Resa

Hola! Jag är medveten om att uppdateringen här på bloggen har varit oexisterande under mina dagar i Rom men det kommer senare när jag är hemma och har tillgång till bilderna från min kamera. Orkade nämligen inte ta med mig datorn på resan så ni får gott vänta.

Dagarna i Rom har varit fantastiska! Det ända dåliga är att jag har haft så sjukt ont i fötterna varje kväll för att vi har gått runt så mycket. Jag är seriös när jag säger att vi har snittat på att ha gått 2 mil varje dag.

Jag tror det var den första dagen i Rom som vi var vid Colosseum vilket ni ser bilder från här uppe. Det var sjukt häftigt att vara inne där och få se allting, men var lite besviken för jag har varit i en liknande byggnad i Jordanien som var mycket bättre bevarad, men tycker ändå att den är värld att besöka om man är i Rom!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder tagna från Pinterest

Hola! Imorgon bär det av till Rom och jag kunde inte var mer taggad! Ska bli sååååå skönt! Men måste sova nu för att orka åka till flygplatsen imorgon bitti, så sov gott så hörs vi senare, kram!

Likes

Comments

Hola! Liten uppdate från de senaste dagarna. Jag har mest varit hemma och tagit det lugnt och hängt med familj och vänner. Var inne på söder igår och hälsa på min kusin och hennes lilla hundvalp, som är såååå gullig! Hade aldrig förstått tidigare att hundvalpar verkligen är som små barn och behöver sova 20 h per dygn och blir trötta av att gå så de behöver bäras över allt.
Hoppas ni mår bra, kram <3

Likes

Comments

Skjorta, Primark // Byxor, H&M // Skor, River Island // Väska, butik i Köpenhamn

Hola! Jag sitter just nu på bussen ut till Värmdö med Amanda, vi är påväg till en studentmottagning för vår kompis. Tog några snabba outfit bilder vid Hornstulls t-banan station. Hoppas ni har en bra dag, kram!

Likes

Comments

Hola! Märks det på bilderna att jag känner mig klar med skolan och bara vill ha sommar nu? Men jag har bara en vecka kvar av skola så det här är mina planer.

Måndag
Det är urspring på min skola så Amanda och jag ska gå på det och se när Sara och Mikaela springer ut innan vi ska på deras studentmottagningar.

Tisdag
Det är 6 juni så jag är ledig från skolan. Ska åka till Örebro till min brorsa och hälsa på för han har precis fått sitt första barn. Sååå otroligt roligt och ska bli så mysigt att få hälsa på!

Onsdag
Jag går i skolan som vanligt men alla betygen ska vara satta på Onsdag så kommer inte ha något jobbigt att göra i skolan.

Torsdag
Sista riktiga dagen i skolan så den kommer förmodligen gå ut på att lämna tillbaka böcker till biblioteket och få tillbaka slutbetyg.

Fredag
Jag har skolavslutning! Kommer vara så skönt att vara klar med skolan och 2an! Efter avslutningen ska jag förmodligen hänga med kompisar innan familjen ska äta ute på kvällen för att fira att jag har slutat skolan.

Lördag
Jag har inget planerat ännu vad jag vet men ska väll njuta av min första sommarlovsdag!

Söndag
Jag har 18-årsfirande för en kompis så ska dit och mysa med en massa vänner och ha det roligt!

Likes

Comments

Hola! Idag är det morsdag så jag och min syrra Amanda har firat Mamma lite extra. Vi hade köpt en present och blommor till henne som hon fick hemma innan vi åkte iväg till Zetas som är en handelsträdgård som också har ett sjukt gulligt kafé med god mat. Så där satt vi bland rabatterna och åt lunch som bestod av glasnudelsallad med räkor och sen efterrätt på det. Vi gick runt i trädgården en hel del efter det också och titta på alla blommorna och prata. Mamma och pappa köpte några blommor hem som de vill plantera också.

Hoppas ni också har haft en mysig morsdag! Kram

Likes

Comments

Nya inlägg