Header

1:a/2:a/3:e

Här är tre kappor som jag har kollat lite extra på och tycker är väldigt snygga. Men min favorit är nog den tredje även fast den kanske är tråkigare än de andra för att den är svart. Men i vinter så vill jag gärna införskaffa mig en kappa så jag kan variera mellan en vinterjacka och en kappa, och då så känns det som ett mer säker kort med en svart. Då känns det som att jag kan och kommer använda den mer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Söndagar tycker jag kan antingen vara roliga/relaxed eller så kan de vara tråkiga och rastlösa. Denna söndagen har varit ganska tråkig för min del. Jag hade egentligen tänkt plugga men sedan kom jag på att nästa vecka ska vi ha en så kallad projektvecka. Hela veckan kommer alltså vara schemabrytande vilket innebär inga vanliga lektioner, vilket innebär inga ytterligare läxor! Så jag tänkte att jag hellre slappar på en söndag och pluggar i veckan istället. Det enda som jag då hade på schemat för dagen var att tvätta håret hahaha. Det kanske låter jättekonstigt att det är en så stor grej. Men jag kan inte bara kasta mig i duschen innan jag ska gå och lägga mig för att tvätta håret för att det fungerar inte med min hårtyp. Jag har inte skötsamt platt hår som många har utan jag har tjockare lockigt/vågigt hår och det tar ganska lång tid för det att torka + att det måste liksom torka "rätt". Medans det håller på att torka så kan jag liksom inte bara gå ut i vinden för då kommer det bli kaos hahaha.

Igår så var jag hemma hos min farfar och firade honom för att han fyller 75 år på tisdag! En del av hans släkt var där, ja jag skrev hans släkt för egentligen är inte min farfar min biologiska farfar. Min farfar dog när min pappa bara var 20 år men farmor träffade Lennart, som han heter, lite senare och det är liksom han som har varit där i hela mitt och mina syskons liv. Så han är som min farfar. Men i alla fall så var bland annat hans bröder där och deras fruar, men några utav mina syslingor var också där. Så det var väldigt kul att få träffa även hans släkt som jag då inte brukar träffa så ofta.

Likes

Comments

Nu sitter jag hemma hos min farfar som fyller 75 år idag! Eller egentligen så fyller han på tisdag.... men han firades idag! Så han har alltså haft ett kalas med en del släktingar här, så det har varit fullt upp. Jag ska nog snart åka hem, de andra gästerna har gått men vi stannade kvar lite och pratar. Imorgon så ser planerna ut så att jag ska plugga. Det är inte jättemycket som jag egentligen behöver plugga just nu men jag vill gärna hamna i fas så jag inte blir stressad sen haha.

Likes

Comments

Hejsan! Jag sitter just nu hemma och ska kolla på en film. Jag är sååå trött! Idag hade vi gympa och då gjorde vi fys med fokus kondition. Det var jättejobbigt haha! Sedan när jag kom hem så hade jag ca en timme som jag fick vila och sedan åkte jag vidare till ishallen för att träna en gång till då. Det gick bra men när jag sen kom hem så kände jag mig ganska slut. Det har varit en jobbig vecka också med två matteprov att plugga till! Men nu ska jag bara mysa ett tag och snart gå och lägga mig tror jag ;).

Likes

Comments

Detta har helt enkelt varit en helt vanlig onsdag! Igår så var jag ju ledig vilket var väldigt skönt och välbehövligt eftersom jag då fick god tid på mig att plugga till matteprovet, vilket jag behövde. Idag så hade vi första delen och imorgon ska vi ha den andra delen, vilket jag då antar kommer vara svårare, vilket inte känns så bra :(. Provet gick dock väldigt bra så jag hoppas helt enkelt att det ska flyta på imorgon också!

Det känns som att denna veckan har gått så otroligt fort, det är redan torsdag imorgon liksom. Men det gör ju veckorna numera. Det känns som att en månad bara har rusat förbi. Men det är ju i och för sig positivt också eftersom det betyder att julen närmar sig! Jag ser jättemycket fram emot julen. På själva julafton så ser planerna ut så att det bara kommer vara jag, mamma, pappa, mina bröder och farfar & morfar. Inte så många men det blir lagom. På annandagen dock så ska en stor del av släkten komma hit vilket kommer bli väldigt kul! Det är inte jätteofta som "hela" släkten träffas tillsammans, därför är det extra kul när den gör det.

Likes

Comments

Hej! Jag kom nyss hem från en träning och har precis ätit. Jag kokade lite ris och värmde en jättegod böngryta som jag gjorde i lördags. Idag i skolan så var det bra, jag fick tillbaka ett samhällsprov som jag gjorde helt okej på. Jag är inte jättenöjd men det hade ju kunnat gå värre med tanke på att jag inte pluggade hehe. Imorgon så är jag förresten ledig!! Vi har en resursdag vilket jag visste men jag trodde att vi skulle göra något schemabrytande men nej, vi ska visst vara lediga. Dock så kommer det inte bli en sån rolig dag eftersom jag har matteprov på onsdag och torsdag som jag verkligen måste plugga till hela dagen. Det är så mycket som kommer på provet och tempot har gått så fort så mycket utav det som jag ska kunna har jag redan glömt bort :(. Men det löser sig nog! Jag har inte alldeles för höga krav på mig själv i matten eftersom att jag visste att den skulle bli mest problematisk när jag började natur. Jag gör mitt bästa och så får jag se hur långt det räcker. Jag har typ alltid legat på en rakt igenom C-nivå i matte och jag tror väl att det kommer fortsätta så även nu i gymnasiet. Jag har liksom accepterat att jag nog inte kommer kunna få ett A i matte om jag inte typ pluggar ihjäl mig ;).

