Hej på er!
hoppas verkligen att allt e bra med er!
själv så är det bra dock så har ja träningsvärk i armarna från idrotten igår och har ont i ryggen (som vanligt typ).
Aja, denna kommande helg är ganska så fullt planerad, senare idag så ska ja va med en kompis som kommer hem till mig vet bah inte riktigt när men de spelar ingen roll, sen imon så ska jag va i ishallen ifrån 11:00 till 16:00 ja ska vara med på en tävling (ska inte tävla) ska bara hjälpa till.
Sen på söndag så ska ja åter igen till ishallen, jag och några kompisar ska åka på allmänhetens åkning viljet ska bli väldigt roligt, de gjorde vi förra veckan oxå!
Hoppas ni får en underbar helg, kram!❤

Likes

Comments

Att känna att man inte e så bra på vissa saker känns kanske väldigt tråkigt men man kommer att lyckas till slut.
Om man tränar hårt och inte ger upp så kan man lyckas och komma långt. Det kan gälla att kunna lägga ner lite tif och energi på det så kan man faktiskt lyckas.
Men även om det är en lång väg till sitt mål så kommer man komma fram till sitt mål och känna sig helt nöjd, vara glad att man äntligen lyckades att göra det.
Men även om det är svårt och väldigt tufft så ska man aldrig glömma att man aldrig ska ge upp.
Så glöm inte..
~ Never give up~

Hade så gött, kram!❤️

Likes

Comments

Gokväll, nu e klockan rätt mycket men jag e inte trött.. (haha som vanligt typ)
Tänkte berätta hur min kväll har varit, den började med att jag åkte gem till min klass kompis Isabelle. Det var så kul för vi hade tjej kväll hos henne, de var helt awesome! Vi hade de såå roligt, vi var typ 10 pers och vi skrattade osv.
Vi gick ut och skulle görs typ "uppdrag" som de andra laget sa att vi skulle göra. (Vi var i 2 lag)
De var verkligen roligt, asså ja bara älskar min klass💗
Alla som var med ikväll kom inte ifrån min klass men de var lika roligt ändå och de e bara roligt att vara fler😌
Jag hoppas ni har haft en underbar dag!
Hade bäst, kram!❤️


Btw, tack till alla som gjorde denna kväll awesome💓

Likes

Comments

Gokväll alla fina läsare!
idag har jag varit på stan och handlat lite och träffade på några kompisar helt random. de var roligt att få träffa dem men aa, idag har jag oxå tränat från 18:15-19:15. Träningen gick helt okej, inget jag  ill klaga på💭
men ha en bra kväll, kram!❤

Köpte ett par nya skor idag🙈

Likes

Comments

Hej alla fina läsare, jag hoppas att ni mår bra!
Just så jag tyska men vi har dock vikarie så de e rätt chill.. Pluggar inför tyska förhöret vi skulle haft idag men vi har ju som sagt vikare så vi fick en extra dag på oss att plugga på det. Idag när jag kommer hen så ska jag laga maten, de kommer la gå sådär men e inte så dålig på att laga mat direkt.
Efter denna lektion så ska jag ha NO från 10:45-12:20 de blir en ganska så lång lektion men de e bara att försöka fokusera på det man ska. Efter att jag har byt skola så känns de som om jag har blivit mer motiverad i skolan..
Fast de e ju positivt och jag jobbar ändå rätt bra under lektionerna.
Idag slutar vi med idrott som e mitt favorit ämne i skolan, gillar att vara fysik aktiv, haha kände att detta blogg inlägg handlade mer om min vardag än andra saker.

Ville oxå tipsa om min kompis blogg, den e riktigt grym! Ni ska få länken i nästa inlägg som blir lite senare, har inte länken än så den får ni i nästa inlägg. Den handlar mycket om hennes djur, andra djir oxå. Den e väldigt intressant att läsa!💓

Ni får hade gött, kram!❤️

Likes

Comments

Idag fyller min Sötis år!😍 Jaha hoppas du får en helt awsome dag för de förtjänar du verkligen!💗 Du vet hur mycket jag tycker om dig och hur glad jag e att vi e vänner!💓 Team vi e bäst!🙈 Ja äskar dig gmn🎀

Massa kramar❤ @Doocka

Likes

Comments

Jag vet att de har varit väldigt dålig uppdatering här på bloggen.. Men jag har gjort så mycket både innan sommarlovet och under.
Men jag hoppas att allt e bra med er!💗
Själv mår jag bara bra och börjar faktiskt bli bättre i ryggen.. Liksom efter ett år så har jag blivit bättre, de känns helt sjukt men väldigt skönt! Men jag ska inte dra några slutsatser att den e helt bra än men de börjar hända något iaf.
Jag har oxå haft lite svårt och veta vad jag ska blogga om så det inte bara blir om min vardag..
Om ni har några tips så kommentera gärna☺️

Idag har jag sovmorgon så börjar 09:50, så ska snart käka frukost och göra mig iordning.
Igår tränade jag ifrån 16:20-18:30 men vi fick gå 18:15 för vår tränare Jessica skulle på ett möte.


Sen när jag kommer hem idag så ska jag göra mina egna övningar (för ryggen) sen så ska jag nog bara ta de lite lugnt och kanske åka till min kompis men jag får se.
Ni får hade gött, kram!❤️

Likes

Comments

Idag så ska jag till Kungälv och träna, sen efter att jag har tränat så ska jag plugga till ett prov jag har snart. Fast just nu så chillar jag och min kompis Alice, vi lyssnar på musik. Igår var de ju eurovision.. Både jag, min kompis tyckte de var fel låt som vann.. jag tyckte att Australien skulle ha vunnit det.
Hade gött, kram!❤

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!
Idag har jag faktiskt inte varit i skolan pga att jag var på sjukhuset och skulle röntga min rygg, det var inte vilken röntgen som helst det var en magnet röntgen som jag länge har väntar på att få göra pga min rygg.
Men jag får svar om några dagar hur det är med min rygg, jag har nu haft ont i min rygg nästan mer en ett halv år och jag e så trött på det hela.
Iaf så har jag annars haft en väldigt bra dag, senare idag så ska jag och min bror spela FIFA. Jag gillar att umgås med honom, han får mig alltid att skratta och le osv💓
Jag har märkt att fredagen den 13:de inte är min oturs dag iaf😂
Ha en mysig fredag, hade gött. Kram!❤️

Likes

Comments

Idag var det min fjärde dag i skolan, jag trivs riktigt bra. Senare idag när klockan är halv sju så ska jag och en gammal klasskompis åka till kyrkan, sen så ska vi antagligen vara med på KU som det heter. Jag har inte träffat henne på två veckor så det ska bli roligt att få träffa henne igen, hon betyder mycket för mig.
Vi kommer att ha så roligt, de har vi alltid när e med varandra. Hon e en väldigt bra vän.
Denna skolan e lite annorlunda mot min gamla skola men jag har börjat vänja mig i det hela. Finns just nu inte så mycket att säga så...
Hade gött, kram!❤️

Likes

Comments