Header
Search

Veckans tips är Linns Instagram. Hur fina bilder & hur söt dotter har hon inte? Hon är 19 år och mamma till Tindra och förlovad med Marcus. Linn har även deltagit i Unga mammor & bloggar här på nouw. Kika in hennes medier här: Instagram & bloggen här.

Puss & Kram


Likes

Comments

Åh, jag såg att #nouw30daychallenge är i år igen. I år är jag anmäld, ska bli så kul. Det vore ju drömmen att vinna en resa till Paris, då jag skulle välja att ta med min pojkvän till kärlekens stad.


Den här tävlingen går ut på att man ska blogg varje dag under 30 dagar och hitta sin nich och självklart utveckla sitt bloggande vilket är en grym utmaning för mig eftersom jag inte varit så aktiv, det har liksom gått i perioder. Men nu kör vi.


Min ambition är att få en mer rutin på bloggandet och utveckla mig själv genom att ta bättre bilder & skriva "proffsigare". Även att dela med mig till er.


Vill ni också vara med och tävla så gå in på https://nouw.com/nouw30daychallenge och anmäl er. Vi startar den 22 Januari och avslutar 20 Februari.

Likes

Comments

Vilket lov, helt underbart har det varit. Mycket mys med min älskling och mycket mys med familj & släkten. Nu är jag tillbaka till skolan & det ända sköna med det är väl att man fått in rutiner. Snart är det praktik igen så då blir det lite lugnare vecka.

Kram

Likes

Comments

Tjoho, en hel dag i Finspång. Syrran har spelat fotboll. Ganska mysigt ändå med matsäck en heldag. Skönt att ligga i sin säng snart, för imorgon är det skola igen :)

Likes

Comments

Snart drar skolan igång igen, ska faktiskt bli lite skönt & få in rutinerna igen. Men planen idag var att hinna fota lite, men det är så dåligt väder, helt grått och mulet. Men hallå har ni sett armbandet? Hur gulligt? Det kommer ifrån https://www.cocoo.se.

Kram

Likes

Comments

Igår fyllde syrran 11 år, 11 år så stor tjej. På morgonen blev det paket och fika, sedan en snabb frukost. Sen bar det av emot Linköping där vi åt lunch på Jade. Sen blev det en trip till simhallen, en sån mysig dag. 

Likes

Comments

Foto, Insperation , Vardag

Fy vad jag saknar värmen, samtidigt väldigt mysigt med snön. Men kan säga att jag hellre sitter nere på Rhodos än att sitta hemma vid köksbordet och pluggar.


Likes

Comments