Hej på er! Idag har jag varit i stan med mamma. Jag köpte två blusar inne på Mango, en cashmere tröja från samsoe & samsoe, en ny concealer från maybelline och lite skolsaker från Akademibokhandeln. Mamma köpte även en ny mascara till mig när hon reste med jobbet. Mascaran kommer ifrån Lancôme och jag älskar den. Nu börjar skolstarten närma sig och jag är jätte spänd. Kan gå mer inpå det i ett senare inlägg.


Massa pussar/ Ella

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

... med dessa bilder. Får sån inspiration av att kolla igenom sånna här bilder. Just dessa bilder är från min Weheartit http://weheartit.com/ellaalind.


Haadeeeee

Likes

Comments

Min mobil slutade helt fungera för omkring en vecka sedan, perfekt timing till att börja blogga ;). Nej men har inte gjort så mycket sen senast. Jag har varit hemma i några dagar och spenderat tid med kompisar. Sen åkte jag till köpenhamn med Hilda och josse i tisdags. Fick låna mammas mobil under dagen så jag passade på att fota lite. I köpenhamn shoppade vi lite grann och åt jätte god men väldigt dyr mat. Nu är jag i Båstad igen och ska snart över till mina kusiner i Torekov.

hej så länge // Ella

Likes

Comments

Här är massa härliga bilder från Marbella. Var där i en vecka mellan den 12 och 19 juli. Jag hälsade på min bästis Olivia och hennes familj i deras lägenhet som ligger precis vid stranden, hamnen och alla affärer. Levde verkligen loppan och saknar det så mycket.

Likes

Comments

Shalooom! Nu är jag tillbaka med blogg efter två år. Har avpublicerat alla gamla inlägg, men kanske publicerar dom igen vem vet. Tänker att jag kan skriva och lägga ut bilder här när jag känner för det. Har i skrivande stund ingenting att göra eftersom att jag är ensam hemma i vår lägenhet i Båstad så jag får underhålla mig själv. Snart kommer min kompis Lisa tillbaka från sitt jobb och då ska vi hitta på något kul.

puss och kram /Ella 

ps. Inte min hund på bilden höhö

Likes

Comments