Header

Säger godnatt nu, sjukt vad jag vänt på dygnet detta lov - ett under om jag ens somnar. Jaja, ska försöka iallafall! Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har varit en riktigt jobbig kväll för mig, vet inte varför men helt plötsligt så vart jag bara på jätte dåligt humör. Nej usch, vi byter samtalsämne!
Idag slutade jag skolan kl 11 vilket var otroligt skönt, så jag tog 12 tåget med mina brudar och sedan hängde jag på stan med kompisar tills det var dags att åka hem då kl redan var 4... När jag kom hem så åt jag middag, duschade, testade min nya tröja från Mad Lady och nu sitter jag och lyssnar på musik samt lockar håret. Efter detta tar jag sängläge! Ciao

Likes

Comments

Dagarna rullar på, nationella har startat och jag spenderar mest mina dagar med att gå i skolan, plugga och kolla på serier. Jag är en sån person som verkligen måste ta det lugnt efter skolan för min kropp tar inte om jag ska hitta på saker hela tiden, men det känns bra ändå.
Har precis slutat i skolan vilket känns otroligt skönt så jag ska alldeles strax springa iväg till ica för att köpa en Red Bull, as always! Sen ska jag iväg till tåget med Natalie, när jag kommer hem så ska jag bara plugga lite matte och svenska och sedan kolla på lite serier, fyyy vad skönt att få komma hem.


Likes

Comments

God dag finisar!
Jag startade morgonen med nudlar och Red Bull, riktigt gott var det! Sedan låg jag i sängen och kollade på två avsnitt utav Glee och sedan storstädade jag hela övervåningen på 2 timmar, phu! Nu är jag klar. Känns som en typiskt söndag idag. Tagit väl hand om mig själv och bara gjort det fint hemma!
Har hunnit med att rakat benen, duschat, ätit lunch och just nu sitter jag i sängen och kollar på absolut sista avsnittet utav Glee.. Lite sorgligt faktiskt! See you later.

Likes

Comments

Hej! Idag så spenderade jag dagen med att ligga inne i det fina vädret genom att kolla på massor av serier och bara sova, sedan mot kvällen åkte jag vidare mot Natalie och ska sova här inatt! Var så himla länge sen vi umgicks nu så det var sjukt trevligt då vi hade mycket att prata om hehe... Nu tänkte vi krypa ner i sängen, talk to u later!

Likes

Comments

Igår var jag och Sophie med en killkompis till Rättvik fram och tillbaka sedan åkte vi vidare mot Statoil för att köpa något att äta sedan hem och duscha!
Var tänkt att jag skulle åka med Sophie m.fl till stan men blev inte så för jag var så trött så jag somnade ungefär 19.30... Så blev hemma igårkväll och idag ska jag nog först vara med Sara och Sophie sedan ska jag iväg och vara med Abdo, älskar honom!!

Nu ska jag kolla vidare på Pretty Little Liars samtidigt som jag äter min frukost, PUSSS..

Likes

Comments

Guess what? Jag har äntligen wifi hemma så jag kan hålla på med datan mer när jag är hemma, vilket betyder? Mer och bättre inlägg med sooo much better bilder! Så glad.

Idag är sista praktiksdagen här och jag började dagen med en kopp oboy och har nyligen städat, rätt skönt faktiskt.. Inte så ansträngande skulle jag säga!
Slutar troligen 14 som vanligt om inte tidigare, återstår och så. Jag är ledig torsdag-fredag iallafall och hela veckan efter denna, känns helt underbart.
Efter att ha varit ifrån skolan i snart 7 veckor så börjar det faktiskt kännas lite tomt, hehe.. Nu ska jag kika lite bloggar och senare är det väl dags för lunch.

Supergammal bild men det blir bättre nu. So excited! PUSS​

Likes

Comments

Idag är det tisdag vilket betyder att det alldeles snart är påsklov. Kan knappt bärga mig! Är som ett litet barn.
Igårkväll så var jag med lite friends för att senare ta bussen hem med Sara, dock så missade Sara bussen så hon fick ta en buss från byn där jag bor, haha roligt var det iallafall!

Idag vet jag inte vad som händer, ska gå klart praktiken till 2 och sedan ska jag hem och kanske drar till Soph en sväng, får se helt enkelt. Nu ska jag springa iväg på ärende till willys, sen måla efter det lunch! Pusss

Likes

Comments