Hej på er.
Nu var det ganska länge sedan jag skrev sist men jag har haft mycket och jag vet att vad jag än skriver kommer jag få skit för så då känns det inte som någon mening. Jag ska börja med youtube men när riktigt vet jag inte.

Jag som sagt jobbar nu under detta sommarlov och det blir så när man inte får studiebidrag eller pengar av föräldrarna som jag inte gör. Jag skulle aldrig få pengar av mina föräldrar om det verkligen är något viktigt jag måste ha. Jag sluter häcken av mig istället för att få in pengar. Jag jobbar som städare på Clarion Hotell Grand i Östersund och det ska jag göra fram till den 12 augusti.

Ja jag har inget mer att berätta men det kommer komma mer men kanske inte så ofta.
Höres 👋🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu va det ett litet tag sen och ja jag mår inte så bra om jag ska vara helt ärlig. Jag drog i alla fall till Backe i torsdags där min kille bor och va där under helgen så nu sitter jag i bussen på väg hem.

Jag vet att personer i min släkt läser min blogg och därför får inte jag skriva vad fasen jag vill. Så snälla tål du inte vad jag skriver så sluta läs. Jag kommer från och med nu skriva vad fan jag vill. Jag tänker inte tystas av folk som inte tål att jag pratar om att jag inte mår bra hemma och att jag nästan varenda dag bara vill sticka hemifrån bara för att jag trycks ner hemma och mår där med ännu sämre. Snälla försök sätt dig in i situationen istället innan du säger något. Inse verkligheten. Jag är ingen Svensson person och kommer aldrig vara för jag lever ett liv med först och främst en pappa till alkoholist och sen syskon som har tagit och tar droger. Jag skäms inte för att säga det men inse verkligheten snälla. Alla lever inte som i en dröm även fast man önskar det.

Jag ville bara få skriva av mig lite så snälla försök förstå mig nu. Jag kommer starta min youtube när jag vet att jag kommer kunna filma en video och sen att få upp den. Det kommer men när vet jag inte. 😊

Hörs 👋🏼😊

Likes

Comments

Hej på er,

Som det står i rubriken så vet vi alla att jag inte har uppdaterat något på jag vet inte hur länge nu men det kommer att vara så nu för jag går min näst sista vecka i skolan nu alltså har bara fem dagar kvar med idag då jag inte går i skolan på fredag och torsdag och fredag nästa vecka. Anledningarna till att jag inte går denna fredag är för att det är studenten för dom i Östersund och då har vi ingen skola för att kolla på dom och nästa torsdag och fredag så har jag ledigt från skolan för att Alexander ska ta studenten.

Ja idag så ska jag till UPM kl 09:30 och sen till tandläkaren vid 12:50. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu men ja snart sommarlov men för mig blir det jobb på en gång. Jag ska jobba på Clarion hotell som städare och det ska bli så sjukt roligt så ja det ska jag göra denna sommar och även vara med Alexander och ha lite lov. 😊

Ja vi höres när jag uppdaterar nästa gång. 👋🏼😊

Likes

Comments

Hej på er,

Kan inte säga att jag är på topp humör just nu eftersom jag har så mycket att tänka på och det gör allt bara jobbigare. Jag vet att ingen människa någonsin kommer att må bra hela livet utan det är alltid något som händer och för vissa händer saker hela tiden.

Detta kommer inte vara ett sånt här inlägg om vad jag har gjort idag utan om att behöva må dåligt och bli tillsagd om vad man ska göra. Jag säger inte att någon sagt till mig vad jag ska göra utan jag vet att det är bara jag som kan säga vad som får mig att må bättre och tillslut bra. Ingen kan säga vad du ska göra för att du ska må bra eller vad du ska göra för att allt hemskt ska sluta hända för det är du som kan göra det och det hemska är inte ditt fel att det händer.

Lång historia kort så är min pappa alkoholist och mina två äldre syskons pappa på mammas sida är narkoman så hela min barndom eller rättare sagt hela min uppväxt har bestått utav alkohol och droger men även misshandel. (Inte emot mig eller mina syskon utan mot min mamma) Jag har rättare sagt inte haft en bra uppväxt så det har påverkat mig så sjukt mycket. Jag har haft min depression och mitt självskadebeteende sen jag var 12 år då jag tappade allt mitt hår men jag fick tillbaka det. Mitt självskadebeteende har jag knappt kvar nu utan jag har arbetat mig igenom det.

Jag tycker att det är viktigt att prata om sitt mående eftersom det är så många mer som mår som en själv om inte värre eller inte värre. Man kan faktiskt hjälpa varandra och fråga om man vill veta något. Fråga snälla om ni vill veta något för jag berättar gärna.

Snälla jag vet att vissa inte tål att man pratar om sådant men snälla det hjälper både mig och andra så låt mig skriva om vad jag vill.

Vill ni att jag ska skriva mer om något liknande så gör jag gärna det men då vill jag veta det. 😊

(Inget med min pojkvän är fel utan allt runt om. Min pojkvän är mitt allt och den ända som får mig att må bra och den ända jag egentligen lever för.)

Vi höres 👋🏼

Likes

Comments

Hej på er,

Jag vet att jag skrev sist i fredags men det blev så eftersom jag inte orkade lägga tid på att skriva ett inlägg som bara skulle handla om vad jag har gjort som vart ända inlägg har gjort sen jag började blogga. Skit trist jag vet men jag har ingen aning om vad jag ska skriva och jag har ingen ork med att lägga tid på att leta upp något bra att skriva om.

