Godkväll fina!

Precis som rubriken lyder, allt blir inte som man tänkt sig. just nu befinner jag mig på sjukhuset där jag även ska spendera natten. Kände redan i förrgår att jag började må sämre men tänkte att det inte var något och gårdagen har jag inget minne av. Så idag lyckades jag ta mig till vårdcentralen där dom skickade ner mig till akuten och nu ligger jag här på avdelningen och väntar in mitt dropp och mer antibiotika.

Av alla tillfällen var väl detta det sämsta, min avskedsfest är imorgon. Men tackar gudarna att jag har de bästa vännerna som hjälper mig när jag nu är fast här.

Började skriva detta inlägg för ett par timmar sen så nu har jag fått dropp och dos nummer två av antibiotikan kommer inom en timma. Jag mår så himla mycket bättre redan nu så morgondagen känns hoppfull. Har dock njurbäckeninflamaton så det hänger på hur min sänka är imorgon men förhoopningsvis är den lägre än idag så.

Hoppas ni mår bra och allt flyter på!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej fina!

Jag har tänk en del kring vad jag ens vill blogga om. För just nu känns det som att jag bloggar lite för lite om Italien men samtidigt händer det inte så mycket kring just det nu. Så jag tänker att jag tar en 23 saker om mig, då det är just 23 dagar kvar så får ni en liten inblick i vem jag är och inte bara vad jag gör. So here we go

1. Mitt fullständiga namn är Ella Linn Christel Johansson

2. Jag går Humanistiska linjen med språkinrikting på Wisbygymnasiet

3. I mars fick jag reda på att jag har grov dyslexi så Arvid måste läsa igenom alla inlägg innan jag postar

4. Älskar bearnaisesås

5. Jag har absolut inga filter så säger opassande saker och skämtar om olämpliga saker hela tiden

6. Jag hatar byxor. Har aldrig det på mig hemma eller hos nån annan

7. En av mina närmare vänner har AIK tatuerat på bröstet vilket inte stöds då jag är en äkta hammarbyare!

8. Redbull sockerfri är livet

9. Jag bor bara med min mamma i en jättemysig lägenhet i Visby

10. Jag ångrar nästan aldrig något, känns onödigt

11. Hatar färgen lila. Lavendel kan gå men asså nej nej nej

12. Mina favoritartister/grupper är Alt-j, Kristian Antila, Adele och The 1975

13. Hatar tomater, allt med dem att göra. Men körsbärstomater är underbart

14. Jag har Jaydes spiral som preventivmedel men ska dock byta den nästa vecka

15. Pratar lite för mycket och öppet om sex. Det är min grej. Har skrivit en tipspromenad om just mitt sexliv till avskedsfesten. Anser att det är ett ämne som ska kunna pratas om som vilket annat.

16. Jag har aldrig åkt skidor. Har aldrig förstått mig på folk som betalar pengar för att åka till kallare platser

17. Jag vill bli historialärare och religionslärare på gymnasienivå

18. Älskar poddar, speciellt dem om mord och liknande

19. Suger på sms. Så jävla jobbigt att svara på skiten

20. Är lite för ivrig många gånger. SAKER SKA SKE NU NU NU!

21. Bio är det tråkigaste som finns. Blir uttråkad, man kan inte lägga sköna kommentarer och det kostar pengar...o

22. Min mamma och jag har en underbar relation

23. Jag var brunhårig under nästan hela ettan

Likes

Comments

Godkväll fina!

Jag har inte träffat Linnea på hela sommarlovet så känns underbart att få umgås med henne nu igen.
Vi bestämde oss för att sätta oss på Eden och äta lite och bara catch up i solen! Med dig är jag hel. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, precis vad jag behövde.

Vi tog en trip till lokalen för avskedsfesten och planeringen är nu i full gång. Pynt ska köpas, lekar ska fixas och så mycket mer. Tror verkligen det kommer bli en superkväll. En kväll fylld med glädje och bara människor som jag älskar. Antagligen lär kvällen också leda till ledsamma känslor, att jag åker, att jag lämnar alla, men sånt är livet. Det är en ära att få vara ledsen över det, över att ha så många runt om mig som jag kan sakna.

Imorgon vet jag inte alls vad som kommer ske. Om mensvärken lägger sig ska vi nog köpa pynt och få koll på allt. Är supertaggad på att få shoppa loss pynt och massa krimskrams.

Puss och godnatt

Likes

Comments

Julian, Julian. Min fina fina vän som nu vilar uppe bland änglarna. Som jag saknar dig. Jag sitter på båtbussen, som vi brukade åka tillsammans. Påväg till båten, som vi också brukade åka. Vi satt på båten i 3h och bara pratade om allt. Allt möjligt. Fyfan va kul vi hade. Eller varje gång jag var i Stockholm och vi försökte träffas. När du skulle ha nån outfit till halloween och vi blev helt galna på buttricks. Det är dom stunderna jag kommer att komma ihåg dig för. Dom små stunderna där vi bara var tillsammans. För dig mådde man alltid bra med. Ditt hjärta var det största och det känns så konstigt att leva utan dig. Men jag måste. Precis som alla andra.

