Idag i skolan ohohoh vad de va jobbigt som vanligt. Slöjden gick vi igenom olika tyger och hur allt skapas vilket som va tråkigt och sen matte trååååkigggg blööö. 

I helgen så ska jag mest sitta hemma och bara andas. 

Jag måste ta tag i mitt rum, de e kläder överallt och jag måste städa upp de idag för de e tvätt dag. du måste göra vad du måste göra. 

Vi kanske hörs senare kollar netflix just nuuuuu.

hejdå b

Likes

Comments

Förlåt de kom inga outfits dagen jag sa eftersom behövde stressa på morgonen men ska fixa i helgen så ni får se ;)

Skolan suger just nu eftersom de e lite kränkande att vara där just nu när i t.e.x matte man blir indelad f och e i en grupp och d och c osv.. Jag hamnade i f och e gruppen eftersom jag inte här jättebra på matte men jag kämpar på.

Min farfar mår dåligt och jag är orolig då och då därför i skolan kan jag få skrattattack ena sekunden o andra helt tyst. Mina vänner brukar notera när jag blir ledsen och sen frågar de om de är arga på en men man säger nej men de tror en inte :/ vet inte vad jag ska göra åt saken där men men men.

Vi har även en super dålig no lärare som ger läxa till nästa dag så har suttit med fotosyntes och växthusgaser osv.

Men nu ska jag tyvärr sova med min hund och valp i min vaaarma mysiga säng, vi får höras senare.

Likes

Comments

Första inlägget.

Hej allihopa, alla o alla men ni roliga som klickat er in på min lilla blogg hoppas ni kommer trivas.

Jag heter Ella, jag går i åttan och har otroliga människor runt mig vardagligen :) Jag tänkte blogga lite allt möjligt, outfits, mina djur, mina vänner och kanske då och då om jag ska köpa något så kan jag dela med mig av det med er.

Kort sammanfattning om mig:

Ella, 14 år. Gillar dans, djur, mode, arkitektur och komedi.

När jag börjar på gymnasiet om 2 år så satsar jag på arkitekt linjen eftersom min dröm är att skapa ett avtryck så att man kommer ihåg mig. Jag går inte på någon aktivitet förutom gymmet men skulle vilja börja på dans igen, dansen gick jag på i 8 år men slutade för att min lärare slutade och såg inte samma glöd i det längre.

Hoppas ni fick en inblick av vem jag är ;)

Imorgon kommer nog lite outfit bilder på vad jag ska ha till skolan.

Hörs senare. Ha det bäst

Likes

Comments