I lördags i alla fall så städade jag tvättstugan och köket hemma men som vanligt när familjen kommer hem så får man skit för allt och inget man gör är bra. En sak är säker och det är att jag ska kolla med soc och lite andra om dom kan hjälpa mig med lägenhet nu för jag bor inte hemma längre. Jag orkar inte må skit varje dag bara för att familjen ska må bra.

Ja jag ska bara till skolan idag så inget roligt händer idag. Så är typ alltid mina dagar men ja jag har inget roligt liv.

Vi höres 👋🏼

Likes

Comments

Hej på er,

Jag uppdaterade som sagt inte igår eller i förgår men det var för att jag inte orkade och var ganska trött. Men idag är jag och Alexander hemma själv till i morgon då familjen är i stugan, så jag tänkte varför inte uppdatera när jag orkar och har tid.

Vi sitter i alla fall nu och tittar på första filmen av Pirates of the caribbiean medan Alexander samtidigt sitter och spelar. Tänkte försöka oss på ett maraton av Pirates of the caribbiean filmerna då det bara är fyra filmer, men vi får se om vi orkar eller rättare sagt om jag orkar.

Ja jag har ingen aning om vad mer jag ska säga nu men vi höres kanske i morgon, vi får se.
Hej så länge 👋🏼😊

Likes

Comments

Hej på er,

Jag har tänkt på en sak som jag funderar på att göra som ett eget inlägg om ni vill. Det jag pratar om är att skriva om allt som trycker ner en, hur man kommer ifrån allt, smärtan, ensamheten och mycket mer. Jag själv är och har alltid suttit i den situationen.

Eftersom jag inte kommit igång med youtube än som inte häller riktigt kommer hända än, kanske när sommarlovet kommit men ska jobba hela sommaren så vi får se. Jag skulle i alla fall ha tagit upp allt det ovan i en youtube video men jag kan göra båda då det är väldigt viktigt att prata om det. Det finns som sagt många därute som mår dåligt varje dag som jag tillexempel fast jag har ju då min underbara pojkvän som får mig på bra humör och den som får mig att känna mig värd något. Alla borde ha en person i livet som jag har med Alexander. 😊

Ja jag ligger i sängen nu och lyssnar på musik men ska också kolla på youtube innan jag ska sova, är som sagt inte trött ett dugg.

Vi höres i morgon 👋🏼😊

Likes

Comments

Hej på er,

Idag går jag i skola fram till 12:20 och sen raka vägen till tandläkaren för att jag tror få en betschena eller hur det nu stavas. Sen efter tandläkaren raka vägen hem till pojkvännen som kommer till mig nu på morgonen vid 09:30 då jag inte är hemma men får ju träffa han sen.

Ja när jag slutar så tar jag helg för denna vecka så vart det bara två skoldagar för alla på min skola och kanske andra skolor här i Östersund också. Hjalmar Strömerskolan har i alla fall ledigt imorrn också. Sjukt skönt att bara gå två skoldagar, önskar det var så varje vecka men ja det är ju bara tre veckor kvar till sommarlov så vi kör in i det sista.

Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi senare eller imorrn 👋🏼😊

👇🏼Låtar jag gillar👇🏼

Likes

Comments

Hej på er,

Idag är jag sjukt trött och vill bara lägga mig i sängen och sova igen med Alexander men nej vi är båda påväg till skolan. Min storebror Kim kom till oss sent igår kväll vid ca 23:30 och jag och Alexander var tvungna att vara vaken för att han skulle ta sig in. Kim ska bo hos oss ett tag pågrund av en personlig anledning men det är alltid kul att ha en av dom äldre syskonen hemma då jag inte har någon bra kontakt med någon i min familj förutom lillebror Teo och våran älskade katt Svea.

Ja idag är det skola för mig fram till fyra, ringa tillägs taxi och sen raka vägen hem. Jag ska såklart prata med Alexander också.

Nä nu ska jag bara lyssna på musik och kolla ut som jag alltid gör när jag åker buss. Det är bra om man har depression eller bara har mycket att tänka på. Jag själv har alltid haft det jobbigt ända sen jag föddes och har det även fortfarande och det är därför jag går och pratar på ungdoms psykiatriska mottagningen eller om man vill säga UPM.

Vi höres 👋🏼😊

Likes

Comments

Hej på er,

Helt ärligt så vakna jag precis utav att ha sovit ett tag. Hur länge vet jag inte men Alexander sover bredvid mig fortfarande.

Ja igår var det sjukt fint väder och ja jag och Alexander var ute till och från hela dagen och sen på kvällen badade vi alltså i vårt badkar, åt jordgubbar och glass och helt enkelt bara myste.

Idag vaknade jag först vid 10:08 men somnade om och vaknade sen 10:45 och då klev vi upp för vi hade folk här på fika så jag och Alexander satt oss och fikade. Ja vi har helt ärligt inte ätit något annat än fika men jaja de får vara en sådan dag idag.

Vad vi ska göra nu vet jag inte men bara chilla för det är skola imorgon och jag träffar Alexander igen på tisdag alltså när han kommer hit då båda vi har studiedag på onsdag. Två dagar skola och sen helg. Yey!!!

Ja vi höres 👋🏼😊

Likes

Comments