2017? Redan ett nytt år??? Ska försöka börja blogga lite mer nu... Men ha en bra fortsättning. Kram

Likes

Comments

Längtar sååå mycket till jul, så fort snön kom så ville jag sätta upp julgranen & ljusstakarna. Kanske lite tidigt, får nöja mig med att sitta & kolla på bilder på we <3 it ett tag till.

Likes

Comments

Igår blev det en dag på höstmarknaden på ALV i Vimmerby. Det var super mysigt. Lite kallt var det men vad gjorde det?
Vänta, det är redan höstlov? Tiden går så skjut snabbt. Fast det är skönt med höstlov.

Likes

Comments

​Äntligen helg!!  Helgen blir lugn med mycket mys med familjen. Nu, ska jag ut en sväng och fixa lite i trädgården & eventuellt fota lite höst bilder. 


Likes

Comments

Måndag & plugg & plugg. Kemi & spanska, kan ju säga att kemi inte är ett favoritämne så är lite nervös inför provet men det kommer väll gå bra.
Annars har väll måndagen varit bra, kallt & sen blir det varmt när man slutar skolan. Men det är väll skönt när det är varmt så man kan va ute efter skolan. Kram

Likes

Comments

Studiedag och då blev det en sväng till Ulrikamarken med vännerna. Köpte ingenting mer än lite godis & dricka. Men det var mysigt. Nu blir det soffhäng och lite plugg inför morgondagens prov.

Likes

Comments

"Godmorgon", vaknade nyss & tänkte shit va länge sen jag bloggade... Ja, det finns olika anledningar till att jag inte har bloggat... Tänker inte förklara dom i det här inlägget, kanske kommer ett annat inlägg om det enare men tror inte den det handlar om vill att jag skriver ut det & inte jag heller för den delen.

Idag ska jag vara hemma & fixa blogg inlägg, sen tänkte jag fota lite outfitbilder om vädret blir fint. Tänkte även fixa mina naglar idag, blir dom bra så kanske ni kan få se ;-))

Likes

Comments

Hemma efter några dagar på gothia cup. Min bror spelade så familjen hängde med & kollade. Super kul ;-)) Nu är ja skit trött efter sena kvällar, Liseberg, sol & värme, invigningen och sålklart mycket fotboll...

Likes

Comments

Sitter i bilen på väg till Örebro, där jag ska vara över helgen. Ska bli super kul. Vi ska på äventyrsbadet och bara slappa och ta det lungt. Ha en bra midsommar ;-))

Likes

Comments