Heia♡

Lenge siden sist! Hvordan går det med dere? Har dere det bra? De siste ukene har jeg blitt smittet av influensasyken, så jeg har egentlig bare vært hjemme og prøvd meg litt og litt på både skole/jobb. Men ENDELIG føler jeg meg bedre, og er klar til å komme meg tilbake til hverdagen igjen!

Når jeg våknet imorrest så var det soloppgang med blå himmel, og det var faktisk helt idyllisk! Jeg elskerelskerelsker høsten når det er sol, men fortsatt litt dogg på gresset og kjølig vind- DA er alt som det skal være♡

kl. 08:40

Idag har vi vært på båttur med familien, noe som selvsagt har vært super koselig♡ Jeg vil vell ikke ta på meg å si at jeg er et friluftsmenneske enda, men jeg har veldig lyst til å bli det da! Det er jo ikke noe bedre enn å bare få dratt seg opp av sofaen og den gråe hverdagen og komme seg ut i naturen og bare oppleve.

Plassen vi dro til var Veøya, som ligger utenfor nesset i Molde. Gud, for en fantastisk fin plass! Det er noe spesielt med øyer man kun kan nå med båt fordi det gir en slags "fri" følelse. Det er liksom bare deg og naturen, og alt støyet fra den vanlig hverdagen blir stengt ut. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bare bodde på en slik øy, slik at jeg slapp litt unna hverdagsproblemene. (Selv om de sikkert hadde forfulgt meg hvor enn jeg hadde gått)

Jeg og Benjamin fikk også ansvaret for å passe hunden til morfaren til Benjamin, og den var så fiiin! Jeg elsker hunder, energien deres og generelt gleden de gir til de rundt seg er så god. Jeg håper inderlig at jeg kan få en liten hund selv i fremtiden.

Nå ligger jeg da endelig i sofaen etter en lang dag i sola med grilling og turer. Man blir faktisk så utrolig sliten av å være ute en hel dag, så jeg føler ikke jeg kunne kommet hjem et sekund senere uten å ha kollapset, haha.. Men herregud, for en produktiv og fin søndag! Skulle ønske hver dag var sånn, hehe.. Neida , jeg skal ikke legge skjul på at det noen dager er mye bedre å ligge hjemme enn å sosialisere seg med omverdnen.

Jeg har også mest sannsynlig fått øyekatarr også, siden Benjamin har hatt det den siste uken og smittet meg:-) Veldig gøy. (egentlig ikke). Så nå sitter jeg her med mitt røde øye, og håper for guds skyld at det ordner seg av seg selv snart. Orker ikke mere legekontor nå, ahhh. (Dagens klage, hahah).

Håper iallefall dere har hatt ei fin helg, så snakkes vi neste uke♡


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Herregud, for en start hahah.

Det var vell en ganske brå innledning på bloggen igjen, med tanke på mitt forrige innlegg. Jeg har faktisk vært på bloggen hver uke siden mai, og vurdert om jeg skulle legge ut innlegget eller ikke. Men jeg måtte vell bare ha litt tid til å psyke meg selv opp, og faktisk presse meg selv. Jeg er uendelig glad i å skrive, og ikke minst ha noe å gjøre om dagene. Det jeg derimot må bli flinkere på er å få ut kreativitet på dager der det kanskje ikke kommer like lett!
Det er noe jeg iallefall vil jobbe med, slik at jeg kan opprettholde bloggen, som er noe jeg virkelig liker å gjøre<3

Jeg har hatt en turbulent tid fra sommerferien, og til nå. Det har vært litt av hvert som har skjedd, og jeg har holdt mye inni meg. Og rett og slett ikke klart å holde i tritt med livet. Men nå er det endelig på vei tilbake, og jeg føler meg klar til å ta opp ting jeg har mistet på veien. Ikke minst bloggen.

