View tracker

Är bland annat att åka på en roadtrip med någon vän eller pojkvän. Alltså bara åka någonstans. Men ingen vet vart. Helst på sommaren, alltså förstår ni va mysigt det hade varit?

Andra saken som finns med på min bucketlist är att gå på någon slags festival. Det behöver inte vara nån as stor festival där t.e.x de är 18års gräns :-) heh..
men bara någon rolig festival i sommar!!

Och tredje är....bada naken med vänner eller pojkvän en sen sommarnatt. När det varit solnedgång, vattnet är alldeles ljummet och vattnet är alldeles stilla..

Likes

Comments

Jag vill tipsa om den här parfymen. Hugo boss The Scent. Den luktar så himmelskt gott. Kan tyvärr inte beskriva doften men än att den luktar sjukt gott! Finns på b.la Kicks.

Likes

Comments

Alltså hörrni, jag har ju inte berättat nå speciellt privat om mig. Ingenting faktiskt. Så jag tänkte att ni kan få fråga exakt vad ni vill så svarar jag i ett separat inlägg på era frågor sen! Fråga vad ni vill, jag svarar 100% ärligt.

Likes

Comments

Hej vänner!
Har precis kommit hem från ett träningspass, verkligen såå skönt! Det blev armar och rygg idag.
Något mer än de har jag faktiskt inte gjort idag, ganska skönt ändå.
Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha länge, tvätta håret & raka benen<3

Likes

Comments

Äntligen kom mitt paket från Nelly! Jag är verkligen supernöjd med allt och allting satt perfekt på.
Älskar bodyn som ungefär är i materialet "velvet", assnygg & jätte skön!

Rekommenderar även att ta en storlek mindre om ni är sugna på att köpa Nikepro tightsen! Jag har i vanliga fall S men tog XS i dom här och dom passa perfekt!!

Likes

Comments

Just nu, är min största önskan att flytta hemifrån!
Så himla skönt att ha sitt lilla egna hem.
Även fast jag trivs hur bra som helst hemma så vill jag även ha en egen lägenhet som jag får inreda precis så som jag vill. Lyssna på hög musik och laga massa mat till mig & min pojkvän! Haha Åå längtar!!

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw