Heissulivei! Viimeviikko oli todella tapahtumarikas. Alkuviikko sujui töiden parissa ja siinä ohella olen ehtinyt nauttimaan muutamasta aurinkoisesta päivästä, kampaajakäynnistä ja samalla hyvän ystävän Hildan näkemisestä.

Olen myös yrittänyt, (lue oikeasti yrittänyt) ottaa itseäni niskasta kiinni ja ruveta jälleen lenkkeilemään. Huonolla menestyksellä tokikin... Ikuinen ongelma juoksemisen suhteen on aina ollut minun penikkani ja niiden kipeytyminen. Olen onneksi löytänyt niihin ratkaisun zero-point merkkisillä tukisäärystimillä, mutta jotta juoksemisesta ei tulisi liian helppoa, rupesi viime lenkillä oikean jalan nilkan nivelsiteet vaivaamaan. Olen viime talvena nyrjäyttänyt samaisen nilkan oikein huolella, ja luultavasti se ei ole vielä vahvistunut siitä kunnolla. Uudet juoksulenkkarit ovat ostoslistalla olleet jo pitkään, mutten ole vielä löytänyt oikein sopiva (lue edes vaivautunut etsimään), joten jos jollain lukijallani on vinkata hyviä, tukevia lenkkareita tiedossa, niin vinkkejä otetaan vastaan :D!

Alkuviiksta tuli myös tilaamani Dermosil paketti, joka sisälsi vaikka mitä ihania kauneudenhoitotuotteita. Niistä on tulossa tuote/kokeilu esittelyitä lähipäivinä. Kysyntää postauksen tekemiseen on herättänyt mm tilaamani hampaidenvalkaisupaketti. Siitä on tulossa mitä pikemmiten postaus, joten stay tuned ;)!

Käytiin viimeviikolla Eetun kanssa pyörähtämässä Ähtärin eläinpuistossa, kun oli hieman sateinen päivä. Odotukset olivat korkealla, että eläimet olisivat olleet ulkona kun oli niin viileä päivä. Eniten odotin lumileopardien näkemistä, mutta niillä oli ilmeisesti päiväunet juuri kesken, mökistä näkyivät vain korvat. Oli kyllä hauska käydä näin aikuisiällä katselemassa eläimiä kun edellisestä kerrasta taitaa olla yli 10-vuotta aikaa.

Tarkoitus oli myös käydä kiipeilemässä flow parkissa, mutta säästettiin se toiseen kertaan.

Viimeviikon keskiviikkona kävin myös ensimmäistä kertaa tekemässä vuoron Pohjanmaan pelastuslaitoksella. Siellä vuorot kestävät 24h ja oli erittäin mielenkiintoista tutustua pelastuslaitoksen alaiseen ensihoitoon sekä erilaisiin toimintamalleihin. Aina oppii uutta ja erilaista!

Lauantai aamuna olikin aikainen herätys. Lähdin ennen puoltapäivää käymään optikolla, mittasimme cielä viimeiset mitat tuleviin silmälaseihini. Minulla on siis ollut 4-luokalta asti silmälasit, nyt uudet silmälasit on ollut hankintalistalla jo pitkään ja vihdoin nyt olen saanut aikaiseksi hankittua ne. Asiaahan ei helpota se, että olen hukannut tämänhetkiset lasini teille tietämättömille, siispä jatkuva päänsärky etenkin töissä on ollut vaivana jo muutaman viikon.

Optikolla käynnin jälkeen lähdin ajelemaan Vaasaan, kohti isäni siskon häitä. Ihana vihkitilaisuus Vaskiluodossa ravintola Segliksen pihalla sekä juhlat sisällä kera maittavan ruoan.

Sunnuntai vuorostaan pyhitettiin pitkään nukkumiselle, sushibrunssille, auringon otolle sekä Netflixin katsomiselle ennenkuin molemmat minä ja Eetu lähdimme yövuoroon. Täydellinen sunnuntai!

