Snapchat- ellamariie

Klem💗

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God fredag dere💗

Her har fredagen vært avslappende, har litt planer nå som skal gjøres på ettermiddagen. Men veldig deilig med en rolig start på helgen.


Denne helgen venter også bursdager, både lørdag og søndag. Januar er en sikkelig bursdags måned, så i dag blir det handling av gaver.

Håper dere alle får en fin helg!

Klem💗

Likes

Comments

God kveld!💗

I dag er lille Lilje Olivia 5 måneder allerede. Helt rart å tenke på hvor fort tiden har gått. Følte jeg var å hentet hun sist uke.

Verdens nydeligste jente💗

Bilde fra første dag hjemme, her veide hun bare 700g... Helt rart å tenke på. Nå er hun 1,7 kg, ikke akkurat så veldig mye det heller, men hun har vokst mye siden jeg hentet hun.

Så gøy å se på utviklingen fra dag til dag.

Klem💗

Likes

Comments

/Sponset

Nå kommer jeg med en glad nyhet til dere!

I samarbeid med Vipper by Bella får jeg mulighet til å gi dere lesere 5% på behandlinger hos hun ut februar!!

Isabel har i utgangspunktet en veldig fin pris fra før, og hvertfall når det gjelder hvor nøye og flink hun faktisk er. Hun legger fyldige vipper, og sluttresultatet ser helt utrolig ut.
Som jeg skrev i det tidligere innlegget. Jeg kunne ikke annet enn å smile når jeg var ferdig.

Du kan kontakte Isabel på Facebook siden HER, eller bestille time på hjemmesiden HER.

Husk å bruk rabattkode ELLAMARIIE5

Klem💗

Likes

Comments

/Sponset behandling

Hei dere💗 Må virkelig komme med en anbefaling!

Nå har jeg vært å blitt vippe hos skjønne Isabel, som driver Vipper by Bella. Hun startet å legge vipper i oktober, og hun er den dyktigste vippe-stylelisten jeg har vært hos.
Hun er utrolig nøye i jobben hun gjør, og legger perfekte vipper. Når jeg så det ferdige resultatet kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å smile! Så vakkert.

Om du klikker deg inn HER får du svar på tips til vippe-extensions og priser Isabel har. 

For mer bilder kan du sjekke Facebook og Instagram siden hun har HER og HER.

Klem💗

Likes

Comments

Hils på lille Lilje💗

Hun er en liten chihuahua jente født 28.08.2015. En langhåret med fargen sjokolade.

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke kjøpe valp, og heller vente noen år. Mye av grunnen til dette var jo for at jeg er ung, og jeg ville reise litt i framtiden.
Den planen ble helt lagt vekk når jeg så bilde av prinsessen. Jeg falt helt for hun, og kan med hånden på hjerte si at jeg ikke angrer et sekund på det. Hun var bare 3,5 uke når jeg bestemte meg for å kjøpe hun. Jeg kunne ikke vente med å hente hun, og de 5 ukene før jeg fikk hun hjem var fylt med glede, redsel, spenning og du kan tenke deg jeg var utålmodig! Det gikk så sakte, og hvert fall når jeg fikk bilder tilsendt.

Endelig kom dagen hvor jeg skulle fly til Molde for å hente hun. Og fra det minuttet jeg holdt hun i mine armer har alt endret seg. Hun er som babyen min, hun er det vakreste og kjæreste jeg eier. Hun er rett og slett 1,7 kg med lykke!💗
Nå skjønner jeg ikke hvordan jeg klarte å leve uten hun...

Hun har sin egen Instagram hvor du kan følge hun. @chihuahualilje


Klem💗

Likes

Comments

Hei og velkommen!

Jeg heter Ella Marie, er 17 år og bor i Vestby, Akershus.

Jeg er født og bodd deler av min oppvekst i Tromsø, og flyttet ned hit for snart 10 år siden. Jeg har kjæreste og en liten chihuahua på snart 5 måneder.

Jeg er helt ny på temaet blogg, men syntes det virker utrolig gøy og spennende, så jeg gir det et forsøk. Kommer til å dele litt om meg og min hverdag, mine interesser, og det kommer helt garantert til å bli hundespam.. Så beklager på forhånden til deg som syntes det er totalt uinteressant.

Håper det du leser faller i smak, og gi meg gjerne en tilbakemelding om det er noe du vil jeg skal skrive om.


Ønsker deg en fin uke.

Klem💗


Likes

Comments

Om du skulle trenge å kontakte meg, er det fint om du sender en Mail til ellamariie@hotmail.com eller via Instagram @ellamariie. Her svarer jeg så fort jeg får mulighet.

Send gjerne tips om hva du syntes jeg burde legge ut på bloggen, eller legg igjen en kommentar.

Klem💗

Likes

Comments