Hej på er, jag vill bara säga förlåt för att det nu var ett tag sen jag ens skrev någonting här men det finns många anledningar till varför som bland annat jag har varit till Gotland med min pojkvän, jag har haft höstlov, jag har nu praktik, jag letar längdenhet för fullt, och så vidare. Ja ni hör ju att jag haft ganska då fullt upp.

Ja jag har lite svårt just nu med att uppdatera både här och på youtube men jag försöker. Jag har i alla fall en youtube video påväg och den kommer upp så fort jag gjort klart det sista lilla.

Jag tittar just nu när jag skriver detta så sitt-ligger jag i sängen med vår katt Svea bredvid mig och tittar jag på Gray’s Anatomi men jag ska snart äta då jag börjar bli ganska så hungrig.

Vi ses när vi ses. Hejdå så länge 👋🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, jag vet att jag inte bloggat något men jag har inte haft tid och sen så har jag varit i Backe denna helg hos Alexander. De har varit så sjukt skönt att bara ha fått komma bort ett tag.

Idag ör det måndag och jag sitter i bussen påväg till skolan. Jag kommer vara på skolan lite efter 10 men ja så får det vara när jag åker till Alexander. Jag börjar min första lektion idag inte förrän 13:40 men ska sitta på Studion innan.

Det är bara två veckor kvar av skolan nu innan höst lov men för mig är det bara 6/7 skoldagar kvar innan jag tar flyget till Gotland med Alexander om man räknar bort denna dag i skolan. Varför jag skriver 6/7 dagar kvar är för att jag måste prata med min mentor om att det är första gången jag flyger och med det att jag även har panik inför detta så jag måste vara hemma dagen innan för att inte ha värdens panik när vi ska flyga.

Ja jag vet inte hur det kommer se ut med bloggandet framöver eller med youtube men de kommer när de kommer. Jag har mått dåligt över en sak så därför har inte jag pallat fixa någon youtube video men jag ska filma när jag åker till Gotland och på GGN.

Vi höres så länge. 👋🏼

Likes

Comments

Hej på er, jag har inte bloggat denna helg eller igår just för att Alexander har varit här och då vill jag spendera all min tid med han när jag har chansen.

Ja idag har jag faktiskt varit hemma men det är för att jag har varit så orolig i magen, mått illa och sen så är jag inte heller helt frisk än från min förkylning. Jag vill vara frisk nu.

Jag taggar bara mer och mer nu inför att åka till Gotland den 26 nu denna månad och även för att åka på lägenhetsvisning nu på torsdag klockan tre.

Om ni inte vet det så ska jag och Alexander flytta ihop så fort vi får tag på en lägenhet eftersom han hoppar av det extra året i gymnasiet. Jag går som vanligt kvar på gymnasiet på hotell & turism linjen.

Jag håller just nu på att vänta på att maten ska bli klar så jag ska snart äta så vi höres imorgon igen.

Likes

Comments

Hej på er, idag har jag haft en ganska lång men chill dag då det inte varit mycket att göra på skolan och sen efter så träffade jag min äldsta storebror och var med han ett tag.

Imorn kommer älsklingen och det är fredag min favvo dag på skolveckan. Jag har bara massage som sagt i morgon så jag kommer vara hemma till lite efter ett.

Helgen är inte direkt planerad för mig förutom att jag ska vara med älsklingen och försöka plugga lite gran så det blir mindre att göra inför lovet. Det är seriöst idag exakt bara 3 veckor kvar till att jag och Alexander åker till Gotland och i morgon 3 veckor kvar till att jag fyller 19 år 🎉😜 Taggad? Emm ja det är klart jag är!!!

Ja nu ska jag försöka sova så vi höres i morgon 👋🏼

Likes

Comments

Hej på er, jag bloggade inte igår då jag först och främst var på skolan och jag bloggar inte när jag är där och sen när jag kom hem så mådde jag fortfarande inte så bra. Jag var egentligen på skolan bara igår för att jag hade ett litet typ prov eller test som jag vart tvungen att göra så att jag inte får ännu mer att göra.

Jag är i alla fall hemma idag för att piggna på mig lite till då jag inte är helt frisk än men jag ska bara vara hemma idag för det är bara typ tre veckor kvar till att det är höstlov och tills att jag åker till Gotland med Alexander. Jag har även lite skolarbete som måste vara klart till höstlivet så jag måste plugga på de och därför kommer jag inte blogga något mer idag.

För hoppnings vis så kommer Alexander till mig på fredag och då hoppas jag att vi och min mamma ska på bio någon gång under helgen men annars om han inte kommer så åker bara jag och mamma om inte Per mammas man följer med. Vi kommer att gå på IT som jag sagt förut men nu har jag hört så mycket dåligt om den filmen så jag vet inte om det är värt att gå på just den filmen längre. Vad tycker ni?

