Vi leser om alle suksesshistoriene om de som får et enormt vekttap.
Det er ikke et enormt vekttap jeg er på jakt etter og jeg visste heller ikke hva jeg skulle forvente med et kosthold som baserer seg på det fordi dette er nytt for meg.
Etter kun fem dager så jeg, og følte resultater på kroppen! Fra da steg forventningene.
I ettertid tror jeg vekttapet skyltes at jeg mistet vann i kroppen.

Etter noen uker på lavkarbo skulle det være 4 dager med påfylling av karbo og jeg følte at kroppen ble litt mindre stram og at buksene strammet...
Følelsene var riktige. Jeg har veid og målt meg hver uke og så at vekten var gått opp og centimeterne ble fler rundt midje, lår og rumpe.

Jeg fikk tips av Mari, gründer av OLC, om en artikkel om forventninger til denne livsstilen. Her står det at noen vil oppleve lavkarbo som en sakte prosess, men at man må stole på at prosessen er riktig.
Det kroppen går igjennom er en stor endring. Kroppen vår skal begynne å forbrenne fett og ikke glukose.

Jeg er utålmodig og impulsiv og vil ha raske resultater. Jeg tror jeg må innstille meg på å være mer tålmodig. Hvis kroppen i tillegg er i ubalanse er det ikke uvanlig å oppleve litt vektoppgang i starten, som meg.

Jeg har bestemt meg for å ikke veie eller måle meg før kurset til Online Life Change Female Advantage er ferdig.

Det føles egentlig litt godt å slippe det fokuset. Jeg skal i allefall prøve. Jeg er god nok som jeg er!
Fokuset mitt skal være ren og riktig mat som er godt for min kropp. Så skal jeg kjenne etter hva det gjør for kropp og sinn å la være å fokusere så mye på kilo og centimeter.

Mer fokus på det gode og rolige. Tur med hundene en time hver dag, styrketrening 2-3 ganger i stedet for 6. Ut med laktosefri meieriprodukter og nøtter. Merker at jeg blir roligere mens jeg skriver😊

Jeg avslutter med et sitat av Henry Ford: "Både den som tror hun vil lykkes, og den som tror hun vil mislykkes, vil sannsynligvis få rett."

Hvis du vil lese hele artikkelen er dette linken http://ketogenicdietforwomen.com/how-quickly-lose-weight-on-keto/

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I morgen er jeg ferdig med uke 5 av totalt 8 uker med Female Advantage kurset.
Jeg har stort sett fulgt mat-og treningsplan med noen tilpasninger.

Jeg tror rett og slett at lavkarbo kur ikke fungerer for min kropp! Jeg går ikke ned i vekt, jeg går opp. Og det er ikke muskler.
Fettet kommer snikende først på ryggen, så kommer det fremover som "bade egg" før det også legger seg som en liten ball på magen.

I går var jeg med på et sykkelritt med jobben. Det var litt forskjellig nivå på oss og jeg lå helt i bakskiftet. Det var veldig slitsomt med mye bakker.
Syklet fra Kragerø Resort hotell til Portør og tilbake. Ca 3 mil.
Forbrente ca 700 kcal og hadde en planlagt sprekk på kvelden med litt øl og vin. Likevel går jeg opp i vekt...

Jeg prøver i neste uke og gå tilbake til kostholdet i OLC så får vi se når uken er omme 💪🏻

Likes

Comments

Å starte dagen med en god treningsøkt gir et boost og en fin start. De fleste har vel en tidsklemme de står midt i og vil få tid til mer enn burde-burde.
For meg er å trene om morgenen en god løsning!
For fem måneder siden utfordret jeg meg selv og fulgte planen til Erik Bertrand Larssen og boken hans "Helvetesuka". I en uke skulle man stå opp kl 05:00 og legge seg kl 22:00. Man skulle hver dag ha to treningsøkter hvor den ene var på morgenen. Jeg måtte skyve litt på programmet og sto opp 04:30 for å hoppe i treningstøy og på med hodelykt. Ut på løpetur😊 Veldig mørkt så tidlig.
Den uken fikk jeg utrolig mye energi av å trene så mye. Jeg fikk til dette i 1 uke, men å få til to treningsøkter hver dag gjør jeg ikke. Jeg prioriterer tiden annerledes.

Morgentreningen har jeg holdt på. Våknet av meg selv uthvilt i dag kl 04:24 og trente.
Prøv du også! Stå opp litt tidligere enn vanlig for å få inn en morgenøkt! Anbefales😊💪🏻😊

Likes

Comments

Etter å ha fulgt lavkarbodiett i 3,5 uke var det 4 dager med påfyll av karbo. Det var skikkelig digg!


I dag var det på' n igjen med lavkarbo og det protesterer magen høylydt på! Full av luft og stram som et trommeskinn. Ganske ubehagelig egentlig. Vondt i hodet har jeg også hatt i dag😩

Til helgen skal jeg forhåpentlig ha på meg denne røde kjolen. I forrige uke er jeg sikker på at den hadde passet, men nå er jeg ikke helt sikker...❓
Men... jeg husker jo fra uke 1 på lavkarbo at jeg så resultater etter 5 dager og var positivt overrasket💪🏻

Så jeg står i det og tror det blir bra👍🏻😁Ikke tenk, bare gjør det!

