Header

Hej på er och hoppas ni mår super!
Idag vaknade jag och var på ett toppen humör. Jag och Sara hade bestämt oss för att träffas och "catch up" eftersom vi inte träffats på länge. Vi stack till vällde, snackade massor, fikade och fick även med mig super snygga solglasögon och en snygg svart spetsklänning. Får lite panik att jag knappt gör någon om dagarna så nu resterande del av lovet ska jag se till att göra det mesta av dagarna!!

XOXO

bild på klänning, ni får se brillorna en annan dag. Asså jag vet inte riktigt om jag gillar klänningen ens..den plattar till rumpan och är inte så glad för spets heller hah men den var billig...


Likes

Comments

Hej på er, (och välkomna hit)
​Jag har sovit riktigt dåligt inatt och hade en allmänt seg och dålig dag igår bara. Den bestod av några mils cykeltur i kyla, familjeproblem och träffade Edde och Abbe lite också. Jag gick i alla fall upp idag och gjorde en super frukost som bestod av hälsofil, protein müsli, jordgubbar och chiafrön. Sen gick jag ut för att ta bussen hem till mamma men hade turen att jag fick skjuts då Louise skulle in till stan så hon körde mig. Beslutade mig för att flytta hem till mamma ett tag framöver. Nu ligger jag i sängen ensam hemma och har kollat massa avsnitt av The Vampire Diaries och The Originals, favoriterna!! Men nu måste jag ta tag i plugget...även om det är lov tyvärr. Hoppas ni kommer gilla den nya bloggen.

XOXO

Likes

Comments