Hatar fredagar. Trodde det var ord jag aldrig skulle skriva tillsammans, men just idag gör jag faktiskt det. Går i skolan från 8:10 - 16:25, måste alltså gå upp runt 6 och är inte hemma förens halv 6. Idag är även 2-3 av 5 lektioner inställda, men självklart är det varken den första eller den sista lektionen så måste vara där hela dagen ":)". Men ska väl klara av det ändå!!

Igår var jag först med jullan, vi käkade mellanmål och sedan åkte vi till konfan, så mysigt. Vi käkade pizza och gjorde någon lära-känna lek. Sen drog vi hem och jag kraschlandade i sängen kort därefter.

Likes

Comments

Har alltid sagt att det inte ska bli jag. Att jag är stark och klarar mig själv, en så kallad strong independent woman. Jag har oxå sagt att jag aldrig ska bli som en utav dem, som skriver texter om känslor och kärlek. Men så en dag, så händer det. Jag satt och funderade och kom fram till att jag vill ju inte vara den? Den som flertalet gånger utropar ``ensam är stark´´, när allt jag egentligen drömmer om är en famn att få somna i.

Jag vill ha någon, som bara är min. som tycker om mig för den jag är och som jag delar samma kärlek för. Varför ska det vara så svårt? Att hitta någon man känner något för, som delar samma känslor som en själv? Jag förstår att det bara är att vänta tills den rätta tiden kommer, men ibland tar tålamodet slut och då är det en dålig dag, idag var min första dåliga dag. 

Likes

Comments

Känns som att tiden går alldeles för fort, hinner knappt reagera innan dagen sprungit förbi. Idag hade vi skolfoto, åt cornflakesfisk och inom de närmsta minuterna ska jag ut o gå med Julia! Cornflakesfisken är ju inte en favorit, men vi fick ha med oss godis på svenskan så det vägde upp :))))

Likes

Comments

Var på gullbranna fredag-lördag, det var fantastiskt! Har saknat allt med konfan så otroligt mycket och bara att skriva detta får nästintill mina ögon att tåras.

Vi kom dit runt 17:30 och då var det dags för mat på direkten. Lasagne stod på menyn och det var helt okej! När maten var upp äten samlades vi ledare, klädde upp oss i olika länders färger och sen var det dags för intågande till årets upplaga av konfa-OS. Mitt lag vann tyvärr inte, men jag tycker de kämpade på otroligt bra.

Efter de så var det dags för spökrunda och vi lyckades väl sådär 2/3 grupper blev skrämda. Den gruppen som inte blev skrämd bestod endast utav killar och när de kom fram till min och Jullans station som var den sista så ville de ju självklart hjälpa till att skrämmas. E kom och föste iväg de flesta utav dem men O hade lagt sig på ett husvagns tak så hon märkte inte honom. Dock så såg gruppen som kom kort därefter honom så våran station gick ju sådär, haha.

Vi käkade sedan lite godis, hade match i flask-flipping och sedan så satt vi mest och snackade 06:30 kraschlandade jag i sängen och 07:00 ringde klockan.

Samma sekund jag sedan kom hem somnade jag i 5h och sen inatt sov jag 12h, skönt.

Var otroligt kul att träffa alla igen, har saknat dem så mycket!!!
Kram

Likes

Comments

Klockan är strax efter halv 7 och jag vaknade förr en stund sen. Mitt huvud känns som en betongkloss och jag kan knappt andas eftersom jag har så ont i halsen. Idag är även vår längsta dag.

Aja, jag får väl göra de bästa utav sitautionen och tänkta på den mysiga dagen jag hade igår. Först sovmorgon och sen sammanlagt ungefär 1 1/2 lektion. Vi hade håla och då åkte vi till lotus och käkade o efter skolan fikade vi i norrekattspark, så mysigt

Likes

Comments

Har precis vaknat och känner mig seg i hela kroppen. Jag är absolut inte en morgonpigg person och nu med det schemat jag har så har jag sovmorgon varannan dag, vilket inte direkt underlättar. Ena dagen sover jag till halv 9, medans den andra ska jag upp redan vid 6. Förmodligen är det sånt som löser sig i slutändan, men är lite halv segt att gå upp.

Trivs förövrigt jättebra i klassen, alla är härliga och trevliga och det finns relativt många jag klickat med. Det är en relativt lugn klass oxå, så förhoppningsvis får vi bra arbetsro på lektionerna!

Igår gjorde jag någon frukostgrej med youghurt, hallon, blåbär och kokos som man skulle frysa i kylen så det blev ungefär som bars typ, vi får väl se om det blev något att ha.

Nu måste jag börja göra mig redo för skolan, kram!

Likes

Comments

Igår var första skoldagen och alltså oj va bra det gick!! Det var svinkul och det kändes som att jag redan första dagen hittade relativt många jag klickade med, förhoppningsvis blir det ännu fler idag.

Efter skolan igår så tog jag, Filippa och Malin en fika tillsammans med 4 andra tjejer från klassen, de var så härliga!!

Idag börjar jag klockan 10 och just nu ligger jag i sängen så det är väl dags att börja gå upp snart. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Börjar 1:an idag, känns så sjukt. Hela sommarlovet har bara sprungit iväg men tycker ändå jag har hunnit göra relativt mycket saker.

Vaknade klockan 06:00 imorse, så är fortfarande lite trött. Jag är ju van vid att sova minst fram till 11. Bussen går 07:35 så jag har gott om tid, det känns bra!

Inför skolstarten nu så är jag självklart nervös som många andra, men jag är oxå väldigt taggad. Det ska bli kul och se vilka alla i min klass är och vilka jag klickar med, samt hur der känns att gå på en ny skola.

På tal om något helt annat så har jag varit i Göteborg hela 2 gånger förra veckan, men jag tänker att jag tar upp det i ett annat separat inlägg.
Kram!!

Likes

Comments