Hejsan!

Idag så är det 16 December! Ännu en dag närmare Julafton och lovet!
Jag har på det senaste vad jag har för mål. Jag har aldrig riktigt satt mål på mig själv förutom det senaste året. Oftast är målen ganska elaka mot mig själv som får mig att jämföra mig med alla andra.
Ett av målen är att försöka bli smalare!
Asså det är inget fel att vara lite större eller så. Men jag har alltid känt att det är något fel på mig osv. Jag har alltså känt mig obekväm i min kropp... alltså känt mig större än alla andra. Jag är lång och så men jag menar på bredden. Dom flesta har så himla fina kroppar och jag tycker att jag inte har det. Jag får höra av flera att jag inte är tjock men när jag ser på mig själv så ser jag ett stort fetto som står där.
Senaste månaden så har jag knappt haft kläder (jo jag har kläder men jag tycker jag är så ful i alla och att inga fina kläder kvar. Jag har nu denna vecka tyckt att jag vart fin men vet att snart kommer jag börja tänka att jag är ful osv. Så fort jag äter något onyttigt så tänker jag att jag blir as tjock!

Hoppas ni haft en bra dag!

PUSS & KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har det varit en helt ok dag! Vi hade bild och jag målade då tomten ovanför! Idag så är det den 7 december och det innebär att det är exakt 17 dagar kvar till julafton! Är det bara jag som är hyper exalterad på jul! Det är den bästa högtiden!

Men om man ska komma på det dåliga under denna dag så var maten i skolan skit äcklig. Den gick knappt att äta. Jag var tvungen att sitta bredvid killen jag gillar... han verkar lite konstig men vi pratade en hel del..
Asså dagen har ju vart sådär om man tänker på dom dåliga sakerna..
idag har jag även haft en klump i magen. Har haft så ont i magen utan någon anledning! PS: är inte magsjuk😂
Men har även vart jätte hungrig. Hinner tyvärr inte skriva mer nu men vi hörs imorgon!

PUSS & KRAM

Likes

Comments

Måndag:

Hej!
Idag så har det varit en helt vanlig och slapp dag. Alltså jag har inte försökt äta så nyttigt alltså bara leva livet... Det har varit en rolig dag. I skolan så har vi haft spanska och slöjd. På slöjden va det väldigt roligt! Jag skrattade mycket och hade det allmänt roligt! Jag va i samma slöjdgrupp som en kille jag gillar. Vi skrattade båda och hade det roligt. Fast vi bråkar en heldel men aja. Förstörde mina kläder men det är inte hela världen!

Haha, jag glömde att fortsätta skriva så förde ihop gårdagens inlägg med idag😺

Tisdag:

Dagarna går helt okej, alla nationellaprov är klara eller i allafall dom muntliga! 👏🏽
Idag så hade vi även matteprov och kände att det gick hyfsat bra! Men det var ett ganska svårt område. Området vi hade var samband och funktioner. Tror att provet gick bra! Men även idag så har vi övat en del på en dans som vi har i idrotten.
På idrotten ska vi göra 2 danser per grupp!

PUSS & KRAM

Likes

Comments

Hej jag är en tjej på 15 år. Jag går då i 9:an. Jag är en tjej precis som alla andra som är missnöjd med hur man ser ut och har väldigt mycket kroppskomplex. På den här bloggen kommer jag skriva om när jag försöker bli mer hälsosammare och så kommer jag skriva om hur det går i skolan. Alltså ni kommer få följa min resa från att vara missnöjd med mig själv till att jag är nöjd med mig själv. Inom skolan så är jag almänt stressad. Nationellaproven är nu igång... Har gjort alla muntliga och det gick bra! Hoooas ni kommer tycka det är intressant att läsa denna blogg!

  • Info
  • 45 Readers

Likes

Comments