Im back, forhåpentligvis for alltid. ♥


Likes

Comments


Jeg har ikke blogget på flere måneder. Det har vært oppturer og nedturer, kanskje mest nedturer. Det går bedre for hver dag, og jeg er klar for å komme tilbake. Her er det siste innlegget jeg skrev før jeg sluttet å blogge(som jeg ikke turte å publisere), og som nå kanskje kan være et lite innsyn på hvorfor jeg valgte å la bloggen gå;

------------------------------------------------------------------------------------------------

Null kommunikasjon. Null følelser. Null alt.

Og null ingenting.

Jeg stengte ut hver og en som prøvde å ta fra meg øya mi. Den sikre plassen min, my safe haven.
Jeg knuffet bort hver eneste følelse som var i nærheten av god. Jeg ville bare være alene, på min lille øde øy. Øya mi var omgitt av svart, tomt og ingenting.
Det var bare en øde øy. Og meg da.

Noen ganger ble det storm, der det lille som var rundt meg fløy rundt i en virvelvind og lagde kaos. Hvor gjør man av seg når det blir kaos på en øde øy? Man har jo ikke annet valg enn å bli. Etter hver storm ble øya mer og mer skrøpelig, mer og mer ødelagt.
Når det først kom en storm, så var det umulig å unngå. Det bygget seg opp hver dag. Et lite vindpust var nok til å starte en orkan.

Jeg kom inn i en periode i livet mitt, der hver dag var som å være strandet på en øde øy. Der hver dag var som en storm, og jeg hadde ingen plass å gå. Dette er hva som skjer i hodet mitt. Dette er meg.

Dette er mitt liv.


Likes

Comments

Hei!!
Sola er endelig framme og det er så sinnsykt godt! Her var det 18(!) grader idag, så det å ligge ute å nyte sola og varmen var ikke engang et spørsmål om. Vi skal nå grille med svigers, og det skal bli så koselig♥ Jeg forguder grillmat, haha.. Det er så himla godt og ikke minst mettende, men smarte meg får aldri nok, så jeg spiser til jeg bokstavelig talt sprekker.

Det er så deilig å gå med minimalt med sminke! Å bare la huden puste litt for en gangs skyld, og kanskje få litt farge? hvem vet. Jeg ELSKER iallefall å kunne gi huden min litt D-vitaminer!

På skolefronten er det i full rulle, og jeg kom HELDIGVIS ikke opp i skriftligeksamen, woho! Det eneste dumme nå er at det er enda større sjangs å komme opp i muntlig, og det er jo det verste..? eller?
Jeg vet ikke, jeg håper helst å ikke komme opp i noe jeg da hehe, but u know, man kan ikke alltid få det man vil (dessverre).

Håper dere nyter sola i resten av landet, for her vet man iallefall ikke hva neste dag bringer! I det ene sekundet kan det være sol og skyfri himmel, og i det neste så hagler det liksom.. Ikke så veldig deilig akkurat.

Følg meg på snap; ellalk for flere oppdateringer!


Likes

Comments

For real guys..

Jeg har aldri følt meg så basic som jeg gjorde igår. Der gikk jeg bortover senteret med NY-caps, svart body, fishnet tights og en chocker i posen som om alle instagram-jenter bare hadde spydd i hodet mitt. Jeg må ærlig innrømme at jeg lett faller for trender, og du ser meg fort i den toppen fra bikbok som 'alle' har. MEN, jeg liker det jeg. Fishnet, NY-caps, chocker og body? yes.

Se så fint da! Passet perfekt med mine hvite hullete bukse, som jeg egentlig synes er litt kjedelig for seg selv. Det er greit å piffe opp litt kjedeligere outfits engang iblandt, why not liksom?
Må forresten bare unnskylde for de fæle skoene jeg har på meg.. haha. Det var liksom de eneste som 'passet' til resten av outfiten, så det måtte bare til (selvom de er ultra skitten).

Det kommer forresten et lite innkjøpsinnlegg med div. ting jeg har kjøpt den siste tiden, gled dere!

