Hei!!
Sola er endelig framme og det er så sinnsykt godt! Her var det 18(!) grader idag, så det å ligge ute å nyte sola og varmen var ikke engang et spørsmål om. Vi skal nå grille med svigers, og det skal bli så koselig♥ Jeg forguder grillmat, haha.. Det er så himla godt og ikke minst mettende, men smarte meg får aldri nok, så jeg spiser til jeg bokstavelig talt sprekker.

Det er så deilig å gå med minimalt med sminke! Å bare la huden puste litt for en gangs skyld, og kanskje få litt farge? hvem vet. Jeg ELSKER iallefall å kunne gi huden min litt D-vitaminer!

På skolefronten er det i full rulle, og jeg kom HELDIGVIS ikke opp i skriftligeksamen, woho! Det eneste dumme nå er at det er enda større sjangs å komme opp i muntlig, og det er jo det verste..? eller?
Jeg vet ikke, jeg håper helst å ikke komme opp i noe jeg da hehe, but u know, man kan ikke alltid få det man vil (dessverre).

Håper dere nyter sola i resten av landet, for her vet man iallefall ikke hva neste dag bringer! I det ene sekundet kan det være sol og skyfri himmel, og i det neste så hagler det liksom.. Ikke så veldig deilig akkurat.

Følg meg på snap; ellalk for flere oppdateringer!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

For real guys..

Jeg har aldri følt meg så basic som jeg gjorde igår. Der gikk jeg bortover senteret med NY-caps, svart body, fishnet tights og en chocker i posen som om alle instagram-jenter bare hadde spydd i hodet mitt. Jeg må ærlig innrømme at jeg lett faller for trender, og du ser meg fort i den toppen fra bikbok som 'alle' har. MEN, jeg liker det jeg. Fishnet, NY-caps, chocker og body? yes.

Se så fint da! Passet perfekt med mine hvite hullete bukse, som jeg egentlig synes er litt kjedelig for seg selv. Det er greit å piffe opp litt kjedeligere outfits engang iblandt, why not liksom?
Må forresten bare unnskylde for de fæle skoene jeg har på meg.. haha. Det var liksom de eneste som 'passet' til resten av outfiten, så det måtte bare til (selvom de er ultra skitten).

Det kommer forresten et lite innkjøpsinnlegg med div. ting jeg har kjøpt den siste tiden, gled dere!

Ha en fin dag videre folkens.♥

Likes

Comments

Dette er noe jeg vet det kommer til å være forskjellige meninger om. Det er noe kanskje ikke alle forstår, imens noen er 100% enig.

Når jeg startet denne bloggen var ikke målet å tjene mest penger, bli sponsa, komme på topplista +++. Jeg lagde denne bloggen for en grunn, og kun en grunn. Og det var å få ut mine egne tanker. Jeg trengte en plass uten en deadline, uten en fasit og uten noe press. Kanskje ikke en offentlig blogg var den beste plassen, men det får bare gå.

Jeg har sikkert 5 forhåndsskrevne innlegg som jeg kunne lagt ut de siste ukene, men helt ærlig så gidder jeg ikke legge ut noe 'bare' for å legge ut noe. Det er ikke der jeg vil være. Jeg elsker å skrive, og få ut tankene mine, og jeg kommer aldri til å blogge for noen andre sin skyld enn min egen.
Det høres kanskje egoistisk ut, og kanskje litt utakknemlig ut, men dere må misforstå meg rett. Selvfølgelig er jeg uendelig glad for alle godene som følger med det å blogge. MEN jeg vil ikke ende opp med å være en overfladisk jente som bare blogger om tilfeldige ting for pengene eller lesernes sin skyld. Jeg vil gi litt av meg selv, ha noe konkret, med godt innhold. Og når jeg da ikke klarer å produsere dette, så gir jeg heller faen i å legge ut noe som helst, istedefor upersonlig dritt jeg er NØDT til å skrive uten noen som helst følelser.
Jeg er uendelig glad for dere jeg får nådd ut til, og dere som fortsatt tuner inn selv om jeg kanskje ikke har tiden eller mindsettet til å legge ut 2 innlegg hver dag. Dere er gode som gull, og jeg kunne ikke bedd om bedre lesere♥

Likes

Comments

Hei!

Eller, god kveld..(?) haha. Lenge siden sist forresten!
Denne uka har vært en berg og dal bane, med både med det ene og det andre. Det har skjedd mye på hjemmebanen denne uka, samt at det har vært travelt med både jobb og skole, så blogg har egentlig blitt nedprioritert til de grader. Men, slik er det noen ganger!

I forgårs fikk jeg plutselig et sykt kick, og kjente bare at jeg måtte komme meg ut. Som jeg nevnte så har det skjedd en del på hjemmebanen de siste ukene, og jeg har vært veldig stresset og utslitt. Jeg orker ikke utdype meg noe særlig om det nå, men kanskje etter hvert. Iallefall! Jeg reiste meg opp, skifta og la på sprang. Jeg tror det tok 5min fra jeg fikk ideen til jeg var ute av døra, og fysøren så herlig det var. Det ble mørkere ut, regnet pisket mot ansiktet mitt, null mobil, null distraksjoner. Det var bare meg, og verden. Såå deilig. Jeg trodde jeg var en av de som likte by best, men etter å ha flyttet hit så kjenner jeg at det å kunne unne seg å dra ut og springe på fjellet når man vil, og kjenne den friske lufta slå mot det sminkeløse ansiktet er noe jeg aldri kommer til å ta for gitt igjen!
Så igår ble det enda en tur ut, og det var minst like herlig! Jeg var på jobb fra 12-20, var hjemme 21 og la da på sprang og jeg tror ikke jeg var nede i sofaen før etter 22! Hvem er dette, og hva har du gjort med Ella? haha.

