Hej!
Sitter i bilen Påväg hem från farmor. Laddade nyss ner Nouw-appen för att lättare kunna skriva från lite vart som helst!

Men i alla fall, vi har varit på den årliga kalkonmiddagen hemma hos farmor. Det var hur mysigt som helst, jag älskar farmor<3 Har också myst och lekt massor med Billie!

Mamma & Kalle åkte hem tidigare till hundarna, så nu är jag pappa & Tobbe på g hem i pappas bil. Dock kör Tobbe eftersom pappa har druckigt lite vin o så till maten.


Har tyvärr inga bilder från dagen, så det blir ett bildlöst inlägg! Puss och kram

Likes

Comments

Hallojsan!

Nu blev det som det alltid blir närjag ska försöka blogga, jag glömmer helt bort.. Skulle ju uppdatera vidare under kvällen den 31a men det hände ju inte, så får väll berätta vidare nu.

Efter lite om och men slutade det. med att jag & Tobbe stannade hemma, vi mådde, eller jag mådde inte speciellt bra. Men det blev en lyckad och väldigt mysigt nyår ändå!

Vi åt 3 rätters med mamma, pappa & morbror (kolla bilderna nedan). Senare spelade vi sällskapsspel fram till tolvslaget då vi gick ut på altanen och skålade med champagne, kollade på alla fyrverkerier och tände lite mysiga tomtebloss. Jag har två hundar och en av dem är väldigt rädd för höga ljud och tycker därmed att det är väldigt läskigt med fyrverkerier. Så en stor del av kvällen gick åt att mysa med honom och försöka hålla honom lugn.

Vi gick och la oss ganska tidigt den kvällen, vilket är ovanligt då det var nyårsafton, men det. var skönt att vakna upp dagen efter i alla fall!


Likes

Comments

​GOTT NYTT ÅR!

​Godmorgon, eller inte. Klockan är 15.28 men det känns som jag vaknade nyss, även om jag varit uppe i flera timmar. Kanske för att jag inte har gjort något vettigt alls hitintills idag. Idag är det i alla fall den 31 December, vilket innebär att det vaknas nyårsfirande! Mina planer för kvällen är fortfarande inte helt bestämda, utan det väger mellan två alternativ. 

Uppdaterar lite senare med bilder från kvällen! 

Puss & Kram Likes

Comments