Header

Hej på er! Hoppas ni har det bra, själv så försöker jag mitt bästa att varva ner för jag har just nu påsklov!!! Så välbehövligt, hade helt seriöst inte klarat en enda skoldag till. Därför försöker jag att inte tänka på det feta naturkunskapsprovet vi har veckan efter lovet...som jag för övrigt "måste" få A på. Jag har knappt planer för mitt lov och försöker att inte göra så mycket heller för jag behöver bara lugna ner mig hah. Men imorgon ska jag i alla fall till Väla med Sara och handla lite dekorationer till min 18-årsfest. (som är min enda motivation att fortsätta) Är så taggad på min fest, har ju planerat den det senaste året hahah så kul att det äntligen är dags om två veckor, kan berätta mer om den senare! Men innan min fest kommer Saga, min storasysters, 20-årsfest redan nu på lördag, tjihoooo!!!

P&K


Bjuder på mina senaste selfies. En bild från i lördags när vi käka ute i Hbg och en fin bild på Saris & mig :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Chock att jag hade glömt bort att jag hade blogg? Varit så mycket på sista tiden, det är alltid mycket, men det har valt extremt på sista två veckorna både personligt och med skolan samt sommarjobb. Har sån panik över sommaren, var på intervju i början av mars där de sa ville ha mig där i sommar men sen slutade de svara på mail och har inte hört något sen dess...riktigt dåligt gjort. Har försökt hitta massa jobb att söka och får hoppas på det bästa het enkelt.

Tror inte jag har berättat att jag var hårmodell igår? Jag var hårmodell i Köpenhamn och var på L'oréal Paris kontor hela dagen, åkte hemifrån 8 och kom hem 1., så en lång dag. Så nu är jag lila- och rödhårig. Mycket cool färg men vet inte om det är min färg riktigt.

Idag är det i alla fall fredag och jag är trött som fan men ska ha 3 lektioner innan helg. Har inget planerat i helgen vilket känns skönt för behöver bara varva ner. Efter skolan ska jag sola lite för hann aldrig förra veckan...

P&K


Likes

Comments

Halli Hallå!

Ny vecka nya möjligheter? Fast jag känner mer: ny vecka ny stress! Påminner mig själv att hålla ut och att det snart är påsklov men det är 3 veckor för länge, man ger snart upp. Sen när man försöker blicka framåt blir det inte heller bättre för sommarlov=jobba ihjäl sig och när man tagit studenten har man stress över vad man ska göra i framtiden. Denna jävliga stress, lyllos er som inte drabbas...

​Lång inledning där heh, sitter i alla fall på skolan nu och har håltimme (hatar) och drömmer mig hem till sängen & viaplay men dröjer några timmar tills dess då måndagar är vår längsta dag och slutar 16.15, får se om jag överlever! När jag kommer hem ska jag bara kolla serie, precis börjat titta den omtalade Prison Break och den är ju bättre än förväntat har kollat flera avsnitt varje dag i några veckor :-) Idag är det även "första vårdagen" såg jag på facebook eller ja, det är vårdagjämning, så hoppas det slutat spontasnöa här nu & förbli sol och vår!!

Hörs sen!


noter inte hur sliten och rutten man är idag, som sagt....måndag :-(

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad som flugit i mig, men är så förälskad i Barcelona (och alla andra mysiga huvudstäder). Jag vill bara boka en weekendresa för att strosa rundor och kolla på sevärdheter. Har aldrig lockats till den typen av resor förr men nu är de det enda i mina tankar. Mycket att "tacka" till Linn Ahlborg och hennes bloggar från Barca som började tankesnurrarna...

MEN HUR VACKERT ÄR DET INTE??!?!?

​Jag och mamma har tyyyp bestämt att vi ska ta en lång weekend i förmodligen Barcelona till maj. Så allt jag önskar mig i 18-års present blir presentkort på resa och presentkort på körskola (fun:-)) Men lätt värt!!

Likes

Comments