Hei søtinger!

Da er jeg endelig kommet hjem, og har rukket å rydde litt i leiligheten før jeg satt meg ned for å blogge nå. Er så glad for at den sofaen endelig er borte, da det har gitt oss så utrolig mye mer plass! Jeg har også ryddet sminkebordet, stua, kjøkkenet og nå står det baguetter på vent i ovnen, wii.

I går dro jeg som sagt til Kristiansund for å være med Ingrid og Silje, noe som var utroolig morsomt! Det er så gøy å bare samles og finne på noe sammen, enn at alle bare sitter hjemme til seg selv og kjeder seg! Ingrid har også flyttet ut med kjæresten, så det var stas å være alene hjemme uten masende foreldre, hehe. Ikke det at det hadde gjort meg noe å vært hjemme med foreldrene til noen, men det er noe med det å kunne være alene og gjøre det vil vil altså, haha.

Vi dro først på butikken og kjøpte inn alt vi trengte til kvelden. Vi laget pizza, spiste godteri, drakk litt og generelt bare koste oss!

Kvelden endte med film og koseklær etter vi hadde vært en tur ut. Jeg og Silje lå i senga til Ingrid, og jeg tvang nesten Silje til å være våken for å se at klokka ble 03.00 istedefor 02.00 inatt.. Haha, jeg var så nysgjerrig på å se om det gikk fra 01.59 til 03.00, og det gjorde det gitt! Gleder i hverdagen dere.. Off.

Nå skal jeg egentlig bare slappe av og vente til Benjamin kommer hjem ikveld! Gleder meg, hihi, er så godt å savne hverandre litt.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hey!

Jeg elsker å shoppe. Haha, for en måte å starte innlegget på! Men nei, seriøst, jeg elsker faktisk å shoppe, jeg kan shoppe alt fra klær og sminke, til deksler og katteting på ebay! Men nå har jeg kjøpt meg litt nytt fra jobb, og herregud som jeg elsker det. Vi har fått inn så mye nytt fra adidas den siste tiden, så når lønningsdagen kom måtte jeg ha meg litt nye plagg!


Denne toppen er så fiin! Jeg elsker fargen, og den passer perfekt til nike-skoene mine, som også er oransj, hehe. Det eneste minuset er at den er litt liten i lengden, men det er sånn den skal være så da får det bare gå!

Også kjøpte jeg denne shortsen! Her satt jeg med gitaren, men den ble kjøpt for en veldig god stund siden, haha. Shortsen er kjempefin på, og den er litt løs i formen, noe som gjør den superbehagelig! Bruker den bare hjemme inne nå, men når sommeren kommer så får den se utsiden av stua! haha.

Har dere noen fine klær dere venter på å kjøpe, eller har kjøpt? Legg ved link da! ♥

Likes

Comments

Hei!

Her er mine topp 10 sanger for tiden! Jeg liker alt mulig av musikk egentlig, pop, rock, jazz, house og det imellom, så det blir nok en god blanding. Men jeg må si at litt sånn chill-hverdagslig musikk er den jeg hører på mest.
Tenkte også etterhvert å kanskje lage en spotifyliste dere kan følge, der jeg legger til mine favorittsanger o.l.? Akkurat nå følger jeg egentlig bare mange lister andre har laget, og lager nesten aldri noen selv, så skrik ut om dette er noe dere vil!

Issues Acoustic - Julia Michaels

Rewind ft. Sophie Strauss - Wingtip

Last Cigarette - Kennedi

Girl at Coachella ft. D.R.A.M - Matoma & MAGIC!

Break - Sebastian Lind

Make U Love Me - Tujamo

A Way Home - KO:YU, Don Palm

Symphony - Clean Bandit, Zara Larsson

Slow Down Love - Louis The Child, Chelsea Cutler

Naked - Amanda Fondell

Likes

Comments

Goood morgen!

Jeg våknet nettopp opp etter ei skikkelig god natts søvn, ahh det er så godt å føle seg skikkelig uthvilt.

Igår ble det rett og slett ikke tid til blogging, og det må jeg jo unnskylde for. Jeg var på jobb fra 10-13.45 fordi jeg hadde min første time til fysioterapeuten klokken 14! Jeg har gledet meg lenge til å kunne dra til fysioterapeuten da jeg vet at ryggen min gradvis kommer til å bli bedre, og at jeg endelig kan bli meg selv igjen. Wii.

Etter timen til fysio dro det avgårde til bestefar hvor vi feiret bursdagen hans, woho! Så utrolig takknemlig for at jeg har spreke og unge besteforeldre, vet ikke hva jeg skulle gjort uten de!

