Hästar

Förlåt för att det dröjt så länge sen senaste gången jag skrev!
Jag har haft fullt upp och stupat i säng den senaste veckan, och eftersom min wifi har krånglat har jag inte heller haft möjlighet att skriva :(
Idag körde jag och ponnyn Tingeling (min älsklingstjej) dressyr❤ Tyvärr var det inte vårt bästa pass då hon har en av sina dagar- vilket ledde till att hon kämpade mot när jag jobbade ihop henne. Men stundtals var hon riktigt fin!

Som ni vet tävlade jag med Rolo i hoppning i måndags, vilket gick över förväntan😍
Det var vår första tävling så vi hoppade bara 70, men med en grym känsla. Vi dubbelnollade och hamnade strax utanför placering, vilket var mer än jag hoppats på :)

Bilden är på mig och Tingeling från förra passet, jag ber om ursäkt för den dåliga kvalitén men den är från en film och i ridhus, så det var svårt att få den bättre hahah.

Likes

Comments

Hej!

Om jag ska vara ärlig vet jag ingenting om att blogga. Jag har aldrig läst någon annans blogg eller testat tidigare, men då min bästa vän gjorde en tänkte jag att jag också skulle försöka. Jag kommer försöka uppdatera åtminstånde några gånger i veckan, och bland annat berätta om hur mina dagar varit, och om hästarna.

Jag vet inte om det är meningen att jag ska presentera mig eller hur andra har formulerat sig i sina första inlägg, men jag tänker försöka hålla mitt första inlägg ganska kort. Förhoppningsvis ger jag en bra första intryck! :)

Jag heter Ella och bor med min familj i ett mysigt hus i Stockholmsregionen tillsammans med mina två katter Svea och Snoddas. Jag har ett stort musikintresse, men det allra viktigaste i mitt liv är hästarna. Om jag kunde skulle jag spenderat all tid i stallet. Just nu rider jag två gånger i veckan, men hoppas på att i närtid hitta en häst jag kan rida oftare än så. Jag håller på med både hoppning och dressyr, och ska faktiskt köra min första start tillsammans med ponnyn Rolo i hoppning på måndag!

Jag kommer vara utan wifi i helgen, men jag ska försöka att uppdatera minst en gång innan tävlingen :)

Likes

Comments