Jag måste bara börja med att säga att jag verkligen ÄLSKAR tzatziki, det måste vara det absolut godaste som finns (?!) förut åt vi kyckling, klyftpotatis och självklart tzatziki, så gott!! Om ni blir sugna på att slänga ihop en liten tzatziki har ni receptet här

2 dl matlagningsyoghurt (jag använde mig av
turkiskyoghurt)
1/2 gurka
1/2 msk salt
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 tsk oregano
Jag höftade bara lite med ingredienserna och använde mig även av en tzatzikikrydda!

I slutet av augusti var vi i Kreta och det var då jag fick upp ögonen för tzatziki hade faktiskt aldrig ätit det innan. Men vi passade på att köpa med lite kryddor hem därifrån bland annat dem här två. Den här kycklingkryddan använde jag mig också av idag till kycklingen. Kryddorna därifrån är verkligen såå goda, ångrar att jag inte köpte ännu mer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Har precis kommit hem från Karlstad, blev en tur in på Willys och lite sånt! Köpte även med ett litet klösträd till katterna. Nu ska jag passa på att städa hela lägenheten, vilket glamoröst liv man har men det är sånt som måste göras. Senare kommer Emil och Sara hit så ska vi äta lite mat, får se hur det slutar när jag lagar mat.

Likes

Comments

Godmorgon och hej igen! Det var väldigt länge sedan jag var aktiv här på bloggen.. (om jag någon gång ens varit det) Men det har varit väldigt mycket den senaste tiden, jobb, mycket i skolan plus att vi har flyttat! Så tiden har inte funnits.
Men nu är det höstlov och jag ska precis sätta mig och äta frukost för om en liten stund kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till Karlstad.

Likes

Comments