Tjaa allihopa!!

Vem försöker jag lura när jag säger allihopa är frågan. Igår kom vi äntliigen fram till underbaraste Palma, var så himla längesen jag var här!! Nu blir första dagen på den här sommaren här och det ska bli så skönt!

Igår när vi kom fram på kvällen ställde vi först i ordning alla utemöbler och sen gick vi till en restaurang vid hamnen och käkade, det var typ 28 grader här till klockan 1 på natten då vi fortfarande satt ute. Väldigt najs!

Imorgon kommer min älskade Hanna hit och vi ska ha det dunder!!!

PUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Senaste inköpet till Spanien!! Så så nöjd, de är från Zara och i äkta läder, riktigt kap!

PUSS

Likes

Comments

Om ni någon gång får chansen att vara konfaledare, ta den!! Det är så jäkla kul, som att jag har fått 40 nya små kompisar. Har då varit på Kreta och varit ledare i en vecka, så fina människor och härlig grupp!!
Kommer verkligen sakna den här underbara veckan och önskar de all lycka till <33

PUSS

Likes

Comments

Den hör toppen köote jag idag på & otherstories, såå fin tycker jag, spets, röda och blå plajetter på ett sidenlinne. Asnöjd!!

Likes

Comments

Det är asnajs att vara ledare här i Grekland, superfint väder och helt fantastiskt ställer vi bor på!! Dock är vi in need of en fläkt till vårt rum då jag smälter bort snart

PUSS
<33

Likes

Comments

Äntligeeeen, jag har hittat den perfekta jackan!! Letat efter en camo-jacka ett braa tag nu! Hittade en asnajs på zara idag, det är blåa paljett-broderier på ryggen och på en ficka där fram!! Såå nöjd

PUSS

Likes

Comments

Han är helt underbar, fantastisk, magisk!!
Var alltså på hans konsert på Stadion igår! Vi fick asbra platser för att komma så sent som vi gjorde och jag är verkligen glad över att ha fått chansen att se Sveriges bästa live-artist!!

Dit kom även Erik Lundin, First Aid Kit och Silvana Imam!

Jag är dock förtvivlad över att Maggio kommer på kvällens konsert och att hon inte kom igår. De två tillsammans ger LIV

PUSS

Likes

Comments

//Blus - NoaNoa//Byxor - Mango//Väska - Zadig Voltaire//Skor- Rizzo//Armband - Balenciaga, NoaNoa//Örhängen - & Other stories//

Igår på avslutningen sjöng jag 17 år av Veronica Maggio, det blev uppskattat och jag fick en jättefin bukett av skolan som tack! Supersnällt verkligen!

Känns dunderhärligt att det nu är sommarlov!! Mmmm

PUSS

Likes

Comments