View tracker

Helg

Heej<3
Idag så fyller min pappa år!! Så jag ville först bara sägs grattis till honom<33
Så på morgonen så fick han tårta och presenter på sängen. Sedan åkte vi till Ikea. Och han hade inte riktigt några önskemål om vad han ville göra, men han tyckte att det skulle vara roligt att åka till Ikea.
Vi åkte mest dit för att köpa möbler till mitt rum. Så då köpte jag ett nytt skrivbord, två nya mattor och ett nytt lakan.
Imorgon så tror jag att vi ska sätt sin allt i mitt rum och kanske gå ut och fota på dagen.
Hoppas att ni hade en bra dag idag, det hade jag.
Puss & kram<33

Likes

Comments

vardag, Update

Heej!<3
Det var väldigt länge sen jag skrev ett inlägg här! Men jag ska försöka att skriva iallafall några gånger i veckan.
Men just nu så badar jag i mitt badkar och det är så mysigt!
På den senaste tiden så har jag verkligen varit besatt utav att bada. Jag har badat nästan varje dag i två veckor haha. Men det är bara så mysigt att sitta i bubbligt vatten med tända ljus och en serie.
Och i skolan så går allt ganska bra. Vi har ganska mycket skolarbeten och sånt, men det funkar ändå väldigt bra.
Men jag har inte direkt något att berätta så jag hoppas verkligen att jag skriver ett inlägg imorgon!
Pusss<33

Bara lite snabba bilder från min snapchat<3

Likes

Comments

Helg, Högtider

Hej!
Jag har inte skrivit något om nyår och så, men det hände inte något speciellt då. Vi hade gäster och åt god mat, men mer än så gjorde vi inte riktigt.
Jag tror att 2017 kommer att bli ett ganska bra år, det kommer hända ganska många bra saker då. Tex. Så ska jag och min kompis Alicia på språkresa i Hastings i två veckor på sommaren, och det kommer att bli väldigt roligt!
Hoppas vi ses snart<33

Jag tog inte så många bilder, jag filmade mest

Likes

Comments

Juletider

Hej!
Idag så har jag och min familj bara tagit det lugnt, som vi brukar göra varje år. Vi gick en mysig promenad ner till sjön och gick lite på isen. Sedan så tog vi det bara lugnt och sen så gjorde vi någon sorts ler grej.
Jag har dock inga bilder från promenaden, eftersom att min mobil laddade ur sig pågrund av kylan. Men jag hoppas att alla hade en mysig dag idag<3

Likes

Comments

View tracker

Jag och min lillebror igår på julafton<33

Heej!
Min julafton igår var väldigt bra. Men jag hade nästan ingen julkänsla, det kändes inte som om att det var julafton. Men jag hade en väldigt mysig dag och fick många fina paket av mina släktingar.
Jag tänkte inte skriva något långt inlägg, eftersom att det kommer komma ett inlägg ikväll. Men hoppas att mi hade en bra dag igår och att ni får det idag.
Kram<33

Likes

Comments

Update

Som dom flesta kanske har märkt så har jag tagit en liten paus från bloggen i nån vecka. Jag gjorde den därför att jag inte riktigt hinner med. I skolan har vi läxor, prov varje vecka och massa skolarbeten. Sen så blir jag så trött när jag kommer hem efter skolan och jag bara glömmer bort att blogga. Det är därför som det nu nog inte kommer komma upp blogg inlägg varje dag. Men jag ville bara uppdatera er lite. Och jag ska föröka att uppdatera lite mer här! Kram

Likes

Comments

Idag så hade jag studiedag och då åkte jag och mina kompisar till stan. Och det var verkligen så skönt med en studiedag, eftersom att vi har har ganska mycket i skolan just nu. Vi åkte inte till stan och gick runt lite i affärer, men sen jag vi till Starbucks och köpte varsin frappe. Sen gick vi bara runt igen och tog en fika (igen haha). Jag köpte inte något och jag vet inte riktigt varför, men jag hade iallafall en jätte mysig dag!

Likes

Comments

Skola, Update

Hej!
Idag så fick vi tillbaka våra NO prov, som vi hade innan höstlovet. Och jag går ju i sexan, så det är ju helt nytt för mig att få betyg. Men iallafall så gick det inte så bra för mig. No har aldrig varit mitt bästa ämne riktigt. Men det kändes ändå som om skoldagen gick ganska fort. Men jag hade inte så mycket att skriva, utan jag vill mest bara uppdatera lite. Men vi ses

Likes

Comments

Shopping, snap

Hej!
Idag så var det en helt vanlig dag i skolan, men efter skolan åkte jag och min kompis till mos (mall of skandinavia). Vi gick först bara runt i affärer, men sen så tog vi en fika på starbucks. Båda tog en "choc chip cream frappe" och så delad vi på en kyckling och bacon macka. Sedan fortsatte vi att gå runt i affärer tills att klockan var typ 19.45. Då gick bi ut och tog bilder haha. Men nu sitter vi på pendeln hem och jag har verkligen haft världens bästa dag!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket på senaste tiden, och jag vet att jag säger det hela tiden, men jag ska bli bättre på det.
Hoppas ni hade me bra dag så ses vi!<3

Föls gärna min vän @AliciaN 

Likes

Comments