//Sammetskavaj - Zara//Väska - Zadig//Jeans - Mango//Skor - Adidas//Vanliga smycken//

Hej finingar!
Idag vaknade jag hos Astrid, åt frukost och sen drog vi hem till mig för att fixa allt minne på våra telefoner som alltid ska förstöra. Sen i eftermiddags åkte jag till mamma och pappa som satt på någon terass på söder! Jättefin utsikt där borta! Vi gick vidare lite i stan sen och nu sitter vi och har TVkväll! Skönt nu, sista kvällen innan jag börjar jobba och skolan snart drar igång.

PUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

//Jeans - Asos//Kashmirtröja - Zara//Väska - Zadig//Skor - Adidas//Kavaj - Maison Margiela//Armband - Marc Jacobs, Balenciaga//Ringar - Isabel Lennse och vet ej//

Hej alla fina!! Om det är några kvar vill säga hahah!
Nu börjar snart skolan, har varit så otroligt skönt med lov. Helt perfekt har jag haft det! Nu är jag förhoppningsvis tillbaka här på bloggen. En liten update är väl att jag klippt mig, förlorat all färg som jag fått under sommaren och är nu genomskinlig igen, och att jag börjar jobba på måndag!

Många kramar så ses vi snart
PUSS

Likes

Comments

//Tröja - Kenzo//Kjol - Pull&Bear//Armband - Balenciaga och Marc Jacobs//Rosefärgade ringar - Isabel Lennse//Guldiga ringar - Farmors och Italien (?)//

Likes

Comments

Innan jag ska ha fixat en egen sån båt

Likes

Comments

Såså nöjd med mitt köp!! Införskaffade mig mina första par ray bans igår och kunde inte var gladare!! Vet tyvärr inte vad modellen heter, men det är de lite mindre, rundare om man jämför med deras vanliga aviators.

PUSS

Likes

Comments

Håller just nu på med att städa ut i min lilla garderob här i Spanien. Den innehåller alldeles för mycket grejer som jag aldrig använder, vilket inte känns så bra. Blev verkligen motiverad till att göra det här av nån anledning och tycker det ska bli såså skönt att få gjort!!

Jag är dock en ganska nostalgisk människa som ibland kan ha svårt för att släppa taget om saker, så vi får se hur det här går!

PUSS

Likes

Comments

//Klänning - Zara//Skor - Stan Smith//Solglasögon - Ray Ban//

Likes

Comments

//Blus - Zara//Kjol - Mango//Bralette - Hm//Väska - Zadig//Örhängen - Hm//Armband - Balenciaga//Flip Flops - Ilse Jacobsen//

Likes

Comments