View tracker

Godmorgon!

Okej, förlåt jag har inte bloggat på mer än två veckor. Vet egentligen inte varför jag inte bloggat men mycket har hänt sedan jag bloggade sist. Jag fyllde 15 år i tisdags förra veckan! Lördagen innan det hade jag en brunch för mina vänner och söndagen veckan efter kom släkten för att fira mig.

Idag är det i alla fall torsdag, imorgon fredag YEY! Och det är ju inte bara fredag utan det är höstlov också!! YEEEEEY, nej men det ska bli skönt. Har inga speciella planer utan jag ska nog bara vara hemma och ta det lugnt! Men tiden har gått himla fort och kan inte riktigt fatta att det redan halva terminen har gått.


Kram EllaJag och Jossan på brunchen! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
Mode, vardag

Vet inte vad som hände med mitt hår här haha.

Kappa: Vero Moda

Halsduk: GinaTricot (den jag köpte igår och jag älskar den!)

Skor: DIn sko

Tröja: Nelly.com Här!

Kjol: GinaTricot

Hej! Jag hoppas att ni har en bra måndag, min är sådär. Jag skulle egentligen vara på dans nu, men kände mig krasslig så jag orkade inte. Nu sitter jag med myskläder och dricker te. Känner mig väldigt höstig och mysig! Men det känns jättetråkigt att missa dansen idag, eftersom att jag älskar att dansa och vill inte missa någonting. Men sånt är livet. Ändå skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.

Kram, Ella

Likes

Comments

View tracker
vardag, Mat, Mode

Hej!

Idag har dagen varit väldigt bra. Jag och mamma var ju först på Mall of Scandinavia och där åt vi på Mangiardino som är en italiensk restaurang. Det var första gången jag åt där och jag tyckte jättemycket om maten och stället. Jag åt en vegetarisk pasta rätt (jag är inte vegetarian) som bestod av pasta, tomatsås, mozzarella och parmesanost. Jättegod! Jag köpte även två saker idag. En halsduk som är orange/röd från GinaTricot och sen ett skrivblock från Lagerhaus. Kanske inte det roligaste men jag behövde det verkligen!

Imorgon börjar ytterligare en skolvecka, men den känns ganska lugnt. Har inte så mycket läxor oså, men helgen har verkligen gått fort så lite söndagsångest har jag. Men snart är det redan höstlov och tiden går så fort! Det känns som att jag nyss började skolan men det var typ 7 veckor sen! 

Hoppas att ni får en bra vecka!

Kram, Ella


Likes

Comments

vardag

Godmorgon! Nu sitter jag och äter frukost. Jag äter surdegsbröd med avocado och kaffe med kanel över. Älskar att ha kanel över kaffe, är det bara jag? Sen ska jag och mamma åka till mall of scandinavia. Har inte varit där på länge så det ska bli kul! Och det blir säkert lite shopping oxå!

Hoppas att ni får en bra söndag!

Kram, Ella

Likes

Comments

Ja, jag har startat en blogg här på nouw. Jag är nybörjare men jag hoppas att det kommer gå bra här. Jag var tveksam om jag skulle starta en blogg eller inte, men bestämde mig för att testa! Jag vill fixa en header så snart som möjligt och fixa designen osv.

Jag heter då Ella, är en 15 årig tjej bor i Stockholm. På den här bloggen kommer det vara mycket blandat av det jag gillar som inspriration, smink, mode, recept och dans. Jag kommer nog säkert skriva mycket om skolan och min vardag.

Jag hoppas verkligen att ni vill läsa min blogg!

Kram, Ella

Likes

Comments