I dag derimot er plana å komme seg til Kristiansund og til my gurls! Elsker å ha en skikkelig jentekveld, og det er ikke ofte vi får tid til å samles, så det skal bli utrolig gøy. Før den tid derimot så har vi faktisk solgt ene sofaen vi (meg og B) har stående her i leiligheten. Noe jeg er veldig glad for.. haha. Den sofaen har stått og tatt plass så utrolig lenge nå at det er på god tid at den får et nytt hjem! Dermed kommer det ei dame hit om litt for å hente den.
Jeg skal ikke dra til Kristiansund før ikveld, så har god tid til å ordne meg og fikse leiligheten litt slik at den er fin til jeg kommer hjem imorgen!

Ble bare en liten oppdatering nå, men skal prøve å bli litt flinkere med å oppdatere bloggen! ♥


Legg meg også til på snapchat forresten; ellalk
Der legger jeg ut litt bilder og slikt igjennom dagen!

Likes

Comments

God morgen fininger!

Dagen i dag startet faktisk halv sju, selv om jeg ikke begynner skiftet mitt på jobb før 12. Jeg har allerede rukket å rydde litt på badet, vaske kjøkkenet OG stua. Elsker når jeg faktisk orker å være produktiv før/etter jobb, det er så godt å få ting gjort! Nå snør det som søren ute, noe jeg egentlig begynner å gå litt lei.. haha. Kan ikke sommeren bare komme nå, og vare noen måneder ekstra i år? Kjenner jeg trenger sol og varme. Humøret mitt endrer seg drastisk når det går møt høst/vinter, så nå må sommeren egentlig bare komme slik at jeg endelig kan bli meg selv igjen!

Dagens look ja! Det ble ikke noe alt for spesielt, da jeg bare skal på jobb, men jeg liker å pynte meg litt uansett jeg da.. haha. Blir dessverre lite med oppdateringer når jeg jobber 12-20, da jeg føler at jeg verken rekker noe før jobb eller etter. Men skal være ekstra flink resten av uka!

Da er det bare å komme seg på jobb, håper dere har en fin dag♥

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dette er nykommerne i sminkeveska mi den siste måneden! Jeg har allerede både real techniques spongen og børsten, men de er blitt så gammel at jeg var egentlig bare nødt til å kjøpe inn nye! Jeg har også fått prøvd de andre produktene nå, og jeg er såå fornøyd.

Revlon Colorstay foundation (HER) passer utrolig godt til huden min, jeg har kombinasjonshud- altså den er både oljete men har også tørre områder. Den setter seg veldig fint, og har en litt dewy look uten å se svett ut!

Bahama Mama (HER) har en utrolig fin bronze-farge, som ikke blir for oransj men har en veldig kald undertone, samt så legger den seg veldig fint. Man må bare være litt forsiktig når man tar den på, fordi den er veldig pigmentert. Har gått på en smell og tatt på alt for mye, haha.. Ikke pent!

Maybelline New Matte Maker (HER) passer perfekt med foundationen og legger seg fint oppå huden + at den gir bittelitt ekstra dekk, men ikke for mye. Veldig fornøyd!

Så, nå har dere litt tips til hva dere kan kjøpe inn til den perfekte looken neste gang!


Likes

Comments

Hei!

Da er jeg faktisk ferdig for dagen. Nå går det hjem for å rydde og vaske litt, før jeg tar meg en velfortjent pause fra alt som heter fysisk aktivitet. Skal bare legge meg på sofaen og se Kardash (Mitt kallenavn for The Kardahians) resten av dagen, haha.

I går hadde jeg et møtet på morgenen, så da var det opp tidlig og hive seg på bussen til Kristiansund. Resten av formiddagen gikk til å dra til mamma og rydde litt, gjøre skoleoppgaver og kose med kattene, hehe.
Litt senere dro turen til tante der vi feira søskenbarnet mitt Vilde som ble 12(?????) år.

Altså..

Hvordan kan hun være 12 år allerede? Jeg husker jo som om det var igår at jeg fikk holde den lille søte babyen til tante, what happened? Haha.

Det var koselig da, iallefall. Det er rart å se hvordan ''småsøsken'' vokser opp. Vi er jo forsåvidt søskenbarn, men både jeg og Vilde er enebarn, og har vokst opp sammen, så jeg vil si at vi er som søstre bare at vi kanskje ikke møtes like ofte, hehe. Vi blir alltid spurt om vi er søstre, så hvorfor ikke late litt som?
Hun var også så snill og lånte meg boken til Sophie Elise, som jeg har gledet meg sånn til å lese! Wii.

Men idag derimot, er en helt ny dag! Jeg har nettopp blitt ferdig med Case, som så og si nesten er samme som eksamen i programfag. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan det gikk jeg, jeg har aldri gjort det dårlig på case, but you never know, right? Vi får håpe på det beste!

Hvordan har dagen deres vært så langt? ♥

Likes

Comments