  • 280 Readers

Likes

Comments

Det blir en kort tillfällig bloggpaus, synd när vi precis kickat igång allt, men så är det.. Jag är i en period där jag inte mår bra, pågrund saker som jag inte vill eller orkar dra upp här, ni som vet, vet helt enkelt..😉 Det gör att jag varken vill eller har lust (men just nu kliar det i fingrarna på mig..😍)
På återseende snart hoppas jag! Xoxo

Likes

Comments

Likes

Comments

Började dagen med att åka till Skrylle och springa. Uppnådde mitt mål var under 20min - klarade det på 15.22 minuter, grymt nöjd!

Nu är jag påväg till stallet och tänkte rida igenom nya programmet inför tävlingen om några veckor. Efter träningen för Christina igår har jag en bra magkänsla - fick även många grymma tips vad & hur jag ska göra.

  • 499 Readers

Likes

Comments

  • 504 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var det, som förutspått, banhoppning på schemat. Vilket var både väldigt lärorikt och nyttigt - speciellt för oss som är ute en hel del. Meja var extremt fin & jag fick många bra tips som kommer göra oss till ännu farligare på banorna i framtiden, jag varnar...😏

Likes

Comments