Hei!

Eller, god kveld..(?) haha. Lenge siden sist forresten!
Denne uka har vært en berg og dal bane, med både med det ene og det andre. Det har skjedd mye på hjemmebanen denne uka, samt at det har vært travelt med både jobb og skole, så blogg har egentlig blitt nedprioritert til de grader. Men, slik er det noen ganger!

I forgårs fikk jeg plutselig et sykt kick, og kjente bare at jeg måtte komme meg ut. Som jeg nevnte så har det skjedd en del på hjemmebanen de siste ukene, og jeg har vært veldig stresset og utslitt. Jeg orker ikke utdype meg noe særlig om det nå, men kanskje etter hvert. Iallefall! Jeg reiste meg opp, skifta og la på sprang. Jeg tror det tok 5min fra jeg fikk ideen til jeg var ute av døra, og fysøren så herlig det var. Det ble mørkere ut, regnet pisket mot ansiktet mitt, null mobil, null distraksjoner. Det var bare meg, og verden. Såå deilig. Jeg trodde jeg var en av de som likte by best, men etter å ha flyttet hit så kjenner jeg at det å kunne unne seg å dra ut og springe på fjellet når man vil, og kjenne den friske lufta slå mot det sminkeløse ansiktet er noe jeg aldri kommer til å ta for gitt igjen!
Så igår ble det enda en tur ut, og det var minst like herlig! Jeg var på jobb fra 12-20, var hjemme 21 og la da på sprang og jeg tror ikke jeg var nede i sofaen før etter 22! Hvem er dette, og hva har du gjort med Ella? haha.

Svett, rød og kliss blaut, slik vi liker det! Haha. Så deilig å endelig begynne å føle seg litt i form igjen, i like it!

Nå er det endelig påskeferie og gud så godt! Etter alt som har foregått så kjenner jeg at både hodet og kroppen trenger en real pause fra alt. Gleder meg til å tilbringe tid med de som står meg nærmest, og bare kose meg<3

Hva skal dere i påska?♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Som ungdom i dagens samfunn er det vanskelig å ikke legge merke til alle menneskene der ute som har perfekte kropper, som de skryter av på alle sosiale medier. Det er vanskelig å ikke bli en del av kroppspresset. Det er vanskelig å ikke bli en del av løgnen.
Jeg har selv blitt oppmerksom på meg selv og kroppen min, og ikke minst hvordan den portretteres på sosiale medier.

Jeg vil stå fram og vise hvor enkelt det er å redigere et par små ting, som gjør at man enkelt kan oppnå den 'ideale' kroppen, kun ved noen trykk på mobilen. Dette er bilder jeg har lagt ut på bloggen før, og her ser dere nå den orginale siden av bildene.

ORIGINAL:

REDIGERT:

Her ser dere at det er ikke mange endringene som skal til for å få kroppen til å se annerledes ut. Litt touch up her og der, litt mindre mage også vipps DEN kroppen. Men, er det verdt det? Når jeg legger ut slikt, tenker jeg på søskenbarnet mitt Vilde. Jeg tenker på at jeg er en av hennes forbilder. Jeg vil ikke at hun skal tro at hun må redigere den LILLE magen sin tynnere, fordi hun ikke synes den er fin nok på bilder?
Det er jo helt absurd.

Jeg er kanskje ikke like tynn som jeg var i 8.klasse, men verken jeg eller noen andre trenger aldri NOENSINNE å redigere kroppen vår tynnere. Det er med å skape et urealistisk mål til alle små jenter og gutter der ute. Og det har jeg innsett nå. Så heretter skal dere få se slike bilder, istedefor de ovenfor:

Likes

Comments

Hei!

