Ja kan verkligen säga att ja har haft en grym helg!
Men ja kan oxå säga att i fredags morse inte riktigt va min dag.. ja virpade med moppen.. Ja blev lite skadad på mitt vändter ben och ja har fortfarande onti benet..
Men efter ett litet tag på jobbet så började ja känna mig sjukt trött.. och få väldigt ont i benet.. Vi fick slita 14:10 så då åkte ja hem och gjorde mig iordning och väntade på Arvid som skulle komma.
När Arvid kom så skulle vi käka och sen åkte vi nästan med än gång till Wheels and Wings.
De va rätt tomot med bilar när vi kom dit men vi va där rätt tidigt.
Senare på kvällen så blev det mer, och de va rätt mycket ös, de va massa barn som ville att man skulle tuta och burna haha.. Men vi gjorde inget av de hahah..
Vi kom hem vid ungrfär fem över elva (på kvällen), vi käkade mackor och lite så..
Sen gick ja och Arvid upp till brorsans ställe ( vi skulle sova där) och kollade lite på tv och så..
Dagen efter..
Arvid och ja gick la typ upp vid halv elva kvart i elva.. Vi gick ner till huset och gjorde frukost och käkadr och sen gjorde ja kaffe. Efter att vi käkade så gjorde vi inte mycket så Arvid åkte och ja skulle duscha haha.
Wheels and Wings denna dagen var de verkligen mer ös än va de var på fredagen, asså de va såå sjukt myckdt människor och bilar, de var verkligen knökat med bilar och människor.
Men de var bara roligare! Denna dagen va de bara jag och min morfar och farsa som åkte dit.
Men ha en bra söndag!
Kram!❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!
Är de bara ja elr tycker ni oxå denna vecka bara har flugit fram?
De e redan torsdag men de känns inte som en torsdag..
Men iaf.. Ja har inte gjort så myckdt idag förutom att jobbat vilket gick väldigt bra och ja fick gjort rätt många arbeten idag vilket känns bra!
Idag blir de att ta de lite lungt och fixa kläder inför morgondagen då ja ska på Wheels and Wings men de e inte förden på kvällen men ja hinner inte fixa kläderna efter jobbet så får göra de idag..
Ha en grym kväll!
Kram!❤

Likes

Comments

Just nu sitter ja på lunchrast.. har redan jobbat ett antal timmar och snart börjar ja igen.. men just så dricker ja bah vatten (har precis käkat upp min mat) .
Denna vecka händer de inte så mycket.. Typ bah jobba och ta de lugnt men i slutet av veckan så ska ja och Arvid på Wheels and wings vilket ska bli roligt så de ser ja fram emot. Arvid har inte varit med någon gång.. Men vi (min familj) har varit med i 5 år ungefär.. För ni som inte vet va Wheels and wings är så är de en stor crusing som äger rum runt Falkenberg med massa gamla bilar alltså inte några sportbilar elr så.
Men hoppas ni får en bra vecka!!
Kram!

Likes

Comments

För en stund sen så kom ja hem ifårn jobbet.. åh vilken seg  fredag.. Men tiden kändes som om den flög iväg.. Efter några arbeten (vi kallar de arbeten) som ja hade skärt upp så var de dags för lunch vilket va rätt skönt föf ja va väldigt trött i mina ben.. (Vi står upp i många timmar)
Efter lunch så fick ja gjort 4 nya arbeten  innan jag slutade.. Ett tag efter lunch så tyclte ja att tiden bah stod stilla men den flög verkligen iväg..

Nu ikväll så har ja inte så stora planer.. Ska bah ta de lugnt så får vi se va den leder till..

Hade bäst nu!
Kram!❤

Likes

Comments

Igår var det Arvid's födelsedag dag så ja bestämde mig efter jobbet att åka dit.. Men grejen va att han inte visste att ja skulle åka till han.. Ja hade pratat med hans sytter under dagen och sagt hur ja skulle göra, hon fick inte säga något till han om de för ja ville överaska honom..
Ja gjorde mig iordning efter jobbet och käkade. Efter en stund ringer jag honom och fråga va han gör, han sa att han grävde och så sen frågade han mig.. Ja fick säga bah att ja skulle ut och gå men egentligen så skulle ja till han.
Morsan kör mig och släpper av mig en bit innan hans hus så ja går resten.. men då ringer jag han igen och han svarde.. såklart så går han ut när ja väl närmar mig huset så ja lyckades inte så bra men men..
De var iaf en bra idé  (enligt mig, haha)
Ja var där ett bra tag men sen behövde ja åka hem för att ja skulle jobba idag..
Aja ja va iaf väldigt glad att få träffa han igen och gratta han på hans födelsedag❤
Men ni får hade bäst!
Kram!❤

