FREDAG!!
Idag är det fredag!! Idag har jag varit i skolan och efter skolan åkte jag och handlade sen har jag bara kollat på let's dance och finaste familjen nu på kvällen!! Imorgon så ska jag på kalas för min pappas kusin fyller 30 år!! Tänkte bara uppdatera lite för det var ett tag sedan nu..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag bjuder jag på dessa fina bilder. Dom flesta är från i somras och vissa är ifrån Mallorca när jag var där i september. Den resan var nog en av dom bästa resorna jag har varit på. Jag var där med min släkt på min mammas sida. Det var så mysigt så jag saknar verkligen Mallorca nu. Sen är det ju lite bilder från i somras och det är faktiskt några av mina favoritbilder i min kamerarulle. Den sommaren var jättebra trots att det inte var så jättebra väder dom flesta dagarna, den var bra på andra sätt!!

Likes

Comments

Detta citatet tycker jag är väldigt bra för att det stämmer verkligen, det står
"kärlek är... att också vara bästa vänner"
Jag tycker att det är ett väldigt fint citat för att det säger att man inte behöver ha ett förhållande för att kunna känna kärlek utan man kan också känna kärlek till/från sin bästavän och det stämmer så bra!!
Sen så tycker jag att det är väldigt snyggt med lite citat på vägarna!!

Likes

Comments

Jag tycker att dessa bokstäver är så himla snygga och jag tycker att det blir väldigt personligt i ett rum om man har sitt namn skrivet i olika former osv. Detta var dagens lilla tips, hoppas ni gillade det. Så kommer det ut ett till inlägg imorgon!!

Likes

Comments

Hej!!
Dessa blommor/blad eller vad man ska säga tycker jag är jättefina. Dom heter eucalyptus (så konstigt ord jag vet). Dom är så stilrena och fina. Jag hade tyckt att en hel bukett med såna hade varit finare men jag har bara två kvistar men det blir faktiskt fint ändå. Syns i nästa inlägg som kommer ut imon!!

Likes

Comments

Hejsan!!
Idag är det fredag och som ni kanske har märkt så har det inte kommit ut något inlägg sen i tisdags och det är för att jag har lite idétorka just nu och vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Ni får jättegärna kommentera vad ni är intresserade av att läsa om. Skulle va kul och veta vad ni tycker att jag ska skriva om ;)

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag♡
Idag så har jag varit och badat på ett äventyrsbad och det var jättekul. Jag var där med min familj. Till frukost idag åt jag smoothie igen, samma som igår men idag hade jag blåbär, hallon, banan och yoghurt i istället. Och så hällde jag det i en skål och toppade med lite banan!!

Likes

Comments

Godmorgon!!
Idag så gjorde jag bara en smoothie till frukost och i den hade jag: Mango, hallon, blåbär och yoghurt! Supergott!!

Likes

Comments

Idag så tänkte jag tipsa om dessa små klistermärkena som jag har köpt på tiger för bara 5kr och man får 5 ark med bokstäver, jag tycker att det är så gulligt att sätta fast dom lite överallt och skriva t.ex som jag har gjort. Jag har skrivit SLEEP på min sänggavel. Eller så kan man skriva sitt namn på sina saker så man vet vems som är vems. För i min skola har alla likadana datorer och då skrev jag Ella på min så vet jag vilken som är min. Superfint och gulligt tycker jag!!

Likes

Comments