Hemma efter underbara dagar i Örebro. Vilken stad, så mysig och fin. Dock blev det inga blogg inlägg för att det hann jag inte med. Men nu är jag hemma och fotat bilder som är på väg upp på bloggen. :))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hemma igen efter några bra dagar på Öland. Vi hade bra väder. Skönt att va hemma hem till sin egna säng & alla saker. Nu nu jag & syrran ta ett dopp i poolen sen blire dusch & ta det lugnt.

Likes

Comments

Idag blev det lunch inne på Borgholm. Så mysigt att gå där på gatorna med familjen med solsken med. Tog en pasta bolognese, skit gott. Så en super mysig dag!

Likes

Comments

Min drömlägenhet är vit och väldigt ljus. Trivs så bra när det är ljusa ställen. Hur ser eran drömlägenhet ut?

Likes

Comments

Gud så varmt det varit idag. Kan säga att jag är sönder bränd, nej jag är en tomat. Men skönt med värme istället för regn. Så idag blev det en tur till stranden. Så mysigt & varmt men ska inte klaga;-))

Likes

Comments

Idag blev det en hel dag på Astrid Lindgrens Värld. Varmt var det men en super mysig dag. Alla som skådespelare är så duktiga & går verkligen in för det. Blev en super mysig dag med lillsyrran <33

Likes

Comments

ASSÅ, hur duktiga? Älskar den här låten. Blir så avslappnad och kan säga att den spelas om och om här hemma. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Glad midsommar hörni. Vad har ni gjort idag? Själv har jag ätit midsommar lunch hemma och sedan blev det en tur till landet. Så mysigt där ute, älskar att kossorna är precis brevid trädgården med. Så fint. Hoppas ni har haft en bra midsommar.

Likes

Comments