Okej de var veckor sen jag bloggade och de har hänt mycket sen förra gången. Och anledningen till att de inte blivit några inlägg är för att jag inte haft någon tid eller ork, sen har jag varit utan bra internet för att kunna blogga.. Men nu är jag igång igen!

Det är andra dagen i min nya lägenhet och idag ska jag packa upp resten av mina saker och försöka fixa internet till datorn och få in alla kanaler på teven. Just nu äter jag frukost och ska snart hoppa in i duschen.

Hörs mer sen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vart klar med uppgiften tidigare i veckan och lägger upp dom nu. Det var min sista fotouppgift eftersom jag kommer välja film och tv produktion som fördjupning, som kommer att börja efter jul. Är så taggad!

Idag har jag bara läst, har läst ut Fallen ängel som har dammat i min bokhylla i ett par år nu. Kan inte förstå att jag inte har läst ut den tidigare. Så sjukt bra! Sen ikväll ska jag vara funkis på Hullstadiscot som helt random har kört igång igen. Men det ska bli kul :)

När jag ändå är i gång så kan jag berätta att imorgon ska jag filmen en film, eller snarare en reklamfilm. Vi ska göra en parafras från en valfri reklamfilm och jag hoppas verkligen att det blir som planerat för jag har fått några motgångar mot mig. Håller tummarna!

Övergiven | Monokromatiska kalla färger

Uppifrån | Starka färgkontraster

Spår | Starka färgkontraster

Silhuett | Monokromatiska varma färger

Ensamhet | Komplementfärg

Mjuk | komplementfärg

Hårt | Svartvit

Likes

Comments

​Hej! Idag har jag, Emma och min ena lillasyster pysslat lite. Vi fixade till några ljus med hjälp av decoupagelim. Gjorde två med några fåglar på, en med Olof och Sven på den också en med ett hjärta på. Vilket vart den sämsta av dom för det var min första. Det var sjukt svårt att få till det i början men sen så gick det lättare. 

Behåller nog vissa, resten får bli julklappar.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan. Igår när jag var på stan väntandes på mitt tåg vart jag förälskad i en snöglob. Jag skulle bara ha den, det var bara så. Intalade mig själv att det var en tidig julklapp till mig själv :')

När jag kom hem satt jag bara med psykologin, vilket jag har typ gjort ikväll också sen ja kom hem vid sex. Håller på att skriva en uppsats om reklam påverkan och ska sedan göra en undersökning. Jag älskar psykologi och jag kommer definitivt läsa vidare med det. Det är så intressant.

Blir nog att julpynta lite i rummet imorgon innan Emma kommer i helgen. :)


Likes

Comments

Så klart vill inte nån av mina kameror samarbeta idag. Hittade istället mysiga bilder.

Idag har jag pluggat konstant och är fortfarande inte klar. Tänker i alla fall ta en paus nu och sätta mig framför en film och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

​Hej, igår var jag på GB skolan i Sollefteå och deltog i mässan för gymnasievalet 2016. Tidig start till en sen kväll- fylld med skratt och annat skojigheter. Det var fem från min klass som var med och två av våra lärare.  Jag går egentligen gymnasiet i Örnsköldsvik med inriktning Estet och Media, men eftersom jag gick i grundskolan i Sollefteå så tyckte vi att det vore smart att nå ut till dom som bor där också.

Vi hade inte så stor förväntning men det gick ändå rätt så okej, på öppet hus på kvällen var det ingen som kom så vi tittade på film och åt godis istället. Riktigt mysigt. Bilder från mässan kommer upp på måndag eftersom vi fotade med en lärares kamera och vi träffar inte henne förs då.   


Likes

Comments

Hej, idag gick jag och Anna på äventyr. Jag hade en fotouppgift så vi bestämde oss att idag var en bra dag att på börja den. Vi besökte några skyttegravar som ligger lokalt med där jag bor. Såklart så skulle jag filma det så jag har en kort film sen vi var där, lägger nog upp den imorgon.

Eftersom jag har klaustrofobi så gick jag inte in själv.

I en av bilderna till fotouppgiften, använde jag den här duken. Bilderna till fotouppgiften tänker jag lägga upp när alla är klara.

Sen fick vi se en underbar solnedgång, den kom väldigt snabbt. Tror inte ens klockan slagit tre.


❤️Stay Awesome❤️

Likes

Comments

​Hej! 

Jag tänkte testa en gång till att vara aktiv på denna blogg nu när saker och ting har ändrats. På denna blogg kommer jag skriva om saker som händer i min vardag, från skolan till vad jag gör på helgerna. Några bilder kommer dyka upp här och där eftersom jag är ganska beroende av min kamera. 

Jag är inte en person som brukar ha en idé och hålla fast i den så jag håller tummarna att kommer ihåg att gå in här, lol.  


Likes

Comments