Idag ska jag plugga hela dagen (resten av dagen). Satte väckarklockan på elva idag och tänkte att jag skulle plugga på en gång, vilket inte riktigt hänt. Därför ska jag nu göra mig en kopp te och sen göra det som behövs göras. Rolig söndag wihoo

Hej så längeee/ E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

About a week ago - tog jag dessa bilder när jossegosse var i gbg. Det är jobbigt att min bästis bor så långt ifrån mig, önskar verkligen att hon bodde kvar här :(

Vänner är så viktigt att ha här i livet! Även fast alla börjar på nya gymnasium och får nya kompis kretsar, kommer vi alltid komma tillbaka till varandra. Finns inget bättre än att vara med min kära hönsgård, loveu all.

 / Ella

Likes

Comments

Nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Har haft jätte mysig kväll och det var skönt att bara vara hemma. Ovan är det lite bilder från veckan som jag tagit, hope you enjoy :p


Btw vill även tipsa om min favvo blogg, nämligen min älskade nu mera "stockholmare"s blogg:

http://nouw.com/thelifeofjos 


pussarr //Ella

Likes

Comments

Igår kväll hade jag en tjejmiddag med utklädnings tema. Vi åt mat, dansade, pratade och myste. Tack världens bästa tjejor för en lyckad kväll!!


pusss// Ella

Likes

Comments

Här är några bilder från i lördags när vi firade Ella (laxen) på Bönor & Bagels.

Jag har snyggaste kompisarna, kolla bara på bilderna ovan!!! Btw hur snygg är inte Lauras kappa??!! Den gör alla bilder haha

Puss o Hej// Ella

Likes

Comments

... med dessa bilder. Får sån inspiration av att kolla igenom sånna här bilder. Just dessa bilder är från min Weheartit http://weheartit.com/ellaalind.


Haadeeeee

Likes

Comments

Min mobil slutade helt fungera för omkring en vecka sedan, perfekt timing till att börja blogga ;). Nej men har inte gjort så mycket sen senast. Jag har varit hemma i några dagar och spenderat tid med kompisar. Sen åkte jag till köpenhamn med Hilda och josse i tisdags. Fick låna mammas mobil under dagen så jag passade på att fota lite. I köpenhamn shoppade vi lite grann och åt jätte god men väldigt dyr mat. Nu är jag i Båstad igen och ska snart över till mina kusiner i Torekov.

hej så länge // Ella

Likes

Comments

Här är massa härliga bilder från Marbella. Var där i en vecka mellan den 12 och 19 juli. Jag hälsade på min bästis Olivia och hennes familj i deras lägenhet som ligger precis vid stranden, hamnen och alla affärer. Levde verkligen loppan och saknar det så mycket.

Likes

Comments

Shalooom! Nu är jag tillbaka med blogg efter två år. Har avpublicerat alla gamla inlägg, men kanske publicerar dom igen vem vet. Tänker att jag kan skriva och lägga ut bilder här när jag känner för det. Har i skrivande stund ingenting att göra eftersom att jag är ensam hemma i vår lägenhet i Båstad så jag får underhålla mig själv. Snart kommer min kompis Lisa tillbaka från sitt jobb och då ska vi hitta på något kul.

puss och kram /Ella 

ps. Inte min hund på bilden höhö

Likes

Comments