Idag blev det en tur in till Rhodos stad, shopping stod på schemat. Blev lite fattigare kan man säga. Men kläder behöver vi alla ha;-)) nu är det pool häng sen fix inför middagen.

Gick förbi en hamn, super fint. Klart vatten, sol & massor av båtar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå från värmen. Kom fram till Rhodos igår. Så skönt att komma ifrån lite hemma & bara ta det lugnt. 34 grader & massa glass, bad & mys. Trivs bra:)

Likes

Comments

Klockan ringde 06:30 ingen sovmorgon här inte, då var det dax att ta upp kräftburarna. Fast så mysigt att sitta i en båt nät det små regnar med familjen. Kräftfisket gick bra det med en stor fångst :)) Har ätit frulle & vilat lite så nu blir det att städa och sedan en varm dusch.

Likes

Comments

Hallå på er. Idag har jag varit i Vimmerby & bara chillat.
Men hallå kan inget annat än & rött. Så snyggt juuu <3 Eller rättare sagt min blus till den vita kjolen har varit en favorit under sommaren :))

Likes

Comments

Hemma efter underbara dagar i Örebro. Vilken stad, så mysig och fin. Dock blev det inga blogg inlägg för att det hann jag inte med. Men nu är jag hemma och fotat bilder som är på väg upp på bloggen. :))

Likes

Comments

Hemma igen efter några bra dagar på Öland. Vi hade bra väder. Skönt att va hemma hem till sin egna säng & alla saker. Nu nu jag & syrran ta ett dopp i poolen sen blire dusch & ta det lugnt.

Likes

Comments

Idag blev det lunch inne på Borgholm. Så mysigt att gå där på gatorna med familjen med solsken med. Tog en pasta bolognese, skit gott. Så en super mysig dag!

Likes

Comments

Min drömlägenhet är vit och väldigt ljus. Trivs så bra när det är ljusa ställen. Hur ser eran drömlägenhet ut?

Likes

Comments

Gud så varmt det varit idag. Kan säga att jag är sönder bränd, nej jag är en tomat. Men skönt med värme istället för regn. Så idag blev det en tur till stranden. Så mysigt & varmt men ska inte klaga;-))

Likes

Comments