View tracker

Hej!!
Tänkte fråga er om vad ni tycker om denna lampan? Tänkte att jag skulle ha den i fönstret i mitt rum! Den finns på ellos och den finns i den färgen som är på bilden och i svart men jag vill nog ha den i mässling/guld som ni ser på bilden. Skriv gärna vad ni tycker!!

Likes

Comments

Hej!
Idag kommer det inget inlägg om inredning för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag men igår kom jag hem från Branäs och jag har haft det jättebra där så det var lite segt att gå till skolan idag men vad ska man göra. Nu på eftermiddagen så bakade jag chokladbollar och dom blev jättegoda. Det var längesedan jag baka chokladbollar! Ni får gärna kommentera vad ni vill att jag ska blogga om inom inredning!!

Likes

Comments

Hej!
Idag är det lördag och jag är ute i backen och åker skidor när detta läggs upp men ville bara visa er detta fina bäddsetet som jag köpte på H&M för några dagar sedan. Jag tyckte det var jättefint, det är typ lite ljusrosa med ett jättefint mönster på. Nu till våren så vill jag ha lite rosa detaljer i mitt rum och det tror jag kommer bli jättefint. Vad tror ni?? Jag kommer att lägga upp bilder på när jag har bäddat min säng med det!!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Idag är jag påväg till Branäs för att åka skidor. Men det är inte de jag tänkte skriva om utan jag tänkte bara tipsa er om vad man kan göra med en ljusslinga och en ljuslykta. Jag har bara lagt i en vanlig ljusslinga i ståltråd från Rusta i en ljuslykta som jag hade hemma! Jag tyckte att det blev jättefint. Vad tycker ni??

Likes

Comments

Hej!!
Tänkte börja blogga om inredning istället då jag har ett väldigt stort intresse av inredning! Här är ett par ljusstakar som jag köpte igår. Det är en marmorfot och själva ljushållaren är guldig. Jag älskar dom och tycker att dom är väldigt snygga! Det var allt för mig. Jag kommer att lägga ut ett inlägg imorgon också!!!

Likes

Comments

Hej!!
Nu är det december och det känns helt sjukt att detta året har gått så fort, det känns som att det precis var jul och nyår. Men nu är man där igen. Jag är iallafall så himla trött på skolan just nu och vill bara ha jullov (längtar). Och i januari så har min bästa vän bott i Kina i ett år och jag saknar henne då sjukt mycket. Jag tycker att hon kan komma hem nu! Idag så har jag varit i skolan, gjort det vanliga. Klagat lite på att man vill gå hem, på att man e hungrig osv. Haft det allmänt tråkigt typ. På julafton så ska jag nog inte göra så mycket. Jag ska vara hemma med familjen och äta god mat och bara ha det mysigt. Men på nyår vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Vi syns i nästa inlägg!!

Likes

Comments

Hej!
Föra fredagen så var jag på Ikea och jag köpte inte så mycket men jag köpte två små vaser som jag tänkte ha lite små blommor i och jag tror att det kommer bli jättefint. Dom var faktiskt väldigt billiga också, dom kostade bara 39kr för båda. Superbra!! Från det ena till det andra, jag tänkte faktiskt att jag skulle börja blogga lite oftare nu!! Nu tänke jag säga hejdå!!

Likes

Comments

Hej!
Det är verkligen nu man vill tillbaka till Mallorca och till all god frukt som ni ser på bilden! Det har blivit så kallt här nu. Det har verkligen blivit höst! Men det är rätt mysigt ändå. Att bara vara hemma och mysa runt i ett par mysbyxor och bara chilla! Fast helst hade man ju faktiskt velat vara på en varm och härlig strand och bara bada och sola hela dagarna. Eller vad tycker ni?? Hade gött!!

Likes

Comments