Äntligen har kylan & mörkret kommit. Tycker det är så mysigt, tända ljus & myskläder är obligatoriskt. Väntar bara på mer snö.

Idag blir det att ta det lugnt, börjar få ont i halsen IGEN. Känns som jag aldrig blir av med min förkylning. Kan tänka mig att det blir ett varmt bad och mys med film.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är tillbaka!! Tjoho har saknat att blogga så himla mycket. Mycket kom emellan men jag är nu tillbaka, med massa ny inspiration och motivation. Nu kör vi!!!!! <33

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på bussen som kommer och hämtar oss 10.20 svensk tid. Kan säga att det ska bli rätt skönt att åka hem nu. Man blir ganska mättad av sol, värme och samma mat typ. Men nu drar jag mot kylan till Sverige.

Likes

Comments

Sista middagen här i Grekland för den här gången. Blev middag på restaurangen Fino som ligger på hotellet. Skit gott!!

Likes

Comments

Idag blev det en tur in till Rhodos stad, shopping stod på schemat. Blev lite fattigare kan man säga. Men kläder behöver vi alla ha;-)) nu är det pool häng sen fix inför middagen.

Gick förbi en hamn, super fint. Klart vatten, sol & massor av båtar.

Likes

Comments

Hallå från värmen. Kom fram till Rhodos igår. Så skönt att komma ifrån lite hemma & bara ta det lugnt. 34 grader & massa glass, bad & mys. Trivs bra:)

Likes

Comments

Klockan ringde 06:30 ingen sovmorgon här inte, då var det dax att ta upp kräftburarna. Fast så mysigt att sitta i en båt nät det små regnar med familjen. Kräftfisket gick bra det med en stor fångst :)) Har ätit frulle & vilat lite så nu blir det att städa och sedan en varm dusch.

Likes

Comments

Hallå på er. Idag har jag varit i Vimmerby & bara chillat.
Men hallå kan inget annat än & rött. Så snyggt juuu <3 Eller rättare sagt min blus till den vita kjolen har varit en favorit under sommaren :))

Likes

Comments

Hemma efter underbara dagar i Örebro. Vilken stad, så mysig och fin. Dock blev det inga blogg inlägg för att det hann jag inte med. Men nu är jag hemma och fotat bilder som är på väg upp på bloggen. :))

Likes

Comments

Hemma igen efter några bra dagar på Öland. Vi hade bra väder. Skönt att va hemma hem till sin egna säng & alla saker. Nu nu jag & syrran ta ett dopp i poolen sen blire dusch & ta det lugnt.

Likes

Comments