Header
diy, recept, inredning olika uppdateringar minst i gång i veckan <3

Denna helgen har jag varit i Hjo, det är som en tradition. Vi bor alltid på campingen där och det är ganska mysigt. Helgen var bra och regnig.<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, jag har tänkt blogga flera gånger nu senaste veckan men jag har inte lyckats lägga in några bilder, och jag vill helst inte lägga ut ett inlägg utan bilder. jag har alltid tryckt på "välj fler". och sen har jag kopplat in min mobil och så har det kommit upp "apple....". men det funkar inte längre, det kommer inte upp apple ..... så jag kan inte få in bilderna i datorn. så nu undrar jag om ni har några tips på hur jag kan fixa detta eller om det finns något annat sätt att för över bilderna från mobilen till datorn. Tack<3


Likes

Comments

Hej, det var ett bra tag sedan jag skrev nu och jag vet att jag skriver det vare gång men jag är verkligen dålig på att komma ihåg och hinna med att uppdatera. men jag tycker det är kul att skriva så jag kommer absolut fortsätta.

idag hade jag i alla fall tänkt skriva om sommarlovet. jag får sommar lov den 15 juni alltså är det inte alls långt kvar. jag älskar sommaren och jag älskar sommarlovet. jag gör mycket grejer på sommarlovet men det känns ändå som att jag inte har gjort något alls när det väl är över. så om några veckor kommer jag komma tillbaka med några tips på saker man kan göra på sommarlovet.

tyvärr så hände det något med min mobil som gjorde att jag inte kunde lägga in några bilder, ska försöka fixa det tills nästa gång.

hoppas att du får en bra dag och vecka<3

Likes

Comments

Hej!, i dag har det bara varit en vanlig tisdag och jag har egentligen inte gjort nått speciellt. Men jag hade lust att skriva lite ändå. som jag skrivit tidigare så har jag ganska mycket i skolan. Det gör att jag inte har tid att komma på några roliga idéer, men jag ska verkligen försöka uppdatera mer regelbundet nästa månad.

i helgen ska jag ända till Säter för att cykla en swecup tävling. men vi får la se lite hur det kommer gå eftersom att det nu är 40 cm snö där uppe. haha usch vilket äckligt väder det är nu. Men sen ska vi iallafall åka till Säter på fredag och sen är tävlingen på söndag. sen ska vi hem igen och sen på måndag första maj kommer vi åka till Kvänum för att cykla en västergötacup tävling. jag kan återkomma med resultat också vidare sen.

Nu kommer lite bilder på ett jättegott mellan mål jag gjorde<3 bye

Likes

Comments

hej, idag har jag tänkt skriva lite om vad jag har gjort på senaste och så tänkte jag att jag skulle skriva lite mer om vad jag gör på min fritid.

Den här veckan har jag haft ganska mycket i skolan och det kommer inte bli mindre, det kommer bli en anledning till att jag inte kommer skriva så mycket nästa vecka. Men nått lite roligare är att igår åkte jag till Varberg för att sova där en natt och sen tävla i mtb idag.

MTB

jag har tränat mountainbike sen jag var ca sju. men jag har bara tävlat i 2,5 år. jag tävlar i två cuper västergötacupen och swecup. Idag var det den första tävlingen för säsongen och det var en västergötacup. Det gick bättre än jag trodde och det kändes bra i benen. jag kanske kommer börja skriva lite om min träning också eftersom att det är en stor del i mitt liv.

Har tyvärr inga bilder idag men hoppas att det går bra!<3

Likes

Comments

hej, som ni märkt så har jag varit dålig på att uppdatera på senaste. Jag har inga bra idéer och hela helgen har jag varit på cykelläger. Men idag kommer jag visa hur mitt rum ser ut just nu. Jag tycker om att ändra mitt rum ganska ofta för annars tröttnar jag på det. Jag vill ändra på mitt rum då jag har haft det så här ett tag nu, men jag vet inte riktigt vad jag vill ändra och hur jag vill ha det. Så jag får återkomma med nya bilder om jag skulle ändra något. här kommer bilderna!

vill ni ha ett inlägg där jag visar hur man gör en sånhär? gilla i så fall detta inlägget<3<3<3<3<3

Likes

Comments