Hej! Jag tänkte bara säga att jag tar en längre paus. Vet inte hur länge. Men just nu mår jag inte alls bra. Jag har en del saker som jag måste reda ut och jag måste få mig själv på banan igen.

Ta hand om er. KRAM!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blev en liten upd med en bild på mig också. Jag hoppas ni har det bra där ute. Jag har väll de helt ok. Mår inte precis jätte bra men livet flyter på. Jag funderar på att börja blogga lite mer riktigt med 1 inlägg om dagen eller 1 varannan dag. de behöver inte vara de bästa inlägget men de är ju iallafall en upd.

Vad tycker ni om att jag troligen ska börja blogga igen? Ska jag vänta ett tag till eller börja 1 februari?


Ha de bäst och var rädda om er. Ni är bäst. KRAM!

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte små starta blogga igen och se hur det känns. Om det fortfarande inte känna bra så tar jag en paus.
Jag tänkte inte direkt skriva men om det är något jag känner att jag vill skriva ut och om jag har lusten till det, så skriver jag ett inlägg!

Nu tänkte jag iallafall lägga ut olika citat/texter ca 2 gånger om dagen i några dagar. Vissa citat stämmer in på mig nu och vissa inte. Det är väldigt olika citat/texter. Från lycklig kärlek till olycklig, från att man mår bra till hästar. Massa olika vill säga.

Ha det bra, ta han om er! KRAM!

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte skriva om ångesten jag fått utav bloggandet!

Jag önskar allra helst att jag ska slippa behöva skriva detta inlägget. men jag är tvungen. Jag ska var 100% ärlig nu. All min lust har försvunnit när det gäller att blogga. Eller jag tycker det är väldigt kul men jag vet inte vad jag ska skriva om, jag har ingen tid eller ork. När jag säger ingen tid så tror ni säkert att jag har varit i stallet eller något. Nej jag har legat hemma i sängen rätt mycket. Jag har ändå inte hunnit, jag har legat och tänk på allt och inget.

Allt i mitt liv är bara konstigt just nu. Jag har skaffat fler kompisar samtidigt som jag förlorat en del. Men ska jag vara ärlig så är det nog rätt bra. Jag själv har förändrats en del. Men jag tycker bara det är bra. Jag skiter i vad andra tycker om att förändrats. Huvudsaken är väl att jag mår bättre utav det och känner mig trygg.

Hemma är det väl ok. Vill inte gå in på något om familjen då det känns som om det är lite för "privat". Kärleks livet eller vad man kan kallade. Jag vill just nu bara skita i det. Allt med kärleken och dem jag gillar har det bara gått skit med. De jag hade hos mig sumpade jag totalt och nu när jag inte har det hos mig saknar jag det. Jag faller ganska lätt för killar. Vilket jag totalt hatar själv.

Mina kompisar/ex kompisar, är emot mig ganska mycket när det gäller personerna jag gillar. Dem säger att dem är fula, kaxiga och mer. Men alltså fuck dem! Det är inte dem som bestämmer vilka jag ska gilla och inte. Jag ser något i dem personerna. När man väl lär känna dem är dem väldigt snälla. Det är några som jag börjat hänga med på sistone som har fått mig att bli lite mer "kaxig". Själv tycker jag bara att det är bra. Jag vågar liksom säga till om det är något som någon gör som inte är ok. Jag har lärt mig att säga ifrån liksom. Aa det känns som att jag hittat personen som jag är. Jag är inte den som de flesta tror. Jag är inte en liten tjej som inte kaxar emot om någon gör något. Jag har lärt mig att inte bry sig om vad andra tycker och tänker. Jag gör de som jag vill och tycker känns rätt/bra

Jag har väldig ångest över att allt i mitt liv kommer gå skit. Men samtidigt så vill jag ändå må bra. Jag vill unna ha kul. Jag också kunna blogga. Men jag sätter så himla mycket press på mig själv när det gäller bloggen. Jag vill att det ska komma ut inlägg varje dag. Jag vill att det ska vara kvalité på det som jag skriver. Men jag orkar inte längre. Det här funkar inte. Så jag har bestämt mig för att ta en paus ett tag. Vem vet det kanske kommer ut ett inlägg ibland men det är inget jag lovar. Jag kanske börjar blogga om en vecka eller en månad. Jag har inte en ända aning.

Jag vet inte om folk kommer fråga hur jag mår. Men jag skulle bara vilja säga att jag uppskattar om man inte gör det. Inte ens någon i familjen. Jag mår själv inte bättre över att någon frågar det. Jag tycker bara det är jobbigt. Det är liksom obehagligt på något sett. Så jag ber er att inte fråga hur jag mår eller om jag vill prata!! Tack i förhand


Jag hoppas att ni förstår mig lite iallafall. Ha det underbart. KRAM!!


Likes

Comments

Hej! Just nu är jag hos mina sysslingar!

När vi vaknade var klockan 11:40 ungefär. Det var rätt så mycket snö ute faktist hehe! Sen kom vi fram till stallet runt 13-14. Vi fixade sakerna som skulle göras. Sen broddade eller försökte brodda vilket inte gick så bra då hålen i skorna va försmå och så. Så jag och Saga fick rida ut båda 2 på Randver. Det var jätte mysigt. Så vi hade kul, vi får se hur det blir imorgon.


KRAM!

Likes

Comments