Svett, rød og kliss blaut, slik vi liker det! Haha. Så deilig å endelig begynne å føle seg litt i form igjen, i like it!

Nå er det endelig påskeferie og gud så godt! Etter alt som har foregått så kjenner jeg at både hodet og kroppen trenger en real pause fra alt. Gleder meg til å tilbringe tid med de som står meg nærmest, og bare kose meg<3

Hva skal dere i påska?♥

Likes

Comments

Som ungdom i dagens samfunn er det vanskelig å ikke legge merke til alle menneskene der ute som har perfekte kropper, som de skryter av på alle sosiale medier. Det er vanskelig å ikke bli en del av kroppspresset. Det er vanskelig å ikke bli en del av løgnen.
Jeg har selv blitt oppmerksom på meg selv og kroppen min, og ikke minst hvordan den portretteres på sosiale medier.

Jeg vil stå fram og vise hvor enkelt det er å redigere et par små ting, som gjør at man enkelt kan oppnå den 'ideale' kroppen, kun ved noen trykk på mobilen. Dette er bilder jeg har lagt ut på bloggen før, og her ser dere nå den orginale siden av bildene.

ORIGINAL:

REDIGERT:

Her ser dere at det er ikke mange endringene som skal til for å få kroppen til å se annerledes ut. Litt touch up her og der, litt mindre mage også vipps DEN kroppen. Men, er det verdt det? Når jeg legger ut slikt, tenker jeg på søskenbarnet mitt Vilde. Jeg tenker på at jeg er en av hennes forbilder. Jeg vil ikke at hun skal tro at hun må redigere den LILLE magen sin tynnere, fordi hun ikke synes den er fin nok på bilder?
Det er jo helt absurd.

Jeg er kanskje ikke like tynn som jeg var i 8.klasse, men verken jeg eller noen andre trenger aldri NOENSINNE å redigere kroppen vår tynnere. Det er med å skape et urealistisk mål til alle små jenter og gutter der ute. Og det har jeg innsett nå. Så heretter skal dere få se slike bilder, istedefor de ovenfor:

Likes

Comments

Hei!

Er det en ting alltid har strevd med, så er det bryn. Man må jo nesten gå kurs for å få de til ordentlig haha. Men, idag har jeg prøvd ut noe nytt, nemlig brynsfarge! Og gud så fornøyd jeg er! Brynsfargen jeg prøvde idag er Refectocil, og må ærlig si at den var kjempe bra, wii. Den så veldig rød ut når jeg først blandet fargen med dråpene, men ble jo nesten svart på bryene. Satt med den i 5-6 minutt, og det stod at den skulle være på i 5-10min men siden det ble så mørk på brynene og det var første gang jeg prøvde den så tok jeg det litt forsiktig.. hehe.

Dette ble da resultatet! Jeg liker veldig mørke bryn, selv om jeg har såpass lyst hår. Jeg har forresten et slags arr(aner ikke hvordan jeg har fått det eller hvorfor det er der) der det ikke er farge, så det er ikke brynsfargen som er dårlig haha! Jeg likte også veldig godt at jeg kunne ta vekk litt av fargen som satt seg på huden rundt brynene med en sminkeserviett, da klarte jeg å få resultatet akkurat slik jeg ville! Wii, endelig noe som gjør at jeg kan sove 15min ekstra hver morgen, haha..

Likes

Comments

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Det at når jeg ikke skal en dritt, da skal sminken se bomb-ass ut! Jeg skjønner ikke, hvorfor kan ikke alt legge seg like fint på morgenen som på kvelden? Æsj:(

UKENS NEDTUR: Føler egentlig denne uken har gått ganske smooth jeg? Har ikke skjedd noe spesielt dårlig- som jeg kommer på nå iallefall! Så tenker jeg litt slik at hvis jeg ikke husker det idag- så kan det ikke ha vært sååå dårlig, haha.

UKENS HØYDEPUNKT: Det å møte Silje igjen♥ Wii, den jenta er så crazy og morsom, herregud som jeg har savnet henne. Vi har det alltid like morsomt sammen og aldri et dølt øyeblikk, det er så bra!

AKKURAT NÅ: Sitter godt planta i sofaen og skal snart gjøre meg klar. Benjamin vekte meg brått da han dro 06:30 imorrest, så denne frøkna har allerede vært våken flere timer!

UKENS CRAVING: Okei folkens.. Jeg er harry. Jeg har blitt helt avhengig av Burn.. Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg har bare cravet burn noe sinnsykt i det siste, og det er også den eneste energidrikken jeg liker, så da har det blitt en del burnbokser denne uka.. off. Dont start kids! Haha, neida.

Jeg tenkte dette var en fin måte å oppsumere litt av uka på, så dette skal bli en vane! Legg gjerne igjen en kommentar hvis det er noe dere savner på bloggen.♥


Legg meg også til på sosiale medier, der får dere se litt mer av meg utenom bloggen;

Sc: ellalk

Instagram: ellakvalvik

Facebook: Ellalinneaa/Ella Linnea Kvalvik

Likes

Comments