En JULKALENDER från the body shop!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag skulle inte kunna leva utan min pappa, han är bästa människan på jorden!! Helt ärligt min bästa vän!

Jag hade aldrig ens funderat på att färga håret brunt förens 2 dagar innan jag gjorde det. Det va väldigt spontant och inte alls genomtänkt, kunde gått åt helvete men det gjorde det inte, älskar mitt bruna hår!

Jag ser upp till alla mina nära vänner, dom kan fan allt!

När jag va liten gick jag i sömnen nästan varje natt. Jag gick ner i källaren där jag satt och lekte men en liten "flicka" och pratade på nått konstigt språk. Super läskigt jag vet Hahah

Jag har spelat basket

Jag sover alltid på mage med vänstra armen under kudden och ansiktet vänt åt höger

Jag hatar kaffe får ont i huvudet och känner mig illamående när jag dricker det. Får även samma känsla bara av att äta något med smak av kaffe t.ex energibars/protinbars eller godis som smakar kaffe.

Tyckte inte om att åka på semester när jag var liten, var rädd att mina vänner skulle glömma bort mig :(( tror inte dom skulle ha glömma bort mig för att jag va borta en vecka men men de trodde jag då iaf hahah

En av mina framtänder är i plast. Viktor kastade en liten metallkulor på mig när vi lekte och den träffade min tand så den gick sönder och det blev som sand i hela munnen.

Jag längtar ihjäl mig tills jag kan flytta hemifrån och köpa en katt!! Plus inreda och fixa i lägenheten så klart men längtar främst till att köpa en katt.


Jag blev utmanad av Elsa och nu tänker jag utmana WILMA.

Likes

Comments

Det här fick jag med mig hem från Skåne. Allt utom t-shirten var på rea!!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen på väg hem så tänkte berätta lite vad jag har gjort den här helgen. Efter frukosten i lördags åkte jag, mamma och min moster till Väla köpcenter i Helsingborg för lite shopping och åt sedan lite Indiskt till lunch. På eftermiddagen kom Linus så då umgicks jag med honom. Vi spelade biljard och lyssnade musik tills han skulle åka iväg igen på kvällen. Jag spenderade resten av kvällen framför TV:n. Söndags förmiddagen ägnades även den till att shoppa och på eftermiddagen kom en liten del av släkten på middag. Så kul att träffa alla även fast det inte gått så länge sedan vi såg sist, vilket var i somras. Brukar oftast gå ett år emellan efter som jag nästan alltid bara åker dit på sommaren.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår ringde klockan vid 4. Åt frukost och lockade håret sedan satte jag mig i bilen. Klockan 1 var vi framme i Malmö hos min faster. Jag sminkade mig och bytte om sedan bar det av till konsert huset där ceremonin var. Den pågick i 3 timmar vilket var lite lång tråkigt men var ändå häftig att se. Är sååå stolt över min faster!!!

Nu är jag hos mina kusiner. Vi kom hit vid 11 igår och då åkte jag bara åkt runt i bilen med Anna och skjutsade en tjej. Somnade klockan 1, direkt när jag la mig i sängen  

Likes

Comments

Köpte även en likadan topp som klänningen för blev så kär i båda!!

Likes

Comments

Min faster har blivit utsedd till hedersdoktor(vad det nu är???). Imorgon ska det vara en bankett med prisceremoni. Jag har länge gått och funderar på om jag ska åka eller inte. Det är nämligen i Malmö och mamma och pappa tänkte stanna till måndag vilket innebär att jag missar några dagar i skolan. Men nu har jag bestämt att jag ska åka för är väldigt lugnt i skolan just nu. Såååå nu är det bara att börja packa!!

Har haft lite problem med vad jag ska ha på mig då det är en väldigt proper klädkod. Verkligen testar alla kläder jag har men inget som kändes passande så beställde en klänning i tisdags. Var lite orolig att den inte skulle hinna komma men de gjorde den!!

Klänningen är från ivyrevel.

Likes

Comments

Har varit hemma ett tag, lagat mat och nu ska jag duscha sedan kanske plugga. Roligare än så kommer inte min tisdag att bli.

Likes

Comments

Idag kom mamma hem från jobbet med en halloween dräkt. Det är nämligen så att jag ska vara med och skrämma massa små barn nästa fredag haha Nej men min mamma jobbar på en fritidsgård och dom ska ha spökvandring och då erbjöd jag mig att vara med. Ska faktiskt bli kul, älskar halloween!! Ska sminka mig med massa sår och blod också, det är så kul att hålla på att fixa med sånt.

Likes

Comments