​Äntligen helg!!  Helgen blir lugn med mycket mys med familjen. Nu, ska jag ut en sväng och fixa lite i trädgården & eventuellt fota lite höst bilder. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag & plugg & plugg. Kemi & spanska, kan ju säga att kemi inte är ett favoritämne så är lite nervös inför provet men det kommer väll gå bra.
Annars har väll måndagen varit bra, kallt & sen blir det varmt när man slutar skolan. Men det är väll skönt när det är varmt så man kan va ute efter skolan. Kram

Likes

Comments

Studiedag och då blev det en sväng till Ulrikamarken med vännerna. Köpte ingenting mer än lite godis & dricka. Men det var mysigt. Nu blir det soffhäng och lite plugg inför morgondagens prov.

Likes

Comments

"Godmorgon", vaknade nyss & tänkte shit va länge sen jag bloggade... Ja, det finns olika anledningar till att jag inte har bloggat... Tänker inte förklara dom i det här inlägget, kanske kommer ett annat inlägg om det enare men tror inte den det handlar om vill att jag skriver ut det & inte jag heller för den delen.

Idag ska jag vara hemma & fixa blogg inlägg, sen tänkte jag fota lite outfitbilder om vädret blir fint. Tänkte även fixa mina naglar idag, blir dom bra så kanske ni kan få se ;-))

Likes

Comments

Hemma efter några dagar på gothia cup. Min bror spelade så familjen hängde med & kollade. Super kul ;-)) Nu är ja skit trött efter sena kvällar, Liseberg, sol & värme, invigningen och sålklart mycket fotboll...

Likes

Comments

Sitter i bilen på väg till Örebro, där jag ska vara över helgen. Ska bli super kul. Vi ska på äventyrsbadet och bara slappa och ta det lungt. Ha en bra midsommar ;-))

Likes

Comments

Jaa, nu har jag äntligen sommarlov med, känns som vi har gått i skolan mycket längre än alla andra. Men nu ska det bli riktigt skönt med lov. Men idag är det inte så fint väder så  blir att sitta inne hela dagen. Imorgon åker jag till Stockholm så vi får se om det kommer något inlägg därifrån.

Likes

Comments

Naglarna blev så här. Kunde ha gjort dom bättre men svårt att förklara när som ont sjunde så mycket svenska. Men dom var duktiga och noggranna iallafall. Men dom duger till Skolavslutningen som är om bara fem dagar (!!!!). Ska bli så skönt att få sommarlov nu.

Likes

Comments

Vaknade vid 05:47 idag. Vad gör jag vaken då ?? Jag är ledig från skolan så jag låg kvar till 08:00 och försökte sova men det gick inte.
Idag ska jag fixa naglarna i stan. Till frulle blev det jordgubbar och mjölk. Resultatet på naglarna får ni se imorn :-))

Likes

Comments