Hejsan!!
Idag är det fredag och som ni kanske har märkt så har det inte kommit ut något inlägg sen i tisdags och det är för att jag har lite idétorka just nu och vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Ni får jättegärna kommentera vad ni är intresserade av att läsa om. Skulle va kul och veta vad ni tycker att jag ska skriva om ;)

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag♡
Idag så har jag varit och badat på ett äventyrsbad och det var jättekul. Jag var där med min familj. Till frukost idag åt jag smoothie igen, samma som igår men idag hade jag blåbär, hallon, banan och yoghurt i istället. Och så hällde jag det i en skål och toppade med lite banan!!

Likes

Comments

Godmorgon!!
Idag så gjorde jag bara en smoothie till frukost och i den hade jag: Mango, hallon, blåbär och yoghurt! Supergott!!

Likes

Comments

Idag så tänkte jag tipsa om dessa små klistermärkena som jag har köpt på tiger för bara 5kr och man får 5 ark med bokstäver, jag tycker att det är så gulligt att sätta fast dom lite överallt och skriva t.ex som jag har gjort. Jag har skrivit SLEEP på min sänggavel. Eller så kan man skriva sitt namn på sina saker så man vet vems som är vems. För i min skola har alla likadana datorer och då skrev jag Ella på min så vet jag vilken som är min. Superfint och gulligt tycker jag!!

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan och imorgon är det fredag och när vi slutar imorgon så har vi lov. Jag älskar att ha lov så att man kan gå och lägga sig när man vill och gå upp när man vill och bara göra vad man vill utan att behöva tänka på skolan. Så skönt!!
Här är en liten bild på en tavla som jag har i mitt rum, jag tycker att den är väldigt fin, det är marmor på den och så står det ett citat, så himla fin. Älskar den!!!

Likes

Comments

Dessa träningskläderna är så himla snygga tycker jag. Jag vill verkligen ha dessa att träna i. Sen kan man säkert ha dom som vanliga leggings också för dom e så snygga. Dom är ifrån stronger.se och tightsen kostar från 500-700kr och jag tror inte att dom har en butik utan dom har nog bara en hemsida som man kan beställa ifrån. Nästa gång jag köper träningskläder så tror jag att det får bli något där ifrån iallafall. Ni ser ju dom e ju så himla GOALS??

Likes

Comments

Hej!!
Här är två bilder på en liten blomma som jag har i mitt rum, det är typ en lite kaktus eller nått, jag är inte så bra på blommor men aja haha ;) Ställde ditt den idag, jag satte den i en liten vit kruka som jag hade hemma bara. Jag tycker faktiskt att det är ganska viktigt med blommor i ett rum för det ger dels lite färg och sen så tycker jag att det blir så fint!! Ni har ju sett att jag har lite småblommor lite överallt i mitt rum!!

Likes

Comments

Hej!!
Orkar inte skriva så mycket idag men detta åt jag till mellanmål idag iallafall, lite frukt och ett glas apelsinjuice!! Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi imorgon!!

Likes

Comments

Hej!!
Här är min nya väska!! Jag är så nöjd med den. Jag köpte den på Zalando och den var på rea så den kostade bara 75kr, vilket kap hihi!! Perfekt storlek så man får plats med mycket. Tänkte att den skulle passa så bra nu till våren och sommaren och jag har ingen vit väska så det var roligt att ha någon annan färg än svart denna gången. Skriv gärna vad ni tycker!!

Likes

Comments

Hej!!
Idag så är det fredag (min favvodag) Haha. Idag var jag i skolan och det var helt okej för de är ju fredag liksom! Men vi slutade lite tidigare idag också så det var bra och när jag kom hem så åkte jag och hämtade ut ett paket. Det var en väska som jag nog kommer att lägga ut bilder på imorgon! Hörs imorgon !!

Likes

Comments