Er det en ting alltid har strevd med, så er det bryn. Man må jo nesten gå kurs for å få de til ordentlig haha. Men, idag har jeg prøvd ut noe nytt, nemlig brynsfarge! Og gud så fornøyd jeg er! Brynsfargen jeg prøvde idag er Refectocil, og må ærlig si at den var kjempe bra, wii. Den så veldig rød ut når jeg først blandet fargen med dråpene, men ble jo nesten svart på bryene. Satt med den i 5-6 minutt, og det stod at den skulle være på i 5-10min men siden det ble så mørk på brynene og det var første gang jeg prøvde den så tok jeg det litt forsiktig.. hehe.

Dette ble da resultatet! Jeg liker veldig mørke bryn, selv om jeg har såpass lyst hår. Jeg har forresten et slags arr(aner ikke hvordan jeg har fått det eller hvorfor det er der) der det ikke er farge, så det er ikke brynsfargen som er dårlig haha! Jeg likte også veldig godt at jeg kunne ta vekk litt av fargen som satt seg på huden rundt brynene med en sminkeserviett, da klarte jeg å få resultatet akkurat slik jeg ville! Wii, endelig noe som gjør at jeg kan sove 15min ekstra hver morgen, haha..

Likes

Comments

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Det at når jeg ikke skal en dritt, da skal sminken se bomb-ass ut! Jeg skjønner ikke, hvorfor kan ikke alt legge seg like fint på morgenen som på kvelden? Æsj:(

UKENS NEDTUR: Føler egentlig denne uken har gått ganske smooth jeg? Har ikke skjedd noe spesielt dårlig- som jeg kommer på nå iallefall! Så tenker jeg litt slik at hvis jeg ikke husker det idag- så kan det ikke ha vært sååå dårlig, haha.

UKENS HØYDEPUNKT: Det å møte Silje igjen♥ Wii, den jenta er så crazy og morsom, herregud som jeg har savnet henne. Vi har det alltid like morsomt sammen og aldri et dølt øyeblikk, det er så bra!

AKKURAT NÅ: Sitter godt planta i sofaen og skal snart gjøre meg klar. Benjamin vekte meg brått da han dro 06:30 imorrest, så denne frøkna har allerede vært våken flere timer!

UKENS CRAVING: Okei folkens.. Jeg er harry. Jeg har blitt helt avhengig av Burn.. Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg har bare cravet burn noe sinnsykt i det siste, og det er også den eneste energidrikken jeg liker, så da har det blitt en del burnbokser denne uka.. off. Dont start kids! Haha, neida.

Jeg tenkte dette var en fin måte å oppsumere litt av uka på, så dette skal bli en vane! Legg gjerne igjen en kommentar hvis det er noe dere savner på bloggen.♥


Legg meg også til på sosiale medier, der får dere se litt mer av meg utenom bloggen;

Sc: ellalk

Instagram: ellakvalvik

Facebook: Ellalinneaa/Ella Linnea Kvalvik

Likes

Comments

Hei!!

Da er jeg kommet hjem etter ei koselig helg i Kristiansund med Silje og kjæresten hennes! Dette er også grunnen til at jeg ikke har blogget de siste dagene, da jeg kun har hatt mobilen min siden fredags morgen. Jeg liker også å heller kose meg med venner når jeg faktisk har mulighet, enn å sitte å blogge og lage innlegg i flere timer, og det er lov! Jeg kan faktisk ikke prioritere bloggen over alt annet i livet, iallefall ikke enda.. haha! Neida, jeg blogger når jeg føler for det og har tid, og slik liker jeg det!
Helgen har gått til å både slappe av og feste, slik vi liker det, hehe. Det har iallefall vært på høy tid å komme seg ut, og det synes jeg at jeg har fått godt gjort de siste ukene! Og guud så mye jeg har kost meg, wii. Gleder meg til å se hva fremtiden bringer.
Jeg prøvde meg også på litt forskjellige hårstiler i helga før vi dro ut, noen ble hit og noen ble miss, kan man si.. hehe.

Skiller meg kanskje litt ut, men synes det er tøft! Jeg har også kjøpt meg chocker (10 år etter alle andre, i know) og jeg synes den er drit kul. Liker litt edgy stil, så dette passer meg perfekt! Kjøpte den på Only til 79(?)kr om jeg husker riktig!

