View tracker

Idag så träffade jag Linnea och Zack, vi var ute på Klädesholmen och hade det allmänt mys. Vi pratade, skrattade och jagade Pokemons, insåg i detta nu att jag i varje inlägg skrivit att jag spelat pokemon och varit med Linnea, hahaha. Men det är ju nästan det enda jag gör just nu!
Vi hade kul iallafall, hittade inte så många nya men spelade inte så värst mycket heller!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag var det träbåtsfestival här i Skärhamn! Är inte så speciellt intresserad av båtar men det är ändå mysigt att gå runt i hamnen och kolla på olika båtar och prata om vilka man tycker var fina. Så det var det jag och linnea gjorde idag, vi tog det bara lugnt och kollade runt, pratade med människor och spelade Pokémon Go, haha! Det känns som det är det enda jag gör just nu, men det är faktiskt ganska roligt.

Likes

Comments

View tracker

Började dagen vid klockan 11 idag, och nästan direkt åkte jag och mamma till en djuraffär för att skaffa lite saker till kattungarna. Tog inte så lång tid att göra det, så vi vände hemåt och senare vid 17 så träffade jag Linnea! Egentligen skulle vi ut och fånga Pokemons haha, men vi orkade inte eftersom appen laggade så mycket, så vi satte oss i hamnen och tog en glass innan vi bestämde oss för att ta en tur med båten. Vi körde mest runt och bara var, hade vi åkt lite tidigare hade vi troligen stannat vid en holme och kanske solat eller grillat, men klockan var ändå 21/22 när vi backade ut från hamnen så det var ingen ide. Så nu ska jag bara kolla lite på family guy innan jag lägger mig!

Likes

Comments