Lägger ut några av de bilder som fotats på mig och Alcazar. Både från fälttävlan, hopptävlingar och vid andra tillfällen. 📷

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I onsdags lastade vi och körde till Östergötland, med mål att komma felfritt runt terrängen på en godkänd P90 debut. När vi väl var framme och Alca fått en Box, åkte vi till tävlingsplatsen. Dressyren ute och hoppning inne, gick hoppbanan och allt kändes bra. Efter detta gick vi terrängbanan. Banan började med två " stockhinder, väldigt inbjudande. Sedan ner i en backe, där jag skritta ner. Upp för en backe med hinder i backen då. 4 a b c ( smalhinder och trappa ner ) till 5, en liten häck. Lite klurig bana men bra känsla när jag gått den. 17 hinder på mer än 4 min💪🏼

Torsdag morgon, tävlingsdax. Det märktes att alca var taggad och glad, så en bra känsla redan innan ja satt upp. Dressyren var bra, i full sol så tyckte jag att han skötte sig! 48,9 straff!

Banhoppningen nollade vi!!

När jag inte kunnat kolla eller hålla mig uppdaterad någonting efter dressyr ( min mobil var typ urladdad ) och kollar på placeringen. 1:a Ella Lindegårdh, Toftegårdens Alcazar. Den känslan var go. 😄💪🏼 Jag låg kvar på mina 48,9 straff.

Terrängen gick sjukt bra, inga konstigheter och Alca tyckte de var superkul! Med målet att vara felfri på hinder, så tog jag det lugnt vid alla kombinationer och ökade på mellan hinderna. Vi satte tiden också! Så nöjda och glada.
Tack alla för en toppendag!

/ Ella & Alcazar🌟

Likes

Comments

​Stockholm levererar! Har haft en skit bra helg med melodifestivalen, shopping o.s.v. Jag åkte upp tidigt i lördags så jag var framme till lunch. Mello var grymt, har faktiskt inte varit på de förut, men tyckte alla var grymma. Men Frans asså, klart bästa..

Söndag ( idag ) Mall Of Scandinavia, också toppen. Många bra klädaffärer. De fick bli en svart tröja från Ginatricot, ett par solglasögon ( vilket jag redan har köpt i år, hehe ) också från gina. En svart bomberjacka från Mango, med guldiga detaljer och en topp från Pull & Bear. Klantig som jag va glömde jag mitt smink uppe i Stockholm, så ja.. när jag kom hem till Skövde fick jag lite panik. Typiskt verkligen.

Men helgen har varit skitgrym och jag är jättenöjd. Kram till er alla /Ella

Likes

Comments

Allt är verkligen vitt nu när man kollar ut genom fönstret. Alla träd, hus marken, himmeln också. Hade tänkt att åka till stallet lite senare idag, så vi får antagligen ta Alca till ridhuset. Känns som att det är " lite" kallt just nu.. xD

Eftersom jag inte har något att skriva just nu. Kan jag presentera Alcazar lite mer. Alca som han kallas är en dansk sportponny född 2003. Han har gått fälttävlan i Danmark. Alcazar som är en D-ponny såldes sedan till familjen Peytz i Danmark. Där gick han LA klasserna i dressyr och hoppades även. Vi hämtade honom i somras, och mina mål med honom är att kunna höja mina mål i fälttävlan, även dressyr och banhoppning. Än så länge ar jag startat en P70 på honom. Eftersom han inte gått terräng på 4-5 år ville jag ta det lugnt och se hur han reagerade, men han skötte sig toppen och vi slutade ju faktiskt på en bra tredjeplats i Tranemo.

Likes

Comments

Har fastnat helt i boken. Så sjukt bra, vill bara läsa mer och mer och mer. Igår läste jag bara på kvällen. Sida för sida, för sida. Brukar tycka att det är tråkigt i början på en bok. Det händer liksom ingenting, och med en bok som då är ca 500 sidor kan det bli ganska jobbigt. Men eftersom jag redan var övertygad om att boken skulle vara bra, och att jag bara var tvungen att veta fortsättningen så flöt det på snabbt som bara den.

