Idag blev det en dag i skidbacken. Kompisarna skulle prova snowboard men jag stannade kvar på skidor. En underbar dag med sol och lite snö och speciellt att få spendera en dag med bästa vännerna!

Likes

Comments

Fick nya produkter av mamma som jag ska testa. Jag fick ett läppbalsam och 3 shower gels. Jag har redan provat läppbalsamet och kan säga att det var riktigt bra. Shower gelen luktar riktigt gott. Rekommenderar ;-))

Likes

Comments

Precis kommit hem från en skoldag, kan säga att det inte varit den bästa skoldagen. En tuff vecka framöver väntar så nu kryper jag ner i sängen med mys kläderna och läser Therese Lindgrens bok. Börjat läsa lite i den och jag tycker om den. Rekommenderas att läsas. KRAM

Likes

Comments

2017? Redan ett nytt år??? Ska försöka börja blogga lite mer nu... Men ha en bra fortsättning. Kram

Likes

Comments

Längtar sååå mycket till jul, så fort snön kom så ville jag sätta upp julgranen & ljusstakarna. Kanske lite tidigt, får nöja mig med att sitta & kolla på bilder på we <3 it ett tag till.

Likes

Comments

Igår blev det en dag på höstmarknaden på ALV i Vimmerby. Det var super mysigt. Lite kallt var det men vad gjorde det?
Vänta, det är redan höstlov? Tiden går så skjut snabbt. Fast det är skönt med höstlov.

Likes

Comments

​Äntligen helg!!  Helgen blir lugn med mycket mys med familjen. Nu, ska jag ut en sväng och fixa lite i trädgården & eventuellt fota lite höst bilder. 


Likes

Comments

Måndag & plugg & plugg. Kemi & spanska, kan ju säga att kemi inte är ett favoritämne så är lite nervös inför provet men det kommer väll gå bra.
Annars har väll måndagen varit bra, kallt & sen blir det varmt när man slutar skolan. Men det är väll skönt när det är varmt så man kan va ute efter skolan. Kram

Likes

Comments

Studiedag och då blev det en sväng till Ulrikamarken med vännerna. Köpte ingenting mer än lite godis & dricka. Men det var mysigt. Nu blir det soffhäng och lite plugg inför morgondagens prov.

Likes

Comments