Fest, Födelsedagar, Presenter

Hej!

Som jag sa både i gårdagens och inlägget i förgår, så skulle jag visa vad jag fick i present i lördagas. Men jag har inte fyllt år än, för jag fyller nämligen år om två veckor. Så dem här presenterna är ifrån släktingar och familjevänner. Men innan jag börjar så vill jag bara säga att det här inte är för att skryta! Utan jag ville bara visa.

Jag blev super glad för allt och jag hoppas ni hade en bra dag idag, så hörs vi!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

vardag, Födelsedagar

Hej!
Jag skrev i gårdagens inlägg att jag skulle visa vad jag fick igår. Men min syster fyllde år idag och vi var på konsert och vi kollade på film och så. Så det jag fick kommer imorgon. Men jag ville bara säga det, så ni vet. Hoppas ni också hade en bra dag idag, så hörs vi!

Detta var ifrån imorse när vi sjöng för min syster

Likes

Comments

Fest, Födelsedagar

Hej!
Det var mer än en vecka sen jag blogga. Och det är pågrund av skolan. Jag har varit så himla stressad och det har varit så mycket att göra. Men nu är jag tillbaka och idag så hade vi en födelsedags fest för mig och min syster. Även fast jag fyller år den sjunde november och min syster i morgon, så hade vi det idag. Men det var typ vänner till hela familjen som var här. Men jag tror jag visar vad jag fick imorgon. Men jag hoppas att ni har det så bra då hörs vi!

Likes

Comments

vardag

I söndags så skrev jag ju att jag skulle visa det jag hade köpt idag, men jag gör det en annan dag. Men idag så har det inte hänt något särskilt i skolan eller så, och nu ikväll så har jag bara plugat. Jag hade inte riktigt något att säga förutom att jag inte skulle visa det jag hade köpt så ja, vi ses

Likes

Comments

Helg

Idag så var jag och shoppade i Sickla. Jag köpte en jacka och tränings kläder. Men det kommer upp på tisdag. Men jag har hela kvällen typ gått igenom min garderob, och det var så himla tråkigt men det behövdes verkligen. Men jag hann inte allt så jag tar resten någon annan dag. Men jag ville bars skriva ett inlägg nu ikväll, så det är ju nu gjort.

En bild från Usa

Likes

Comments

Helg, Fest

Hej, idag så hade min kompis en tjej kväll och det var super mysigt! Vi åt tacos och kollade på film och vi bara pratade. Men imorse så var jag på 4H och var på "mini 4H" och var ledare. Och det var kul men jag tycker det ändå är lite tråkigt. Jag är ledsen att det här inlägget kom upp så sent men jag var så trött när jag kom hem (jag kom hem typ halv tio) så jag väntade med att skriva. Men nu har jag gjort det så godnatt!

Hade bara dem här bilderna från min Story

Likes

Comments

vardag

Idag är det äntligen fredag! Jag älskar fredagar men jag älskar inte själva skoldagen, gör då har vi bara kursdag. Och på en kursdag så harv vi bara So och No. Men efter skolan så åkte jag och mina kompisar till Farsta och köpte presenter till min kompis som har en fest imorgon. När jag kom hem så åt vi Tacos! Och tacos är typ min favorit maträtt. För det är bara så gott! Men ja det var typ min dag, ses imorn

Likes

Comments

vardag

Idag så var det en så fin sol nedgång! Det var som himlen brann i olika vackra färger. Men tyvärr så fick inte jag så jätte fina bilder på himlen, men jag tror iallafall att man ser lite hur det såg ut. Det var det enda jag hade att skriva om idag så ses vi imorn!

Likes

Comments

vardag

Hej! Idag sä har det varit så kallt utomhus! När jag gick till min buss imorse så var det 3 grader. Men min skoldag har varit en helt vanlig onsdags skoldag. Och ikväll så åt vi varsin kanelbulle, för vi hade inga igår. Men jag hade så mycket att plugga med ikväll så jag har nästan bara pluggat nu ikväll. Men jag skrev också en lista över blogginlägg till söndag, som jag tycker hjälper att skriva varje dag.

Likes

Comments

vardag

Hej, idag så har jag haft en helg vanlig dag i skolan. Men när jag kom hem så var jag så himla trött att jag bara har tittat på youtube typ hela kvällen. Men jag har ändå pluggat lite nu ikväll. Jag tänkte försöka att blogga varje dag, hela veckan. Men vi går se hur det går, för jag har inte varit så bra på de på senstae tiden. Men jag tror det kommer att bli bättre

En bild från i sommras

Likes

Comments