Igårkväll gissa vem som vakna när jag precis släkt lampan och lagt huvudet på kudden? jo min älskade lilla Isolde. ❤
Här är de fortfarande vidrig calima, ska vara de fram tills på lördag/söndag. Jaa jag borde inte klaga för den är värre på sommaren, vet inte riktigt hur man ska överleva sommarn med ett litet barn och utan AC? Tänker ju inte bosätta mig hos svärföräldrarna... Blir väl att köpa ngt innan sommaren... Jag får sova på den.

Men men natti natten, sov gott..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Å här ligger jag vaken och väntar på att älskade teskedsgumman ska vakna för ett av sina nattmål.

Alltså hon är ju bra jäkla söt när hon sover (även när hon är vaken förstås)så att jag dör lite inombords. Helt otroligt att man kan känna så otroligt mycket för en sån här goding. Nu är hon snart 3 och 1/2 månad, tiden går alldeles för fort. Det var inte länge sen hon kom jue. Å när jag kom hem med henne, hon var så liten och currygul. 💛
De är hon inte nu, nu har hon en normal hudton. Hon behövde vara i dagsljus (ej i solljus) så var de borta efter nån vecka eller så. Detta är inte ovanligt hos nyfödda. Här kan ni läsa mer om detta -》1177.

Näe jag får försöka vila lite, jag är säker på att hon kommer att vakna så fort jag lagt mig ner. Men då är de väll så.. Natti natten

Sötaste och lenaste fötterna jag vet! ❤❤❤

Likes

Comments

Ja vart börjar jag?

Isolde kom ut i rasande fart den 29/11.

Vi har bott i vår lägenhet sen i början av November ungefär. Tack och lov...

Jag har tyvärr inte mycket kvar på min mammaledighet. Då här i Spanien den enbart är på 16 veckor. Det är ett skämt för fan.. Men jag försöker förhandla mig till 6 månader av min chef. Kommer ju iofs inte få ngn ersättning.

Ja de har väll egentligen inte hänt så mycket mer. Jag njuter massor av att vara hemma med min teskedsgumma.

Ska komma iväg till Sverige nu i sommar förhoppningsvis så kan jag vara där i 1 månad minst. Men detta beror ju helt och hållet på min chef... *håller tummen*

Nä om man skulle traska vidare eller ska jag ta en kaffe till?

Likes

Comments

​Namn..

Vi vet ju sedanen tid tillbaka att det ska bli en tjej. Å vi har funderat fram och tillbaka över vilket namn vi ska ge henne. Jag har haft massor till förslag, med min andra hälft har inte varit förtjust över ngn av namnen som jag gett som förslag. Bara Ylva, det var mitt första förslag. Sedan dess har han velat döpa henne till Ylva-Maria. Jag tyckte att det var ett bra förslag men då skulle det vara Ylva Maria inte ett dubbelnamn alltså. Men jag fortsatte och tittade förmin mor av någon andleding inte tycker att ett litet barn ska heta Ylva. Å jagletade letade men jag hittade inget som jag gillad, men så dök de upp.
Isolde.
Så himla fint, jag tycker verkligen om detta namnet. Jätteglad berättar jag detta för den andra hälften, svaret?
 Det är skit.
Men va?
Han är ju så boggig angående detta namn. När folk frågar oss vad hon ska hetadå säger han såhär:
Ja alltså Ella vill att hon ska hetta ett jättefult namn, det  är jättekonstigt.
Det är väl klart som fan att folk tycker att det är ett konstigt namn och fultnär man berättar det så?! Å sedan säger han sitt förslag, det är ju klart attde då tycker att Ylva är finare. Men detta är inte det som jag irriterar mig mest på. Utan hur folk sedan svarar.
Åå alltså varför vill du döpa barnet till Isolde det är ju jättekonstigt?
 Va fan jag sitter väl för fan inte och kritiserar dig eller din morsa för att dom har döpt dig till något otroligt vanligt och tråkigt jävla skitnamn? Faktum är att folk har sina namn å så är det. Mina andranamn är två riktiga tantnamn, nu älskar jag mina tantnamn. Men det finns säkert folk som inte gör det och som gör det å det är helt okej. Men behåll dina jävla åsikter för dig själv, du behöver inte spy ut över vad du tycker och tänker om de namnen. Å absolut inte till någon som själv tycker att den har hittat välrldens finaste namn.
Man kan artigt säga, det var ett fint namn och end of jävla fucking story! Hur svårtkan de vara?!

Hur som helst,varje gång jag pratar om barnet så säger jag säger jag alltid Isolde. Andra hälften har börjat göra detta också. Han påstår att han fortfarande inte tycker om namnet men han vill inte säga bäbisen eller magen. Jag tror att han börjar gilla namnet.

