View tracker

INFO, Ångest, skolan, KILLAR

Under dessa 3 veckorna så har det varit kaos med allt.... skolan, känslorna osv. Under typ ett år tillbaka så har jag gillat en kille men inte riktigt vågat erkänna mina känslor... Så nu häromdagen berättade jag för honom exakt hur jag kände och det gick ju inget vidare bra kan man säga... Sedan så har jag även haft en del ångest över skolan... det har vart så mycket nu. Nu under höst terminen så har vi muntliga nationella i Svenska, matte och Engelska. Nu så har jag gjort alla tre och det gick helt okej, var väldigt nervös bara.

Under dom senaste veckorna har jag bara vart ledsen och deppig. Jag har börjat gråta för allt men mest för killen jag gillar.... Har känt under ett tag att det bara var jag som hade känslor för han utan att han inte hade några för mig. Jag vet fortfarande inte om han har det eller inte men killen jag gillar är så oklar... Känner att jag inte orkar skriva värst romanen idag men hopps ni fått en liten Life updated!

Många pussar och kramar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

INFO

Hejsan!

Alltså jag hoppas ni haft ett jätte bra lov. Nu har en vecka till gått och nu är det en vecka mindre kvar till jul. Alltså mitt lov var så skönt och uppskattat, jag va så skoltrött och hade väldigt ont i huvudet... Under dom senaste veckorna så har jag fått väldigt dålig sömn, jag vet inte vad det beror på men det första jag tänkte på var mobilen. Jag brukar alltid ha min mobil och dator bredvid mig på ett bord under natten och på kvällarna så är oftast alla mer aktiva än vad dom är under dagarna..... Så när man då bestämt sig för att sova så hör man hur det plingar i telefonen och plötsligt så har man får c 20 snaps eller typ någon kommentar på insta.... Är det bara jag som blir nyfiken när det plingar i telefonen, ifall man fått en snap från någon speciell. Men nu så har jag börjat lägga min mobil på stör ej på nätterna och det har fungerat ganska bra med sömnen.

Alltså vad hände med vädret! Under höstlovet så var det kallt och massa blad som fallit men en dag senare så är det -3 och en massa snö!

alltså nu vet jag att i Mariestad inte det är så mycket snö men det är i allafall något! Jag bor även i Sthlm och där har det kommit hur MYCKET snö som hellst! Jag älskar snö så mycket!


Hoppas ni haft en jätte bra vecka och kommer ha en rolig helg.

PUSS&KRAM!

Likes

Comments

View tracker

INFO, Prat med mig

Hej!
Asså nu när jag skriver detta så är det den 31 oktober och det innebär att det är Halloween🎃🕸🕷
Alltså när det gäller min familj så är inte min mamma så intresserad av Halloween. Så i min familj brukar vi bara karva en pumpa och sen är det bra. Men i år så har vi bara några pumpa ljuslyktor på vårt bord men vi har inte karvat någon pumpa.

Nu så har vi höstlov men eftersom jag var på Kreta för några dagar sedan så är jag tvungen att jobba i dessa dagar genom att vara på skolan och arbeta. Så jag ska vara på skolan Måndag, Tisdag och Onsdag.

Detta blev ett ganska kort inlägg men hoppas det var lite bra iallafall.

PUSS & KRAM

Likes

Comments

RES MED MIG

Hejsan! För exakt 4 dagar sedan kom jag hem från Kreta! Det var den bäst resan jag någonsin gjort! Förlåt för att jag varit så inaktiv på den sista tiden. På resan så var det jätte god mat. Fina palmer och jag träffade några nya kompisar för livet. Två stycken var tyskar och en finsk. Jag vill så gärna tillbaka till Kreta. Hopps ni haft en bra dag. Förlåt för ett kort inlägg. Kommer nytt snart❤️💕🇬🇷🇬🇷🇬🇷

PUSS & KRAM!

Likes

Comments

Hejsan! Förlåt för att det inte kom upp något inlägg igår. Men idag så ska jag berätta om mina 3 favorit serier.

Den första är The Flash! Asså så sjukt jävla bra❤️

Den andra är Vampire Daires! Började titta på den idag och jag älskar den så himla mycket

Och den sista är teen wolf. Har sett den sedan det första avsnittet kom ut❤️

Förlåt för kort inlägg💕 Hoppas ni haft en bra dag❤️

PUSS & KRAM

  • 79 readers

Likes

Comments

HAUL

Hejsan!!!!
Nu var det några dagar sedan jag skrev här på bloggen!
Men under tiden har jag fyllt år och jag var på semester med min familj!

I Tisdags så fyllde jag 15 och i söndags så hade jag släkt kalas!
Jag har fått en del förfrågningar på snapchat att jag ska visa mina presenter!
Men jag kommer att göra en twist på det hela, för jag vill inte att man ska bli arga osv. Jag gör inte detta inlägg för att skryta men om jag inte hade fått några frågor om det så hade inte jag gjort detta inlägg. Jag kommer bara visa 5 saker jag fick.

