Hej, nu skriver jag mitt andra blogginlägg och jag hoppas att ni kommer vilja fortsätta följa mig och min blogg.

Idag var första skoldagen efter jullovet och, oj vad segt de var att gå upp ur sängen imorse. Ärligt talat var jag inte särskilt taggad på att gå tillbaka till skolan och vardagen. Men det blev ju bra tillslut ändå.

Nu kommer en liten random sak men jag är såååååå trött på Sveriges väder just nu! Det kan aldrig vara en normal vinter med lite snö utan de ska alltid vara regn, grått och tråkigt. Usch!

Aja, i skolan hade jag ganska många lektioner i, matte, svenska, bild, musik, engelska och so. Det ända som var dåligt var att det var så kallt på rasterna att man behövde ha mössa och vantar och allt sånt!

Nu ska jag iallafall till Velamsund, ridskolan där jag rider 1 dag i veckan, Ha det bra så hörs vi snart!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg ♡. Eftersom att jag nyss startade den här bloggen tänkte jag att ni kanske skulle vilja veta lite om mig, Ella. Jag heter då som sagt Ella och jag är född 2005 och är 12 år snart 13. Jag bor i Stockholm och går i en skola här oxå.
Mina hobbys är att rida, vara med kompisar, fota, träna och lite till. Just nu är jag medryttare på min kusins häst och jag rider oxå på en ridskola som ligger i Nacka. Sammanlagt rider jag två ggr i veckan men ibland oftare. Det är verkligen det bästa jag vet och min dröm är att få en egen häst!

Jag tycker oxå att det är roligt att dela med sig om saker och skriva om saker man tycker är roligt. Det är därför jag startat den här bloggen, för att skriva av mig och dela me mig.

Jag hoppas att ni kommer tycka att de e kul att följa me i min vardag och jag kommer försöka blogga så ofta jag kan.

Hejdå för den här gången! ♡

Den vänstra hästen är min medryttarhäst och den högra är min favorithäst på ridskolan.

Likes

Comments