View tracker

Hej!
Föra fredagen så var jag på Ikea och jag köpte inte så mycket men jag köpte två små vaser som jag tänkte ha lite små blommor i och jag tror att det kommer bli jättefint. Dom var faktiskt väldigt billiga också, dom kostade bara 39kr för båda. Superbra!! Från det ena till det andra, jag tänkte faktiskt att jag skulle börja blogga lite oftare nu!! Nu tänke jag säga hejdå!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Det är verkligen nu man vill tillbaka till Mallorca och till all god frukt som ni ser på bilden! Det har blivit så kallt här nu. Det har verkligen blivit höst! Men det är rätt mysigt ändå. Att bara vara hemma och mysa runt i ett par mysbyxor och bara chilla! Fast helst hade man ju faktiskt velat vara på en varm och härlig strand och bara bada och sola hela dagarna. Eller vad tycker ni?? Hade gött!!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Kanske lite sent att lägga ut detta hehe, men i helgen var jag och min bästis i stan och gick i lite affärer och åt lite fika och hade det jättemysigt. Så det blev en liten spontantripp till stan, men spontant är alltid roligast tycker jag, vad tycker ni??
Sen på söndagen så gjorde jag inte så mycket jag var bara hemma. Vad gjorde ni i helgen??
Skriv i kommentarerna.
Men ni får ha det bäst!

Likes

Comments

Hej!!
Hela föra veckan så var jag utomlands. Jag var på Alcudia i Mallorca och det var så himla skönt och varmt där! Det var 25-30 grader och i havet var det 28 grader. Få ni kan ju gissa vad jag gjorde hela den vecka. Ni hade rätt badade och solade, badade och solade....
Vi åt också sjukt god mat på massa olika restauranger. Jag var där med min familj, mina kusiner och mormor och morfar. Helt underbart och roligt!
En massa bilder har jag och mina kusiner tagit också. Här ovanför ser ni några av dom men om ni vill se fler så har jag lagt ut på min instagram och där heter jag bara ellathunell !
Men ni får ha de så bra så så länge så hörs vi!!

Likes

Comments

Hej!!
Idag så slutade vi tidigare i skolan
(GLAD TJEJ)!!
Idag så till mellanmål så skar jag bara upp äpple och banan som jag la på vanlig vaniljyoughurt!! Jättegott :P
Hade bäst hejdå!!

Likes

Comments

Hej!!
Idag är det söndag och som vanligt på söndagar så har man söndagsångest över att det är skola imon men vad ska man göra. Idag så har jag bara varit hemma och gjort iordning lite i mitt rum varit ute lite i solen som man faktiskt har sätt idag. Men nu ska jag göra iordning lite mer på rummet så får ni ha det bäst!! Hejdå!!

Likes

Comments

Hej!!
Idag var det andra skoldagen efter sommarlovet och denna dag har varit helt okej faktiskt. Men nu ska jag dricka te och ja jag gillar fortfarande inte te men jag vill lära mig så nu ska jag tvinga i mig en kopp te så hörs vi!!

Likes

Comments

Hej!!
Idag så började skolan igen och jag hade gärna haft lite längre lov, men men vad ska man göra. Det var iallafall ett tag sen jag uppdaterade här och det är för att jag typ har glömt bort det helt och hållet men nu tänkte jag att jag ska bli lite bättre på detta!! Men ni får ha det bäst och skriv gärna om ni börjat skolan eller om ni inte gjort det, när börjar ni??

Likes

Comments

Hejsan!!
Föra veckan så köpte jag nya skor och jag köpte ett par Adidas Superstar, dom har jag velat ha så länge så jag är så nöjd och glad över att jag köpte dom. Så nu kan jag gå och visa upp mina snygga skor i sommar. Dessa skor är ju väldigt trendiga nu, jag förstår varför för dom är ju så snygga och stilrena och snygga till våren och sommaren. Jag själv tycker att vita skor är så snyggt till sommaren. Ni får gärna kommentera vad jag ska blogga om för jag har ingen aning❤️ men ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg puss💋💋

Likes

Comments