Men nu tycker jag att jag slutar skriva om allt tråkigt.

Eftersom mina föräldrar är skilda så får jag från både mamma och hennes man och min lillebror på mammas sida. Men även av pappas familj och mina systrars familj.

1. Det första jag fick var ett par Hunters av mamma, Anders och Kalle.
Det var höga svarta (matta)

2. Även utav mamma, Anders och Kalle fick jag en ny mobil! Älskar den!!! Jag fick en IPhone 6s Space grey

3. Utav min pappa och hans fru Maria och min lillebror Noa fick jag en Apple TV. Jag älskar den!

4. Sedan så fick jag jätte fina kuddar av min lillebror Kalle och jag blev så himla glad❤️

5. Sen fick jag ett jätte fint armband av mina systrar och deras mamma, det går att köpa flera olika stenar man kan byta till men jag fick dessa som ni ser på bilden!

Jag hoppas jag inte gjorde dessa underbara människor jag fick allt av för att jag inte visade allt men det hade blivit ett för långt inlägg men jag är så himla tacksam för allt jag fått och för alla som hälsat grattis och skrivit till mig. Detta var en utav mina bästa födelsedagar någonsin❤️

Hoppas ni tyckte detta inlägg var roligt och förlåt för att jag inte uppdaterat under veckan!

PUSS & KRAM

Likes

Comments

Hejsan!!!!!!!!
Imorgon så är det den 9 augusti. Gissa vad det är för dag. Jo det är äntligen min födelsedag💗 Och även imorgon ska vi åka till Skåne. Det kommer bli så kul. Vi kommer att vara borta c 5 dagar.
På Onsdag så kommer det att komma 5 av mina födelsedagspresenter. Hoppas ni är spända.
Jag har även en ny ryggsäck som jag vill visa lite mer nu. Älskar den💗 Den kommer jag ha nu när jag åker till Skåne. Det var även en av mina födelsedagspresenter som jag fick av mina systrar och deras mamma och I LOVE IT😍

Hoppas ni haft en bra dag!

PUSS & KRAM

Likes

Comments

RES MED MIG

Asså om bara 4 dagar fyller jag år och Gud vad jag längtar!!!!
Under denna sommaren har jag inte gjort så jätte mycket ännu. Men dessa bilder visar vad jag har gjort under sommaren hittills!

Här var jag med mina fina vänner och åt på en fin resturang som kallas Sand som ligger här där jag bor!

Detta är bara några bilder ifrån min vecka i Stockholm. Det var så himla roligt att få träffa min pappa och hans fru lite längre samt mina andra syskon {Clara, Tilda & Noa}

Här var jag på Liseberg med en utav mina kompisar och även bästa familjen. Jag har även åkt alla karuseller

Jag och min familj var en hel dag på skara sommarland och hade det jätte roligt där tillsammans!

Under ett par dagar så var mina systrar och hälsade på! Och då gjorde vi melonglassar!

Jag och mina kompisar var på en liten utflykt till en strand. Vi köpte godis, chips och mat och sedan var vi där hela dagen och sedan cyklade vi hem!

Jag och min familj gjorde en lite spontan utflykt till Sjötorp där det finns en hel del bodar osv.

Likes

Comments

RES MED MIG

Hejsan! Har ni haft en bra dag idag, det har jag. Idag så har jag suttit och ändrat utseendet här på bloggen.
Vad tycker ni?
Sen så cyklade jag runt lite inne i stan för att leta efter Pokémon men jag hittade inga speciella men förra veckan var jag i Stockholm hos min pappa och då gick vi runt i gamla stan och på en massa andra ställen. Så under min vecka i Stockholm så hittade jag en hel del okända Pokémon's, när vi var i gamla stan så hittade jag pikachu. Men när jag skulle fånga honom så försvann han. Men jag blev bara lite besviken....
Ville så gärna ha han men istället så hittade jag en massa andra roliga.
Ni ser 3 stycken här nedan.

Hoppas ni haft en underbar dag!

PUSS & KRAM

Likes

Comments

Idag Fredag den 5 augusti så var jag och några tjej kompisar och åt lunch på en resturang som heter Sand här i Mariestad. Det var så gott och väldigt mättande!
Jag och nästan alla andra tog cheeseburgare med friterade klyftpotatis och sås som ni ser på bilderna här nedan.
Alltså jag skulle verkligen rekommendera om ni är i närheten att ni ska gå in på Sand och käka där någon gång. 4/5 får restaurangen.

Om 4 dagar snart 3 så fyller jag äntligen 15. Och ja jag kommer ta mopedkort. Det kommer att komma ett enskilt inlägg om det, när jag ska övningsköra, vilken moppe jag ska ha, hjälm osv.
Nu på söndag så kommer vi ha ett kalas sär mina släktings kommer osv. Om ni vill att jag ska visa födelsedags presenter så ge en tumme upp. Men jag kommer göra det med en twist och bara visa 5 saker som jag väljer ut Random.

Hoppas ni haft en bra dag💗

PUSS & KRAM

Likes

Comments