Äntligen fredag!!!!
Mina kusiner, Alice & Elza är här vilken minut som helst vi ska äta god middag och sedan ska de sova över här. Ska se let's dance finalen ikväll med glass, annars är helgen väldigt lugn för typ första gången nånsin! Ska kanske till Liseberg på söndag men inget bestämt:))
Puss

Likes

Comments

Har en ny favvo hemsida/app som heter pintrest. Den är ganska lik tumblr och we heart it. Man har iallafall en profil och så kan man ha en massa "mappar" där man lägger in bilder. Så man kan t ex söka på "Summer outfits" och då kommer de upp en massa bilder med sommar kläder och så trycker man på "pin it" och då kan man göra en mapp där man samlar alla sommar outfits.

Jag heter Ellen02 så gå gärna in och följ mig där!


Likes

Comments

//bilderna tagna av Ida, nouw.com/idanaslund//

Hade världens mysigaste studiedag idag. Åkte in till stan med Ida, Vera och Miki och åt lunch vid kanalen, köpte glass och typ gjorde en outfit grej på Åhléns som var super kul, heheheh!

Nu har jag typ precis kommit hem och har suttit ute och läst Amelia tidningen. Det är verkligen så himla varmt ute, love it! Imorgon blir de skola igen, uschhh! Aja hoppas ni hade en bra måndag, puss:))

Likes

Comments

Fick de här fina solglasögon i mitt påskägg som jag letade fram i trädgården + massa godis. Ikväll har vi blivit hembjudna på påskmiddag klockan halv 6. Ät så mycket godis ni kan idag & glad påsk<3

Likes

Comments

Hade en grym dag idag:)) Var först ute vid en sjö och grillade och fikade med våra familje kompisar. Det var så mysigt i solen. Sedan kom Vera, Mikaela och Lovisa och knackade på mitt fönster, vi pratade, köpte glass, spelade kort, gungade och skrattade hur mycket som helst.

Har ätit en god middag nu med familjen och sett på let's dance. Glad påsk!!:)

Likes

Comments

"I can't, I have dance," isn't just an excuse -- we're never going to skip class to go to the movies.

Likes

Comments

Förra helgen var vi och shoppa litegrann. Köpte en klänning från ZARA t ex. När vi kom hem satt jag och kolla igenom ZARAS lookbook är helt käääär i deras kläder. Längtar, längtar tills det blir varmt och ännu mera vår.

Kramis!

Likes

Comments

Drar till den vanliga onsdags ​träningen nu:) Imorgon blir det NP igen, lite halvt taggad på det. Men det kommer vara så skönt när det är överstökat. Puss

Likes

Comments