Har googlat som sjutton för att få ett svar på om det kommer en del två, alltså " city of ashes " på film, men hittar bara artiklar och youtube klipp från 2014 där de säger att det ska börja filmas nya filmer. Men inget mer..? Någon som vet?

Ha en toppendag,

Ella

Likes

Comments

Just nu är det ganska lugnt, precis varit i stallet och fixat iordning allt för alca. Dagen har varit super lugn. Vaknade typ 11 , vilket jag har börjat göra nuförtiden. Sket i väckarklockan för jag vaknar ändå inte av den.. Så jag och min syster satt och kollade på datorn. Sökte på bra filmer, men hittade inte någon som verkade så bra. Så jag kollade lite på min mobil, där jag hittade en gammal sida jag varit inne på för nåra veckor sedan. Det var imdb, och " the mortal instruments " och filmen som jag sett för några veckor sedan ( fattar inte varför jag inte sett den tidigare ) var så sjukt bra. Så jag nämnde det för Lisa. Även att jag så gärna ville se en " del 2 " så slog det mig att jag kanske borde läsa böckerna, eftersom jag var så sjukt taggad för att se mer filmer! Så jag köpte faktiskt del 2, " stad av aska ". Läser inte så jättemycket hemma så det var ett ganska bra sätt att fylla ut tiden på lovet med. Nu är det bara dags att börja läsa...

Likes

Comments

Herrgud! Det här året känns som 1 månad eller nått, det går fortare en vad nått annat år har känts som 😅 Har fått prioritera skolan mycket det sista, så det har inte lagts ut mycket på bloggen eller på instag. Men alla får jättegärna vara sociala på kik eller Skype. 😚 oavsett är det fredag igen. Det är positivt som bara den!!! Alca är snäll å gla' men det blir inte riktigt lika mycket ridet nu. Rider jättegärna ut med någon, vid Skultorp!

Likes

Comments

Kommer lite bilder på mig och Charlie häär. Bland annat från fälttävlan.

Har inte jättemycket att göra nu när höstlovet är igång. Så jag kollade lite på app store, musikappar. Där hittade jag min nya lilla favorit " Smule". Tipsar verkligen om denna app som är en musik-app. Mitt konto heter EllaLindegrdh. Ser ut lite som ett instagram konto. Du har en egen sida, och spelar in olika låtar. Antingen själv eller med andra runt om i hela världen, får följare och likes. Tipsa gärna om låtar jag kan testa. Här kommer bilderna som jag skrev om:


Ljuslingbacken fälttävlan P80 vinst.


Hofors Lag-SM P80 5:a individuellt
Här kommer en film på mig och Charlie, 2014
Likes

Comments

Som ni redan märkt har det kommit massor av nya bilder på FB och instagram. Söta Alca!

Efter Royal ( då jag tog bilder ) följde min kompis Malin med hem, och tog kort på mig och Alcazar. Haha vi gick runt och fotade så jag tror att Alca blev lite trött tillslut. Men resultatet blev gör-bra! Senare på kvällen satte vi oss direkt för att föra över bilder, räknade ihop att det blev ca 900 totalt..🙈 Men efter en hel kväll + morgon med överföring av bilder blev vi klara. Tog lite extra lång tid eftersom jag hade råkat klicka in något, som slutade med att nästan alla bilder, minst 500 dubblats.😂 Då satt jag där och funderade över livet, skulle det verkligen bli så?🙈😂

Nu finns i alla fall nästan alla bilder från både Royal Cup, Champion of the youngsters och höstfotograferingen ute på FB. ( vissa bilder kan vara dubbla ) 👻

Ha en bra tisdagskväll alla

Likes

Comments

Riktigt trött efter den här veckan, det känns väldigt bra att höstlovet kom nu. Idag blir det stallet och ridning, å sen längtar jag till lördagkväll ♡ Tänkte fota lite imorgon på royal, någon som också ska dit?

Likes

Comments