En vacker bild på mig och Elin från i helgen då vi gick upp på sen och körde trio sång med Micke medan Edith satt på trummorna.

Roligaste här nere måste va spontaniteten, allt bara händer utan att man tänker igenom det. Oftast iallafall.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt lång dag, mycket i skolan & även efter.

Det är så många prov och inlämningar nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Var kvar i skolan till klockan 8 med tjejerna & pluggade matte samt svenska. Skolan är dock inte alls som i Sverige, här är det faktiskt mysigt att stanna kvar efter skolan för att hänga med kompisarna. Det är kompisarna som är ens riktiga familj här och det känns riktigt bra, nu kan jag inte tänka mig en vardag utan dessa underbara människor.

Med detta säger jag godnatt.Likes

Comments

Det här är alltså vad jag försökte lära mig mig igår, det gick ändå hyfsat om man inte räknar med att jag körde in i en parkerad bil och trillade lite osmidigt några gånger. Men vad gör det om hundra år??

Dagens inspo: just do it.


Likes

Comments

Under de senaste dagarna har jag varit i marbella med Linnea för att kolla på de söta valparna som Lulu fött, de kan nog vara de sötaste valparna jag sett & blir helt varm i hjärtat när jag tänker på dem.

I marbella kom även mina fina bästisar på besök, mycket trevligt faktiskt.

Dagen har spenderats med Elin, var hemma hos henne för första gången och insåg hur olika vi lever i våra spanska familjer. Anyway, ha deee!

Likes

Comments

Veckan har rullat på i världens fart, det är redan fredag imorgon vilket känns helt underbart.

Dagen har spenderats med mina fina tjejer både i skolan och på fiket.Bild snodd av Anna

Likes

Comments

Saknar verkligen sommaren och värmen, jag är verkligen ingen vinter tjej förutom när det gäller brasor och duntäcken Då går jag all in!

Dagen har spenderats med näsan nere i böckerna, skolan har dragit igång på riktigt nu och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det haha.

Nu är det exakt en månad kvar tills jag kommer hem i några veckor, längtar faktiskt mer efter svensk mat mer än vad jag trodde att jag skulle göra.

Likes

Comments

Dagen har spenderats i sängen under duntäcket, rätt välbehövligt ibland alltså.

Igår var jätte roligt, vi satt på vår nya stammis bar jag och 8 tjejer och lyssnade på svensk musik och bara hade det mysigt, sen gick vi ut till dimman och mötte upp resten av folket.

Våra valpar har äntligen kommit, eller lulu's valpar har äntligen kommit haha, nu kommer mina kompisar inte se röken av mig på 1 månad.

Likes

Comments

Efter allt plugg denna vecka så är det äntligen dags för hääälgaa!!

Mysfrukost, fredagsöl och skönt häng med tjejerna är redan avbetat från min to do-lista & det var typ det enda som stog på den också.

Hittade förövrigt en trevlig bomber jacka som jag tror att jag ska köpa från corteingles.


Likes

Comments

Idag tog jag, Klara och Anna tag i våra liv och åkte upp till ett hund volontär center uppe i bergen. Det var inte det fräschaste stället men är så fruktansvärt glad att några snälla individer ger hundarna ett bättre liv.

Imorgon är det äääääntligen fredag och vi har något extra smarrigt planerat på schemat.


Likes

Comments

Fika, plugg & shopping summerar min dag ganska bra idag.

Idag saknar jag min familj & vänner extra mycket, vill bara komma hem och mysa med allt och alla.

För övrigt är jag otroligt taggad på helgen, har gått runt och trott att det har varit fredag hela dagen, blev lagom ledsen när jag insåg att det bara var onsdag.Bild snodd från min fina vän Anna på
bilden.

Likes

Comments