Likes

Comments

​Jobbet är de lite kaotiskt då en av mina kollegor har blivit sjukskriven. Så jag är ledig idag, söndag och måndag. Å de har jag att tacka en annan kollega, får väl se om jag får ett tack som ställer upp när hon inte kan jobba.

Men iaf nu ska jag fokusera på positiva saker. Jag har hittat fina nappflaskor som jag tänkte köpa till knytet, de kommer från twistake.com. Ska bara välja en färg sen ska jag beställa. Förra veckan så skulle vi åka och köpa barnvagn då vi hittat en som vi gilla. Men självklart så var den slutsåld då. Så Jäkla typiskt.  Men de sa att de skulle få in nya i slutet av månaden. Men jag funderar på om man skulle välja att köpa från ett annat ställe. För när vi kan åka så är det sent på eftermiddagen då jag har slutat jobba plus att vi alltid får tigga skjuts då vi inte har egen bil. Ja jag vet, vi ska ha barn å har inte ens bil. Så jag tror att jag köper en här i byn eller om jag beställer online. Orkar inte med allt flängandes fram och tillbaka. 

Vi har massor av kvar att göra köpa osv. Helt sjukt vad mycket grejer det är nästan så att det blir löjligt. 

Likes

Comments

På vad kanske ni undrar? Ja,på det mesta som det är nu. Pallar inte vara gravid med den här magen. Ja denär inte stor (än) men fan vad den är ivägen ibland.
Tappar man något på glovet så kommer tanken, jaha där försvann den saken. Föratt de är jobbigt att behöva böja sig ner för att ta upp det man tappade.
Eller när man ska sova, normalt sätt sover jag alltid på sidan eller på magen. Magenglöm det, sidorna då sparkar de lilla knytet för glatta livet + min vanligajävla ryggont som jag har större delen av mitt liv. Att bo där vi gör nuhos svärföräldrarna, de är inte att deär dumma ellerså. Men det är inte mitt hem liksom. Jag vill bara flytta nu,inte om 300 år.
Mäklare är ett ond folk som bara går dit där deras könsorgan känner av attdääär har vi folk med mycket pengar och skiter i resten. Tänk er världens fulastehund som är superkåt som dräglar å är allmänt äcklig och bara juckar på dittben och kör upp nosen i skrevet på dig de första den gör. Där har du en mäklarepersonifierad, iaf här på den här jävla grushögen där jag bor.
Vi ska hitta en ny receptionist till jobbet då en av mina kollegor slutar ochjag ska iväg på mammaledighet senare i år. Men ”lösningen” som chef har kommitupp med är INTE en bra lösning. Jag orkar bara inte. Men men när jag sen går påledigheten så är det han som står med skit upp till knäna, då får han skyllasig själv att han inte lyssna.
Att höra vad fiin du är, det klär dig att vara gravid. Vadå klär? Å jag känner mig inte det minsta fin. Jag känner mig som en fet jäkla padda. (trotts min relativt lilla mage som jag har just nu.) 

Ja jag måste väl säga ngtbra också. Jo jag åt en cheese cake med hallon på Cafe Granier, så himelsk god.Den var så där god att jag inte vill att den skulle ta slut.

Likes

Comments

Ja det har hänt lite grejer. I april månad började jag att misstänka att något var allvarligt fel med mig. Jag behövde gå på toaletten ofta och jag mådde fruktansvärt dåligt och kände mig jättevarm. Trodde att jag hade en långdragen feber. Men i maj månad så tänkte jag att jag skulle göra ett graviditetstest bara för att utesluta detta, då jag visste att jag inte var gravid. 
Jag sitter där på toan och känner mig lagom töntig när jag ska pissa på den där stickan. Jag tittar på hur stickan suger upp urinen och i takt med att stickan fylls kommer det två råsa streck på en gång. Jag satt där och såg ut som en fågelholk. Visar detta för grisen (min sambo och pojkvän). Han säger till mig att det är testet som det är fel på då jag köpte ett bugettest inte Clear Blue. Dagen efter åker vi iväg köper ett Clear Blue test som visade positivt det med.

Chocken har fortfarande inte lagt sig och detta var i maj månad. Är nu i 22:a veckan, känns så jäkla skumt. Jag ska bli mamma, låter ju urlöjligt.

Har försökt att läsa andra mammabloggar men mest blivit irriterad då jag inte kan relatera till dessa uberglada gravida bliviande mammor. Alla är så där överdrivet glada och mår sååååååå braaaa. Eh va? Jag har mått skitdåligt, under de tre första månaderna så led jag av konstant illamående (kräktes aldrig dock, tack och lov). Efter det kom alla hormonerna som gjorde mitt humör till någon slags jävla berg och dahlbana. Skitkul för grisen och mig, verkligen, skitkul.. Nu mår jag rätt bra, allt är lagom och balanserat. Jag tror att minst 50% av alla mammabloggarna är BS.