Nå sitter jeg plantet i sofaen med ansiktsmaske og nettopp farget øyenbrynene (kommer innlegg om det senere!) Og venter på at min kjære skal komme hjem etter enda ei helg borte, wi<3

Hvordan har deres helg vært?♥

Likes

Comments

Jeg er en av de som stoler blindt på noen. Jeg er en av de som elsker med hele hjertet.

Men noen ganger så er ikke det nok.

Når jeg blir forelsket, så skjer det noe helt fantastisk inni kroppen min. Jeg får sommerfugler i magen, hodet snurrer rundt som en berg og dal bane, og føttene mine klarer ikke å stå stille. Jeg blir så oppslukt av en person, at alt annet rundt blir utydelig. Omgivelsene rundt meg blir tåkete, og dømmekraften min forsvinner helt. Jeg gir alt jeg har å gi til denne ene personen, og hver eneste celle i kroppen min går til å gjøre denne personen glad.
Men jeg gir for mye. Jeg mister for mye. Jeg går glipp av for mye.
Jeg blir avhengig av én person.

Når man er i et forhold så er det ikke meningen å dra hverandre ned. Man skal være støttesteinen til den andre. Man skal elske å være sammen, men man skal også klare å være uten den andre.
Jeg sliter med tanken om å en gang ende opp helt alene. Uten den ene personen som gir meg samme kjærlighet som jeg gir han. Og denne tankegangen gjør at jeg skyver folk unna ved å ikke la de gå.

Jeg har innsett at det ikke er nødvendig å frykte en fremtid som kanskje ikke skjer, fordi da er det større sjanse for at den faktisk blir til virkelighet.

Ta en dag om gangen, ta vare på de rundt deg og aldri la en dag gå for gitt. Fordi før du vet ordet av det så forandrer alt seg, og det er ingenting du kan gjøre med det.


Det er så vanskelig å forklare følelser med ord. Jeg skulle ønske at andre automatisk kunne forstå uten at det var nødvendig å si noe.Likes

Comments

Hei!

Tenkte det er mange der ute som kanskje strever litt med hverdagen generelt, og da tenkte jeg at hvorfor ikke lage et innlegg om hva jeg gjør for at hverdagen min blir litt enklere og litt bedre?

1. Ikke tenk for mye på morgendagen. Ting skjer, og det er ikke alltid de skjer etter hvordan du har planlagt det, og noen ganger kan ikke du styre det! La ting skje, og ikke bekymre deg så mye.

2. Vær spontan! Jeg har alltid vært en planlegger, men etter at jeg møtte B (som er suuperspontan) har jeg lært meg å tatt ting litt mer med ro, hvorfor ikke gjøre ting litt spontant? Alt trenger jo ikke gå etter planen!

3. Aldri ta dagen for gitt. Hver dag er en ny dag, og du vet aldri hva som skjer i fremtiden. Ta vare på det du har nå, for du vet aldri når du kan miste det!

4. Spis god mat. Haha, dette er faktisk noe jeg lever etter! Jeg spiser ikke salat hvis jeg ikke vil ha det, men jeg gomler ikke i meg 100kg godteri hver dag heller. Dog så spiser jeg fortsatt det jeg vil, når jeg vil. Det gjør at humøret mitt går opp 110%!

og tilslutt...

5. Ting ordner seg alltid. Dette er noe jeg alltid har sagt, og alltid kommer til å si. Det har aldri skjedd, og jeg VET at det aldri kommer til å skje at noe ikke ordner seg. Jeg er omringet av så mange fantastiske mennesker. Og med hjelpesystemet vi har i Norge, så vet jeg at uansett hva som skjer med meg, om det så er helse (psykisk, fysisk) eller en annen påkjenning, at det alltid kommer til å ordne seg til slutt.

Ha en fin dag videre, og nyt den! ♥

    Likes

    Comments