Likes

Comments

Buongiorno!

Jag har läst igenom mina tidigare inlägg angående mitt utbytesår och det känna oklart vad jag faktiskt ska göra. Kanske för att jag inte vet själv riktigt. Men några saker vet jag och tänkte dela med mig av dem.

Niscemi på Sicilien är platsen där jag kommer spendera iallafall mina första månader. Eventuellt måste jag byta värdfamilj vid årsskiftet men det tar vi då. Jag vet inte speciellt mycket om min värdfamilj faktiskt. Det jag vet är att den består av en pappa som arbetar en hel del, en mamma som är hemmafru. Sedan har jag också två värdsystrar, Giulia och Georgia. Giulia och jag är lika gamla och Georgia är 8. Detta känns helt perfekt! Jag har pratat en hel del med Giulia och hon har berättat att hon precis varit i Argentina ett år och kan hjälpa mig med saker kring just att vara hemifrån så länge. Känns så otroligt skönt att ha den tryggheten.

Gorgia och Giulia

Jag skulle nog säga att familjens engelska är obefintlig. Men jag tänker att det är bara bra, då lär jag lära mig italienska fortare. Tanken där nere är att jag får mitt eget rum om jag vill gå undan, men även där jag kan inreda det helt själv. Giulia och jag kommer gå i samma skola vilket känns superskönt! Hon älskar även att sjunga och har alltid velat lära sig att spela piano, vilket jag kan så det lär bli super. Detta känns fatsikt väldigt bra. Att ha en stadig grund när jag väl kommer.


Puss

Likes

Comments

Ciao!

8 september. 31 dagar.

Idag är det alltså en månad kvar tills jag åker. 1 månad? Det är helt sjukt. Jag är stressad, taggad och rädd.

Det är så mycket tankar som flyger runt i mitt huvud. Hur ska jag klara det här?

Hur ska jag kunna lämna alla här hemma?

Kommer vännerna vara kvar?

Vad kommer hända med mig?

Jag är så rädd att mina nuvarande vänner inte kommer finnas kvar när jag kommer hem. Innerst inne vet jag nog att de kommer finnas kvar, men rädslan finns där.

Samtidigt som jag är rädd för allt negativt som kan hända runt året är jag även så taggad.

Det pendlar från dag till dag hur jag känner över det hela. Vissa dagar gråter jag och vill inte alls åka och vissa dagar är jag lycklig på grund av just att jag ska åka. Det är svårt. Men detta har varit min dröm i 10 års tid. Varför ska jag inte vara glad över att min dröm går i uppfyllelse? Allt känns bara så overkligt.

Så mycket saker att hinna med nu innan. Det ska packas. Holy, har inte ens börjat med en packlista. Kanske kan vara en idé?! Vad ska man ha med sig? Avskedsfesten ska styras, skolarbeten ska in och säga hejdå till släkt och vänner. Måste även köpa presenter till min värdfamilj. Den är svår, vad gillar dom ens? De blir nog bra haha!

Puss på er

Likes

Comments

Efter regn kommer solsken. Efter tårar kommer glädje. Efter ett par dystra inlägg vill jag visa min uppskattning till dessa människor. Att få umgås med er är det bästa som finns. Ni är glädjen själva. Fina fina ni!

Och för att allt skulle bli lite jävla mycket bättre så bestod lunchen självklart av sushi<33

Likes

Comments

Hej fina!
Jag hade massa mysiga saker som gårdagen bjöd på men allt bara försvann från mig när jag fick beskedet att en nära vän till mig hade gått bort. Fina Julian. Gårkvällen bestod av mycket tårar och tankar som "detta kan inte vara sant". Men man får bara försöka ta dagarna som de kommer och försöka leva, utan dig.

Men gårdagen var som sagt jättemysig på dagen! Först så lunchade jag med Filippa och Astrid som ska till USA på torsdag och pratade om allt möjligt. Sedan var det bara att stressa hem och fixa sig för match.
Hammarby - Häcken. Blev förlust, men match är ju match och alltid lika jävla roligt

Puss

Likes

Comments

Min fina fina Julian. Som du alltid funnits där, när som helst, alla tidpunkter. Och nu finns du aldrig mer här. Aldrig mer kommer man få höra ditt skratt, dina ologiska resonemang och dina pepptalkes.
Igår lämnade du oss. Men vi kommer aldrig lämna dig. Aldrig. Du var så älskad här nere och jag lovar dig att du kommer vara om inte mer älskad där uppe bland dom andra fina änglarna.
Vila i frid Julian, vi älskar dig

Likes

Comments

Att få gå denna vackra parad med dom människor som jag älskar var underbart. Och alla som gick. Underbart. Stämningen, alla människor, musiken. Man känner sig så himla lycklig.

Likes

Comments

Instagram@ellalinns