Nä nu är det dax att äta strax för då kommer lille grisen hem. 

Likes

Comments

Så jävla skönt! Har två år kvar att betala till de där äckliga CSN.. Oss I mellan.. Ta ALDRIG csn lån om inte verkligen vet vad du vill studera till. Det är inte värt att betala en jävla massa till CSN för du trodde typ att du visste vad du ville jobba med..

Livet blev verkligen inte som jag tänkt mig. Inte ens i närheten.. Nej jag inte bitter på ett sätt. Jag har träffat massor av underbara vänner som jag förmodligen  inte hade träffat om jag  inte gjort de där valen som jag gjort.
Men sen självklart som det alltid är med livet det medkommer inte bara bra saker utav även skit.

Så gör det du alltid velat göra. Om du alltid velat flytta, färga håret grönt, eller lämna ett förhållande som inte gör dig lycklig, åka till afrika och volentärarbeta, tågluffa eller vad fan de nu kan vara, så gör det. Ja det kommer föra med sig skit, massor a skit men fan så mycket  mer bra saker!

Men om man ångrar sig? Det gör man inte för vad som kommer efter (vad de nu än är), gör så att man inte kan ångra sig. 

Så gå och gör det du alltid velat! skit i vad andra tycker!

Ha en en fantastisk  fredag!

Likes

Comments

God morgon,  god morgon
hör fåglar sjunga
God morgon, god morgon
i kör!

Alltså näe inte riktigt. Har inte sovit så gott alls.
Jag slutar kl 22 på kvällen och sen ska börja 07, inget bra schema alls om du frågar mig. Men man ska inte klaga.

När jag kommer hem så kan jag inte komma till ro alls. Min sambo lovade i fredags att de skulle vara städat + att käk skulle vara redo. Men dock så lyckades han somna efter jobbet, så jag var vaken lite längre för att vänta på maten. Så de vart inte så mkt mer sovande som jag försökte planera..

Så nu ska jag dra mig till jobbet om 20 min med taxi. Pallar inte gå och ta bussen. Dessutom är det söndag morgon + att det var löning för en vecka sen drygt = fulla människor.
Alltså jag gillar verkligen inte fulla människor de är så störiga, jobbiga, irriterande och säger korkade saker. Fast är jag full själv så är min toleransnivå mycket högre...

Har träffat alldeles en för många idioter på vägen till jobbet en söndagsmorgon.

En konversation  från en nykter snubbe som kom körandes i en bil med hans fulla tjejkompis/flickvän/eller what ever.

- Hej har du en tändare?
- Nej, tyvärr jag röker inte. (jag)
- Okej vad synd.
De tittar på varandra och jag börjar gå. Var av snubben säger.
- Men har du kondomer då?
Jag tittar på dem svarar
- Eeh ne?
De garvar kör iväg.

Ja jag vet det låter helt knäppt. Jag röker inte.. (omg, saaaay whaaat?)

Era dumma små pissråttor med hjärnor lika stora som kackerlackor alla röker inte.

Så ha alla en awesome söndag utan fulla idioter eller rökande borstbindare.. Puss!

Likes

Comments

När man bor på en skitö mitt i jävla Atlanten så blir de ibland att folk inte vill vara kvar utan lämnar. Fullt normalt..

För kanske lite mer än en månad så berättar en vän till mig att hen ska åka hem till Sverige. Jag har för mig att jag sa ngt i stil med att; Vad roligt du får fira jul hemma osv. Å att jag var lite avis.. Hen säger att hen ska resa den XX/XX å berättar att hen ska bo i samma område som jag bor de sista dagarna. Ok jättebra då kan vi ses en sista gång innan du reser hem.
Jag kontaktar hen för ngn dag sedan för att bestämma en sista träff. Då berättar hen att hen redan har rest och är hemma. Att hen inte tycker om att säga hejdå och att hen vill minnas sista gången vi sågs som den var. Å att hen säger att de var skittaskigt gjort utav hen.

Vet du vad? Ja de var skittaskigt gjort utav dig, jäkligt fult! Jag hade hellre föredragit att du sagt som de var att du inte vill berätta när du reser för att du inte gillar hejdå:n..  Tanken slog inte dig att vi andra som är kvar här kanske hade tyckt om ett jävla litet hejdå? För jag antar att jag inte är den enda som du inte sa hejdå till?

Min mor sa; Oj. Kanske hen hittat en billigare resa? Vem vet? Sen kanske hen ville hem tidigare? Men de va väl fint skrivit?

Helt ärligt? Så tycker jag att det var en asdålig ursäkt.
Jag är inte arg på dig och jag är inte ledsen, bara jäkligt besviken.

Men jag önskar dig all kärlek, lycka.

Likes

Comments