I lördags kväll var det Malins födelsedags fest som jag nämnde tidigare. Det var otroligt roligt att få fira henne och träffa massa härliga personer! Klädkoden var svart och sen stod Malin ut i sin vita klänning och hon var så fin. Jag själv hade på mig en svart body med öppen rygg som är från Zara och sen en svart (fejk) mocka kjol från Stay.

Idag har det varit en vanlig måndags dag, det är så otroligt skönt att det bara är en vecka kvar av skolan nu. Jag längtar verkligen till höstlovet, min kära syster kommer hem från Åre hela veckan och det ska bli så roligt att få umgås med henne!

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heeej! Idag är en dag fylld med väldigt mycket! Jag gick upp vid halv sju imorse för att vara på gymnasiemässan vid kvart i nio. Jag var där med min skola Kungsholmens Gymnasium. Det var väldigt roligt och man fick snacka med väldigt många nyfikna 01or vilket jag tycker är väldigt roligt! Man känner sig också ganska vuxen när man själv får stå där och berätta om sin skola för man kommer ihåg när man själv var där och prata med alla skolorna och försökte få reda på så mycket som möjligt om skolorna. Tre av mina konfirmander kom också förbi; varav en av dem är från Göteborg. Han är uppe i Stockholm denna helg för att träffa alla vänner här så det var så roligt att få träffa honom lite. Vi får väll se om jag har tid att träffa honom något mer innan han åker hem igen.

Jag kom hem från mässan runt två tiden och då satte jag på mig mjukiskläder och har sovit lite. Om någon timme så kommer Beata till mig så ska vi fixa oss inför Malins födelsedags fest som är ikväll. Jag har seriöst varit taggad för den här festen hela veckan det ska bli så otroligt roligt!

Kan vi också uppskatta hur mysigt och höstligt vädret är idag! Det har regnat hela dagen och det är verkligen så mysigt!

Kram

Likes

Comments

Oj vilken lång vecka det känns som jag har framför mig! Förra helgen var jag på vårt sommarställe med mamma och papp, det var jättemysigt att vara där nu under hösten med alla fina höstfärger. Det var dock iskallt när vi kom dit så hela lördagen satt jag och frös med 20 tusen lager kläder på mig och elda för att det skulle bli varmare i huset.

Som jag sa känns den här vecka jättelång men jag har många roliga saker planerade varje dag så jag ser ändå fram emot allt. Hoppas bara jag orkar med allt och inte blir för trött!

Likes

Comments

Denna dag började med att jag kom till skolan en halvtimme innan jag börja för att sätta upp bilder på Anikas skåp för det är hennes födelsedag idag. Jag, Kaj och Beata väntade sen på henne vid skåpet men hon kom försent till skolan så hon han inte se det förens efter första lektionen, men hon blev jätteglad så det var värt att komma tidigare till skolan. Till lunchen så gick jag, Beata, Christine och Anika ned till Prime burger och bjöd Anika på lunch för att fira henne, vilket var sjukt mysigt!

Ikväll ska jag iväg till en street danslektion, som alltid på onsdagar. Känner mig väldigt trött och otaggad just nu men blir förmodligen mer taggad när jag väl kommer dit! 

Likes

Comments

Efter en helg med att ha tagit det lugnt, gått promenader på stranden och umgåts med min Farmor i Falsterbo så är jag tillbaka i Stockholm. Det var faktiskt oerhört roligt att få komma ner till henne även om det bara var en snabbis över helgen! 

Idag har det har varit en relativt seg måndag med en engelska redovisning men man ska inte klaga. Har danslektion ikväll som jag snart ska bege mig iväg till. Det är modern dans ikväll vilket är en av mina favorit stilar så det ska bli roligt. Kram

Likes

Comments

Hej!

Idag har varit en väldigt bra dag! Min mattelektion var inställd så istället för att sluta vid tre tiden så slutade jag vid elva vilket var väldigt skönt! Så jag åkte hem och har packat och bakat en kladdkaka med kolaöverdrag för att ta med till min farmor som vi ska till i helgen. Jag brukar vara hos henne en vecka under sommaren men hade så mycket för mig i sommars att det inte blev någon tid till det då, så har verkligen längtat efter att få komma ned. Så helaeftermiddagen/kvällen imorgon kommer tillbringas sittandes i en bil. Turatt jag har mycket skolarbete som behöver bli gjort så att jag inte blir för uttråkad. Kram 

Likes

Comments

Fotat av Anika, tack : *

Iblandbehöver man helt enkelt en ny start, version 2.0 och det är exakt vad som skeridag. Min tanke är att detta blir en nystart för denna blog, so here we go.

Idag har varit en väldigt lugn dag i skolan. Anika, Beata och jag bestämde ossför att skippa skollunchen och gå till en thai restaurang tvärs över gatan från skolan, vilket var väldigt mysigt! Man hinner snacka mycket mer och om mer intressanta saker när man äter lunch på något annat ställe än i skolan så det var ett utmärkt beslut. Ikväll ska jag iväg och dansa så det blir också roligt! Hoppas ni gillar denna nya start av bloggen och headern just nu är vördigt temporär i brist av andra bilder. Kram

Likes

Comments

Bider från Sarajevo, Bosnien

Likes

Comments