Hej där!

Detta blir mitt första inlägg på den här bloggen. Jag startade faktiskt den här bloggen redan 2015, men skrev då inga inlägg. Så nu tänkte jag försöka mig på ett nytt försök istället. Men nog om det! Nu ska ni få veta lite mer om mig. Ella Karlsson heter jag och är en tjej på tjugo år. Jag bor inne i city i Stockholm och ska nu börja dela med mig av min vardag med er!

Vi kan börja med min dag idag. Jag gick upp tidigt, snarare 06.30 för att vara exakt. Och det som väntade mig var en jobbintervju! Mer info om hur det går/har gått får ni såklart veta senare. Men det kändes väldigt bra för min del, men vi får se. Därefter så promenerade jag hem och yogade i en halv timme. Det var en av de första gångerna jag yogade, men det kändes skönt efteråt! Jag ska försöka börja gå några yoga klasser på gymmet för att få in det ordentligt. Det resterande av dagen bestod av att rensa saker hemma i lägenheten tills jag tog mitt pick och pack hem till pappa i Åkersberga, eftersom att jag börjar jobba tidigt här imorgon bitti.

Nu får vi hoppas att bloggandet går bättre än förra gången. Det känns kul att göra något nytt tycker jag i alla fall! Kram på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments