View tracker

Idag så hade jag studiedag och då åkte jag och mina kompisar till stan. Och det var verkligen så skönt med en studiedag, eftersom att vi har har ganska mycket i skolan just nu. Vi åkte inte till stan och gick runt lite i affärer, men sen jag vi till Starbucks och köpte varsin frappe. Sen gick vi bara runt igen och tog en fika (igen haha). Jag köpte inte något och jag vet inte riktigt varför, men jag hade iallafall en jätte mysig dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skola, Update

Hej!
Idag så fick vi tillbaka våra NO prov, som vi hade innan höstlovet. Och jag går ju i sexan, så det är ju helt nytt för mig att få betyg. Men iallafall så gick det inte så bra för mig. No har aldrig varit mitt bästa ämne riktigt. Men det kändes ändå som om skoldagen gick ganska fort. Men jag hade inte så mycket att skriva, utan jag vill mest bara uppdatera lite. Men vi ses

Likes

Comments

View tracker

Shopping, snap

Hej!
Idag så var det en helt vanlig dag i skolan, men efter skolan åkte jag och min kompis till mos (mall of skandinavia). Vi gick först bara runt i affärer, men sen så tog vi en fika på starbucks. Båda tog en "choc chip cream frappe" och så delad vi på en kyckling och bacon macka. Sedan fortsatte vi att gå runt i affärer tills att klockan var typ 19.45. Då gick bi ut och tog bilder haha. Men nu sitter vi på pendeln hem och jag har verkligen haft världens bästa dag!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket på senaste tiden, och jag vet att jag säger det hela tiden, men jag ska bli bättre på det.
Hoppas ni hade me bra dag så ses vi!<3

Föls gärna min vän @AliciaN 

Likes

Comments

Böcker, New in

Hej!
Idag så fick jag Therese Lindgrens bok. För när jag fyllde år i måndags så sa mina föräldrar att dem hade förbeställt hennes bok och idag så åkte jag och min pappa och hämtade den. Men jag trodde att jag skulle få en signerad men jag fick inte det, men jag blev jätte glad ändå. Ikväll så har jag läst jätte mycket i den och jag älskar verkligen den.
Men det var allt jag hade och säga idag. Så vi ses

Likes

Comments

vardag, snöö

Idag så har det varit värsta snö kaoset! Det snöade så mycket och jag fick skjuts av min pappa i morse till min skola, men det gick inte att komma dit, så han fick skjutsa mig till Högdalen och så fick jag ta tunnelbanan där ifrån. Men ungefär halv tre så hade vi so, men alla som bodde långt bort från skolan fick åka då (även om vi slutade tre) och jag bor 45-50 minuter bort från skolan. Så jag och min kompis skulle åka hem, men dem hade ställt in alla bussar i mitt område. Så vi fick ta en helt annan väg. I skolan så hände inte så mycket idag, men imorgon så ska jag och min klass åka och simma och det ska bli super kul!

Två bilder från min snapchat

Likes

Comments

Födelsedagar, vardag

Heej

Idag så fyller jag 12 år! Och inget speciellt har hänt idag i skolan, förutom att vi hade förberedelser inför Nationella provet i svenska. För imorgon så ska vi ha det muntliga provet i svenska och jag vet inte riktigt hur det kommer gå. För alla hamnade i små grupper med 2-3 personer och jag hamnade i en ganska dålig grupp. Men idag så har jag iallafall haft en riktigt bra födelsedag!

Likes

Comments

Update, vardag

Jag vet att jag inte har bloggat nu i en vecka. Men det var för att förra veckan hade jag fullt upp med skolan och vi hade två prov, som jag pluggade jätte mycket för. Men också i helgen så sov mina kompisar över från fredagen till lördagen, och sedan sov jag över hos min andra kompis lördag till söndag. Så jag har haft lite fullt upp, men jag ska försöka att komma igång nu. Idag har det inte hänt nåt speciellt, jag var i Farsta centrum med min syster och sedan hämtade vi vår lille bror. Men imorgon så ska jag på lacerdome med mina kompisar och det ska bli kul. Men vi ses imorgon!

Jag och min syster fikade på espresso house

Likes

Comments

Fest, Födelsedagar, Presenter

Hej!

Som jag sa både i gårdagens och inlägget i förgår, så skulle jag visa vad jag fick i present i lördagas. Men jag har inte fyllt år än, för jag fyller nämligen år om två veckor. Så dem här presenterna är ifrån släktingar och familjevänner. Men innan jag börjar så vill jag bara säga att det här inte är för att skryta! Utan jag ville bara visa.

Jag blev super glad för allt och jag hoppas ni hade en bra dag idag, så hörs vi!

Likes

Comments

vardag, Födelsedagar

Hej!
Jag skrev i gårdagens inlägg att jag skulle visa vad jag fick igår. Men min syster fyllde år idag och vi var på konsert och vi kollade på film och så. Så det jag fick kommer imorgon. Men jag ville bara säga det, så ni vet. Hoppas ni också hade en bra dag idag, så hörs vi!

Detta var ifrån imorse när vi sjöng för min syster

Likes

Comments