Ni får ha det bra så hörs vi så länge.


(Inte mina bilder)

Likes

Comments

Haj på er, idag har jag länkat denna blogg genom min my story på snapchat för första gången då jag bestämt mig för att gå min egna väg för att göra det jag vill och inte bry mig om vad andra tycker. Jag vet att vissa kommer tycka "men gud vad töntigt" men vet du vad JAG BRYR MIG INTE. Jag vill för en gångs skull gå den vägen ja själv väljer utan att någon ska säga "Men sådär kan du inte göra" för de är vad jag upp fattar att andra tycker. Jag har velat hålla speciellt min youtube gömd från familj, folk som vet vem jag är och folk på skolan då jag bara inte velat av olika skärl men jag tänker stå upp för mig själv.

På min youtube så har jag fått stöttande kommentarer och tips på videos jag skulle kunna göra och det gör mig superglad. Jag vill bevisa att jag också kan då jag alltid blivit tystad av människor runt om kring mig och så ska det inte vara längre.

I alla fall så mår jag bättre idag förutom att jag är jäkligt hes men jag hoppas på att det blir bra till i morgon. Jag har spelat in en youtube video som kanske kommer ut idag, jag vet inte men troligtvis så kommer den de bara jag gör klart det sista med den. Det är i alla fall en storytime så jag hoppas ni kollar in den. Jag kommer att länka alla youtube videos här som vanligt. :)

Vi hörs :)


Likes

Comments

Hej på er,

Jag är fortfarande sjuk så därför skrev inte jag något igår kväll. Jag är förkyld, har feber och är hes men jag hoppas på att det bara blir bättre men jag ska i alla fall vara hemma från skolan imorgon då jag fortfarande som sagt inte mår bra. Jag ska försöka plugga lite i morgon men vi får se hur jag mår först. Jag har mått skit i natt då jag vaknat flera gånger utav att jag har varit dygn blöt men jag har kunnat somna om. Jag mådde bättre mellan elva och två och trodde då att det gick åt rätt håll men det gjorde det inte, det brukar vara så när jag är förkyld. Det ända som egentligen är jobbigt nu är att jag är så fruktansvärt snorig och lite av att jag inte har någon ork men jaja så får det vara nu och så får vi hoppas på att mitt mående blir bättre efter denna förkylning.

Jag skulle egentligen gått på bio med min mamma idag på filmen IT men vi kommer att skjuta på de då jag som sagt är förkyld och behöver bli frisk men vi får hoppas på att jag är frisk till nästa helg och orkar gå på bio då för nu vill jag verkligen se den filmen.

Nä jag borde kanske få i mig en sen lunch och det blir pannkakor med grädde och sylt så vi hörs i morgon och får även då hoppas på att jag känner mig bättre.

Vi höres👋🏼


Likes

Comments

Hej på er,
Jag skrev inge mer igår eftersom jag inte mådde så bra och det slutade i att jag blev super förkyld.
Jag var på massagen men åkte sen hem och försökte få i mig mat men det smakade skit och de slutade med att jag knappt åt något igår. När jag är såhär förkyld så smakar maten inge bra men jag har ätit frukost idag i alla fall.
Alexander är inte här för han var så trött igår och blev hemma men jag tror ändå att de var bra att han inte kom hit men jag saknar han så sjukt mycket. ❤️
I alla fall jag har sovit jätte dåligt i natt då jag vaknat många gånger utav att min näsa rinner och av att jag behöver hosta.
Denna morgonen har bestått av att ligga i sängen för att bara ta det lugnt.

Ja idag så ska jag vara barnvakt ikväll åt min 7 åriga lillebror och vi får väll se hur jag mår då men förhoppningsvis lite bättre. Det värsta i min förkylning har i alla fall försvunnit och de va halsontet.
Jag ska i alla fall försöka plugga lite och kanske bada och spela in en youtube video om jag orkar.

Jag ska nog inte göra så mycket mer idag då jag måste vila ut mig inför måndag då det är skola igen och en ny vecka. 🙌🏼

Vi hörs antingen senare idag eller i morgon 👋🏼

Likes

Comments

Hej på er,
Jag bloggade inte något mer igår då jag har fått så sjukt ont i halsen och hade även andra saker för mig. Idag kanske det blir två inlägg istället beroende på hur jag känner mig senare ikväll och så. Alexander kommer hit idag så vi ska nog bara ta det lugnt och mysa ikväll och de är behövligt från min sida.

Ja denna helg är inte jätte mycket planerat förutom att vara barnvakt imorn Lördag och kanske kolla på filmen IT på söndag. Tagga tagga!

Ja men jag ska snart ut till taxin så vi höres 👋🏼

Likes

Comments