Likes

Comments

Denna vecka har gått så fort.. liksom de känns inte som om de e fredag idag.. Men iaf så har ja kommit hem ifrån jobbet (sommarjobb) för en stund sedan och ja bara känner hur kroppen e trött.. Men men.. Idag händer inte så mycket  tror jag.. ska nog kanske hem till Arvid och sova där men inget mer haha.
Ja hoppas att ni har haft en bra vecka och en bra dag!
Nu ska ja forstätta att ta de lugnt och vila upp mig för ikväll🤘
Kram!❤

Likes

Comments

Hej!
Ja hoppas att allt e bra med er och att ni har haft en bra midsommar helg!
Ja mår iaf bra o h har haft en grym midsommar helg.
Ja tillbringa den med min bästavän Nathalia.
I fredags så tog vi de bara lungt och grillade med min familj, kolladd lite film under kvälken vilket var sjukt mysigt. Senare mitt i natten så gick vi ut på en promenad, haha. Efter att ha varit ute ett tag så gick vi in och bara pratade, efter en liten stund så ringde vi upp en och pratade med dne hela natten.
Dag 2.
Igår så kom både min morfar och en av mina kusiner ner till oss för att äta middag och vi grilladd igen elr rättare sagt brorsan grillade. Min kompis var kvar en stund men sen gick hon hem. (Hon bor 10 min ifrån) Senare på kvällen så åkte jag hem till henne för vi skulle testa att göra "bilpanacotta" (Alltså Ahlgrensbilar).
De gick bra men vi behövde vänta 8 timmar på att de skulle bli klart vilket var väldigt tråkigt..
Vi kollade serie och pratade och gick en promenad igen, de e såå mysigt. Vi har ofta mycket att prata om och hon är en mysig person bara hon lixom xD.
När klockan började närma sig 02:00 så gjorde vi pizza och käkade de, hennes bror var oxå med vilket var sjukt mysigt och roligt!
Vi lyssande på musik o h pratade osv..
Detta var en grym helg!
Tack så mycket!!❤
Hoppas ni andra får en bra söndag! Kram!❤

Likes

Comments

I fredags så fick ja äntligen sommarlov, de har ja verkligen sett fram emot xD
Ja har rätt så mycket planer inför sommaren som ja ser fram emot. En utav sakerna är att ja ska till Wheels and Wings i år igen ( det är en stor bilträff nere i Falkenberg) Vi har varot med i ungefär 5 år och de e lika roligt varje år.
Sen så ska ja åka till Danmark vilket vi oxå gör varje år men de e bah roligt.
Men såklart så kommer ja sakna kompisarna ifrån skolan, av bah har gått på den skolan i 1 år och 1 månad så känns skönt men ah kommer sakna kompisarna.
Idag hade ja ställt väckarklockan på 07:30 och de gjorde min bästsvän oxå (Nathalia) Men såklart vaknar jag 06:14 och Nathalia ligger fortfarande och sover.. Vi ska till Ullared vilket ska bli roligt, ja har en del ja ska köpa men de kommer säkert bli mer än va ja tror haha.
Denna helg har ja oxå sovit över med Arvid, de e bah såå sjukt mysigt, och så var vi med varann en stund innan vi åkte för att släppa av honom hos ngr kompisar. Givetvis så tog vi Impalan pga de så sjukt fina vädret, de va helt underbart. Hoppas på fler såna dagar
Men ni får ha en underbar dag!
Kram!❤

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem ifrån kungsbacka.
Vad jag gjorde var att ja skulle kolla runt lite och spciellt på en skolavslutningsklänning och jag hittade en, så nästa gång ja e på kungs med morsan så ska ja visa henne den.
Men jag passade även på att gå till Raglady och kolla om @madicken_nilsson jobbade för att ja ville så gärna säga till henne att hon har en helt grym blogg!
Hon jobbade idag så ja gick in och börkade prata med henne vilket var väldigt roligt, hon e verkligen super go tjej💗
Efteråt så gick ja vidare och köpte en islatte vilket passar väldigt bra till detta väder😍
Jag fortsatte gå mot ett lunch srälle i stan och träffade på min morfar och vi satt och käkade, sen körde han hem mig och nu e ja hemma.
Så nu blir de lite att sola och sen köra till jobbet. (jag har fått typ jobb)
Ha en fortsatt underbar dag!
Kram!❤

Likes

Comments

Idag har det varit en rätt chill dag i skolan, vi hade bara 3 lektioner.
På onsdagar brukar vi ha rast ifrån 10:50-12:35, de e en rätt lång rast men de e rätt skönt att ha det.
Med tanke på träningen så kommer ja börja träna lite närmare slutet av sommarlovet.. vilket känns jobbigt men så får det bli.. De e ju bättre att bli bra än att kanske göra de värre.. Men ja kan ju säga såhär att ja saknar både tränarna och kompisarna, de blir att ja inte träffar dem lika ofta nu oga de.
Ja ska försöka bestämma träff med några av dem o h kanske gå runt på stan elr något sånt.
Jag hoppas att ni har haft en helt underbar dag🎀
Ha en fortsatt bra kväll!
Kram!❤

Likes

Comments