Tänään olen käynyt aamusta ripsihuollossa seinäjoen Hair & Beauty spa:ssa. Iso suositus kosmetologi Merlinille, joka teki jälleen täydelliset volyymiripset minulle. Loppupäivän vietinkin pikkupikku veljeni Laurin hoitamisessa. (Minulla on siis kaksi pikkuveljeä, Elias 18-vuotta sekä Lauri 1 vuosi ja 3 kuukautta).

Minulla on enää yksi yövuoro tällä viikolla ja sitten perjantaina lähdemme isäni kanssa jyväskylään Neste ralleihin. Olen siis yllätyksenä hänelle järjestänyt isätytär reissun meille kahdelle sinne. Viikonloppua odotellessa! :)

Kiitos tältä erää ja pysykäähän kuulolla tulevista kosmetiikkapostauksista ;)

Ella-Noora Lönnroos

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouwilla on ehkä Ruotsin paras blogi-sovellus - napsauta tästä!

Likes

Comments

Tjena! Viikonloppu vietettiin mökillä, Kivijärvellä. Lähettiin perjantaina iltapäivällä ajelemaan ja tultiin sunnuntai aamupäivästä kotiin. Mökkiviikonloppu tuli todellakin tarpeeseen, sai heittää kaikki ajatukset narikkaan ja vain rentoutua. Saunottiin, pulahdettiin järveen, istuttiin nuotiolla ja käytiin kalassa. Täysi rentoutuminen!

Sunnuntaina kun tultiin kotiin käytiin Eetun vanhemmilla syömässä, ja he tulivat sitten myöhemmin "tupaantuliais" kahville vihdoin meille. Leivoin tuollaisen helpon marenkikakun, johon päälle tuli kerma/rahkatäyte ja tietenkin tuoreita kesän mansikoita sekä hieman valkosuklaarouhetta.

Alkuviikko meni töissä ja tänään onkin meidän yhteinen vapaapäivä, ja itseasiassa minun viikon ainoa vapaapäivä. Nukuttiin aamulla pitkään ja lähettiin ulos syömään lounasta. Käytiin pyörähtämässä hieman muutenkin kaupungissa, kun molempien piti hankkia läppärin suojalaukku. Matkaan tarttu myös tuollainen supersöpö FLAVR merkkinen flamingo puhelimenkuori sekä käsisaippuat Clas Ohlsonilta. Loppuviikko ja viikonloppu meneekin kokonaan sitten taas töissä, joten viikonlopulle ei juurikaan suunnitelmia ole. Tähän loppuun haluan vielä mainita että edelleen voi laittaa kommenttia tulemaan siitä minkälaiset postaukset teitä kiinnostaisi :)!

Ella-Noora Lönnroos

Likes

Comments

Heippa! Monet varmaankin jo tietää, ettei ole ensimmäinen kerta kun minä kirjottelen blogia, taikka aloitan uuutta sellaista. Lähdetään kuitenkin liikkeelle samalla tavalla kuin aina ennenkin. Kuka olen, mitä teen ja sitä rataa, koska täällä varmasti tulee olemaan uusiakin lukijoita, jotka ei sitä jo valmiiksi tiedä.

Olen siis 20-vuotias tyttö Etelä-Pohjanmaalta, alunperin Pohjanmaalta. Olen ammatiltani lähihoitaja ja työskentelen ensihoidossa. Asustelen Seinäjoella pienessä rivitalo kaksiossa poikaystäväni sekä koirani Nirpun kanssa. Harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä urheilu eri muodoissa sekä ratsastelu satunnaisesti. Ratsastus ja hevoset on kuulunut elämääni jo lähemmäksi 15-vuotta. Nykyään enää harvemmin, eikä omia hevosiakaan enää ole.

Blogissa tulen kirjoittelemaan normaalista arjesta ripauksella muotia, kauneutta, terveyttä sekä liikuntaa. Tässä vaiheessa siis kehotan teitä kommentoimaan, minkälaiset postaukset teitä kiinnostaa? Onko jotain mitä haluatte minusta vielä tietää?

Ella-Noora


Likes

Comments