Likes

Comments

I morgen skal jeg på hundetrening med boffen og da gjelder det å ha gode og saftige godbiter.
På forskning.no fant jeg en oppskrift jeg prøvde i går. Det ble mye og hundene syntes det var noe av det beste de har smakt.
Her er oppskriften:

400 gr kyllingkjøttdeig
1 egg
2 dl kokt ris
2 dl havregryn
2 dl potetmel
1,5 dl vann

Slik gjør du:
Bland kyllingkjøttdeig og egg godt. Jeg brukte kjøkkenmaskin hele veien.
Tilsett 2 dl havregryn og bland godt. La stå i 10 min.
Mens det står sett ovnen på 175 grader og Finn frem en springform. Legg bakepapir i bunn og smør veggene med litt nøytral olje.
Tilsett risen etter at havregrynsblandingen har stått i 10 min.
Bland risen godt inn.
Mål opp potetmel og ta det i en beholder med tett lokk. Mål opp 1,5 dl vann som du heller i beholderen med potetmel. Sett på lokket og rist godt. Du får en litt tykk saus som helles i det andre. Bland godt.

Ta deigen over i springformen og fordel det godt utover så det blir jevnt.

Stekes midt i ovnen i 30-35 minutter.

Når det er ferdig deles det opp i passe små biter og puttes i kjøleskap for det som skal brukes de nærmeste dagene. Resten kan fryses.

Likes

Comments

Jeg føler meg så heldig. Mannen min lagde denne fantastiske retten til middag i dag. Den heter Kylling korma og er til påfyllingsdagene i lavkarbodietten jeg følger.

Ettersom jeg jeg brukte mye av dagen i går på flyplasser ble det nok litt dårlige matvalg. Derfor ble i går første påfyllingsdag av fire, siste blir på onsdag og så kjører jeg på igjen med lavkarbo fra torsdag.

Det var ingen tilpasninger som var nødvendig for mine intoleranser og det var skikkelig digg måltid. I tillegg blir det det samme til middag i morgen...(enkelt ikke sant)

Men etter middagen ble jeg så tung og mett i magen og fikk så vondt i Vilja.... Jeg hadde planlagt at jeg skulle trene styrke i dag - helkropp styrke...

Jeg tok meg sammen, tok frem treningsdagboken og skrev ned programmet.

Som du ser på noen av bildene er vofsen med! (bildet nederst til venstre mens jeg tar markløft og øverst til høyre ser hun på mens jeg tar enarms hantelroing.

Må si jeg er fornøyd etter at jeg er ferdig og bobler av energi. Smiler og tenker på at dette var en skikkelig belønning for at jeg faktisk fikk trent! Så er du der jeg var for et par timer siden. Ikke tenk så mye, bare gjør det! Den holdningen har hjulpet meg mye!

Likes

Comments

Denne oppskriften fikk jeg fra kurset Female Advantage fra Onlinelifechange som jeg følger nå. Oppskriften heter i kurset "Svin med kremet soppsaus". Den inneholder creme fraiche og 100 gram Brie. Som laktoseintolerant er dette produkter jeg ikke kan spise. Jeg bestemte meg for å ta en liten vri og bruke Kesam mager laktosefri fra Tine istedet. Maten ble absolutt veldig god, men den ble ikke kremet. I tillegg tilsatt jeg litt chilli og limesaus for å få litt mer syre i den. Lime eller sitronsaft fungerer veldig godt som erstatning for eddik (for syrebalansen i smakene).

Oppskriften legger jeg ut under.

Nå lurer jeg på om jeg kan bruke kokosmelk for å få den mer kremet, tilsatt koriander og sitrongress. I stedet for eller kanskje i tillegg for soyasaus, benyttet fish sauce som saltkilde. Hm... Jepp det må jeg prøve hvis det passer inn i måltidsplanen.

Til 2 personer (min mann og meg. Han spiser litt mer)

400 gram ytrefilet av svin, i tynne skiver krydret med salt og pepper.

1 pk frossen aspargesbønner.

Soppsaus:

1/2 lø, hakket

250 gr champignon skjært i skiver

2 fedd hvitløk, finhakket

2 ts tørket timian

1 dl grønnsaksbuljong

3 ss laktosefri kesam

ca 2 ss limesaus

2 ts soyasaus

salt og pepper og chilli etter ønske.

Løk og sopp hakkes og stekes i litt kokosolje uten lukt og smak, tilsett hvitløk og timian og stek videre ca 1/2 minutt. Hell blandingen over i en kjele og tilsett grønnsaksbuljongen, laktosefri kesam og soyasaus. La sausen småkoke et par minutter. Smak til med salt og pepper. Sett over en kjele med litt himalayasalt (eller det saltet du har) og gi aspargesbønnene et raskt oppkok. Stek kjøttet på sterk varme, ca 1 min. på hver side.

God apetitt!


Likes

Comments