NY 

Detta kommer bli intressant, är verkligen inte van vid att blogga så ursäkta om det kommer se rörigt ut osv, I'm in progress haha. Men tänkte att detta är det bästa sättet för familj och vänner att veta vad jag gör och hur jag mår, sen så är det kul att kunna gå tillbaka och kolla på.
Jag är här och ska jobba som au pair, jag ska alltså bo och jobba på samma ställe. Jag hjälper till att ta hand om en kille på snart 7 år :)
Första veckan va jag i New York, nått av det coolaste jag vart med om (så alla som gillar städer, åk dit!!)
Nu bor jag på Rhode Island, det är en delstat i östra USA ca 2 timmar från NY. Det påminner en del som Sverige och det är samma årstider, ända skillnaden är att vädret är lite mer stabilt.. Är det sommar så är det sommar och är det höst (som nu) så är det höst, och det klagar jag inte direkt på. Hemma kan vi ju ha alla fyra årstider på en och samma dag haha.
Gårdagen spendera vi på en farm där de odlade pumpor och majs, så halva tiden vandra vi runt i ett majsfält format som en labyrint och de var mycket svårare att hitta ut än vad jag trodde (och då var det ändå anpassat till mindre barn och familjer haha) och jag kunde inte sluta tänka på "children of the corn" en amerikans skräckfilm från 1984 som jag och mina kusiner kolla på som mindre, tror det kan va det första "skräckisen" som jag kollat på.
Jag ska föra över bilder och videos från min gopro så snart jag hinner och lägga upp lite videoklipp från NY, är väldigt svårt att fånga upplevelsen på bild och tror den gör sig bättre på film.

Och till mina vänner som har mitt nummer, jag har inte samma nummer just nu men radera det inte för kommer ha samman när jag kommer hem, jag nås på Facebook lättast tillsvidare.

puss&kram


Likes

Comments