Ha en fin dag videre folkens.♥

Likes

Comments

Dette er noe jeg vet det kommer til å være forskjellige meninger om. Det er noe kanskje ikke alle forstår, imens noen er 100% enig.

Når jeg startet denne bloggen var ikke målet å tjene mest penger, bli sponsa, komme på topplista +++. Jeg lagde denne bloggen for en grunn, og kun en grunn. Og det var å få ut mine egne tanker. Jeg trengte en plass uten en deadline, uten en fasit og uten noe press. Kanskje ikke en offentlig blogg var den beste plassen, men det får bare gå.

Jeg har sikkert 5 forhåndsskrevne innlegg som jeg kunne lagt ut de siste ukene, men helt ærlig så gidder jeg ikke legge ut noe 'bare' for å legge ut noe. Det er ikke der jeg vil være. Jeg elsker å skrive, og få ut tankene mine, og jeg kommer aldri til å blogge for noen andre sin skyld enn min egen.
Det høres kanskje egoistisk ut, og kanskje litt utakknemlig ut, men dere må misforstå meg rett. Selvfølgelig er jeg uendelig glad for alle godene som følger med det å blogge. MEN jeg vil ikke ende opp med å være en overfladisk jente som bare blogger om tilfeldige ting for pengene eller lesernes sin skyld. Jeg vil gi litt av meg selv, ha noe konkret, med godt innhold. Og når jeg da ikke klarer å produsere dette, så gir jeg heller faen i å legge ut noe som helst, istedefor upersonlig dritt jeg er NØDT til å skrive uten noen som helst følelser.
Jeg er uendelig glad for dere jeg får nådd ut til, og dere som fortsatt tuner inn selv om jeg kanskje ikke har tiden eller mindsettet til å legge ut 2 innlegg hver dag. Dere er gode som gull, og jeg kunne ikke bedd om bedre lesere♥

Likes

Comments

Hei!

Eller, god kveld..(?) haha. Lenge siden sist forresten!
Denne uka har vært en berg og dal bane, med både med det ene og det andre. Det har skjedd mye på hjemmebanen denne uka, samt at det har vært travelt med både jobb og skole, så blogg har egentlig blitt nedprioritert til de grader. Men, slik er det noen ganger!

I forgårs fikk jeg plutselig et sykt kick, og kjente bare at jeg måtte komme meg ut. Som jeg nevnte så har det skjedd en del på hjemmebanen de siste ukene, og jeg har vært veldig stresset og utslitt. Jeg orker ikke utdype meg noe særlig om det nå, men kanskje etter hvert. Iallefall! Jeg reiste meg opp, skifta og la på sprang. Jeg tror det tok 5min fra jeg fikk ideen til jeg var ute av døra, og fysøren så herlig det var. Det ble mørkere ut, regnet pisket mot ansiktet mitt, null mobil, null distraksjoner. Det var bare meg, og verden. Såå deilig. Jeg trodde jeg var en av de som likte by best, men etter å ha flyttet hit så kjenner jeg at det å kunne unne seg å dra ut og springe på fjellet når man vil, og kjenne den friske lufta slå mot det sminkeløse ansiktet er noe jeg aldri kommer til å ta for gitt igjen!
Så igår ble det enda en tur ut, og det var minst like herlig! Jeg var på jobb fra 12-20, var hjemme 21 og la da på sprang og jeg tror ikke jeg var nede i sofaen før etter 22! Hvem er dette, og hva har du gjort med Ella? haha.

Svett, rød og kliss blaut, slik vi liker det! Haha. Så deilig å endelig begynne å føle seg litt i form igjen, i like it!

Nå er det endelig påskeferie og gud så godt! Etter alt som har foregått så kjenner jeg at både hodet og kroppen trenger en real pause fra alt. Gleder meg til å tilbringe tid med de som står meg nærmest, og bare kose meg<3

Hva skal dere i påska?♥

Likes

Comments