Likes

Comments

Hej! Idag så vaknade jag och Camilla upp runt 11 och låg kvar i sängen ett tag. Tror att vi gick upp för att äta frukost kl 12. Jag åt en god havregrynsgröt medans Camilla tog avokado-mackor. Efter det så gick hon hem och jag följde henne en bit på vägen. Jag fick ta fram min vinterjacka! Det är runt -2 grader nu i Göteborg och det ligger snö på marken. Jag var inte alls beredd på detta väder, jag trodde inte att det skulle bli snö och bli minusgrader såhär tidigt inpå november. Men jag klagar inte, jag tycker faktiskt att snön och kylan är ganska mysig, i alla fall för nu. Men jag ser inte fram emot att gå till bussen imorgon bitti. Det kommer vara mörkt och kallt! Jag och mamma tog en liten promenad till ICA tidigare för att handla lite saker till middagen. Varannan söndag så brukar min farfar och morfar komma över på middag vilket är väldigt mysigt då jag då får träffa dem ofta.

Likes

Comments

Idag efter att jag hade tränat så åkte jag, mamma, pappa och farfar till kyrkogården för att besöka våra familjegravar. Vi brukar tyvärr inte göra det ofta, därför känns det extra speciellt när vi väl gör det. Så vi tände lite ljus och hade med lite blommor som vi la fint runt gravarna. Den som jag har mest koppling till där är min farmor som gick bort för ca 1 år sen. Innan hon dog så fick hon Parkinson, vilket är en sjukdom som i hennes fall orsakade att hon gradvist tappade talet och skriften och tillslut även inte kunde gå. Det var väldigt synd då man inte kunde prata med henne de sista månaderna. Det var även jobbigt att se hur hon inte kunde få fram det hon ville säga.

Senare ikväll så ska Camilla komma hit och sova över! Mina föräldrar är bortbjudna men jag ville inte följa med så då bjöd jag över Camilla istället. Vi ska troligtvis åka och handla lite gott och sedan kanske kolla på en film eller bara mysa. Hoppas ni får en bra lördag<3

En bild från en kyrkogård i Frankrike som jag tog i somras

Likes

Comments

I onsdags så gick jag på Halloween på Liseberg! Jag tror att förra året var första gången som de hade det. De har alltid haft Jul på Liseberg som jag har gått på många gånger men Halloween tror jag att de hade för första gången förra året, så detta året var ju då alltså andra gången. Så det är en väldigt ny grej.

Vi kom dit runt halv fyra och gick först runt och tittade lite, men satte oss sedan på ett café för vi ville vänta lite med att gå spökhusen tills det skulle bli mörkt. Så först gick vi ett som hette "Dockkabinetten" där personalen då var utklädda till dockor och clowner. Efter allt så tyckte jag att detta var det tråkigaste utav de spökhusen som jag gick. Men btw bör jag säga att jag inte alls blir rädd av sådant här, så bara för att jag tyckte att det inte var läskigt så behöver inte du tycka det ;). Efter det så gick vi till "The experiment" som låg uppe vid atmosfear. Detta var mycket roligare än dockkabinetten tyckte jag. De olika spökhusen fokuserade på olika saker och detta fokuserade mer på blod och "mänskliga experiment". Det fanns dockor som hade blivit uppskurna över bröstet och magen som de sedan hade lagt in ett hjärta som pumpade, så det skulle se ut som att de hade skurit upp en människa. Detta spökhuset var ett av de bästa, lite mer i min smak eftersom jag tycker att det är lite äckligt med blod.

Tillsist gick vi till "Distrikt Z" vilket var runt om balderområdet. Där var temat zombies och efter kl 17 så fanns det personal utklädda till zombies som gick runt även utanför spökhuset och skrämde folk som gick runt och kollade. Det var väldigt roligt tyckte jag! Vi gick sedan spökhuset "Zombie" och det var också väldigt bra. Där var det då personal som var utklädda till zombies, som the walking dead. När man gick förbi så reste de sig upp och började följa efter/jaga en och även när man gick förbi hörn så hoppade de fram och skrämde en.

Jag tyckte att antingen "The experiment" eller "Zombie" var bäst. Det fanns även ett fjärde hus "Gasten" men det finns vanligtvis på Liseberg året runt och vi trodde att det var som vanligt så vi valde att inte gå den. Men nu i efterhand när jag har kollat så tror jag inte att det var som vanligt så det var lite synd att vi inte gick den också men aja :).

Likes

Comments

Idag så åkte jag in till stan för att lämna tillbaka ett par skor och köpa ett par nya. För två veckor sedan så köpte jag timmerlands men jag var lite osäker på dem så jag bestämde mig för att jag hellre ville ha ett par uggs! Så det blev låga, svarta uggs istället. Vet att de är ganska basic men jag känner att jag kommer att använda dem mer om de är svarta, även fast jag tycker att det är roligare om man har färgglada.

Efter det så gick jag ut i min trädgård för att fota lite. Jag har fått upp mitt intresse för fotografering ordentligt. De fyra övre bilderna blev mina favoriter! Mitt hus ligger en bit in i skogen, det är liksom en väg in till vårt hus, så vi har i princip skog runt omkring huset. Så vi har en jättefin miljö i vår trädgård så jag tyckte att det skulle vara perfekt att fota lite i den! Efter det så åkte jag till träningen och nu så är jag hemma och ska ta det lugnt. Kanske blir så att jag kollar på svenska hollywoodfruar också ;)

Likes

Comments