Äntligen åker jag till gran canaria, får väl hoppas där är någorlunda bra väder så man kan bli liteeee brun, har helt klart tröttnat på att se ut som ett lik.
Vamossss

Likes

Comments

Kan ju hända att råttan är back on track, man vet aldrig. Aja, ska försöka iallafall, vi får väl se hur det blir.
Pussssssss

Likes

Comments

Hatar fredagar. Trodde det var ord jag aldrig skulle skriva tillsammans, men just idag gör jag faktiskt det. Går i skolan från 8:10 - 16:25, måste alltså gå upp runt 6 och är inte hemma förens halv 6. Idag är även 2-3 av 5 lektioner inställda, men självklart är det varken den första eller den sista lektionen så måste vara där hela dagen ":)". Men ska väl klara av det ändå!!

Igår var jag först med jullan, vi käkade mellanmål och sedan åkte vi till konfan, så mysigt. Vi käkade pizza och gjorde någon lära-känna lek. Sen drog vi hem och jag kraschlandade i sängen kort därefter.

Likes

Comments

Har alltid sagt att det inte ska bli jag. Att jag är stark och klarar mig själv, en så kallad strong independent woman. Jag har oxå sagt att jag aldrig ska bli som en utav dem, som skriver texter om känslor och kärlek. Men så en dag, så händer det. Jag satt och funderade och kom fram till att jag vill ju inte vara den? Den som flertalet gånger utropar ``ensam är stark´´, när allt jag egentligen drömmer om är en famn att få somna i.

Jag vill ha någon, som bara är min. som tycker om mig för den jag är och som jag delar samma kärlek för. Varför ska det vara så svårt? Att hitta någon man känner något för, som delar samma känslor som en själv? Jag förstår att det bara är att vänta tills den rätta tiden kommer, men ibland tar tålamodet slut och då är det en dålig dag, idag var min första dåliga dag. 

Likes

Comments

Känns som att tiden går alldeles för fort, hinner knappt reagera innan dagen sprungit förbi. Idag hade vi skolfoto, åt cornflakesfisk och inom de närmsta minuterna ska jag ut o gå med Julia! Cornflakesfisken är ju inte en favorit, men vi fick ha med oss godis på svenskan så det vägde upp :))))

Likes

Comments

Var på gullbranna fredag-lördag, det var fantastiskt! Har saknat allt med konfan så otroligt mycket och bara att skriva detta får nästintill mina ögon att tåras.

Vi kom dit runt 17:30 och då var det dags för mat på direkten. Lasagne stod på menyn och det var helt okej! När maten var upp äten samlades vi ledare, klädde upp oss i olika länders färger och sen var det dags för intågande till årets upplaga av konfa-OS. Mitt lag vann tyvärr inte, men jag tycker de kämpade på otroligt bra.

Efter de så var det dags för spökrunda och vi lyckades väl sådär 2/3 grupper blev skrämda. Den gruppen som inte blev skrämd bestod endast utav killar och när de kom fram till min och Jullans station som var den sista så ville de ju självklart hjälpa till att skrämmas. E kom och föste iväg de flesta utav dem men O hade lagt sig på ett husvagns tak så hon märkte inte honom. Dock så såg gruppen som kom kort därefter honom så våran station gick ju sådär, haha.

Vi käkade sedan lite godis, hade match i flask-flipping och sedan så satt vi mest och snackade 06:30 kraschlandade jag i sängen och 07:00 ringde klockan.

Samma sekund jag sedan kom hem somnade jag i 5h och sen inatt sov jag 12h, skönt.

Var otroligt kul att träffa alla igen, har saknat dem så mycket!!!
Kram

Likes

Comments

Klockan är strax efter halv 7 och jag vaknade förr en stund sen. Mitt huvud känns som en betongkloss och jag kan knappt andas eftersom jag har så ont i halsen. Idag är även vår längsta dag.

Aja, jag får väl göra de bästa utav sitautionen och tänkta på den mysiga dagen jag hade igår. Först sovmorgon och sen sammanlagt ungefär 1 1/2 lektion. Vi hade håla och då åkte vi till lotus och käkade o efter skolan fikade vi i norrekattspark, så mysigt

Likes

Comments