Gillar

Kommentarer

Har varit en riktigt jobbig kväll för mig, vet inte varför men helt plötsligt så vart jag bara på jätte dåligt humör. Nej usch, vi byter samtalsämne!
Idag slutade jag skolan kl 11 vilket var otroligt skönt, så jag tog 12 tåget med mina brudar och sedan hängde jag på stan med kompisar tills det var dags att åka hem då kl redan var 4... När jag kom hem så åt jag middag, duschade, testade min nya tröja från Mad Lady och nu sitter jag och lyssnar på musik samt lockar håret. Efter detta tar jag sängläge! Ciao

Gillar

Kommentarer

Dagarna rullar på, nationella har startat och jag spenderar mest mina dagar med att gå i skolan, plugga och kolla på serier. Jag är en sån person som verkligen måste ta det lugnt efter skolan för min kropp tar inte om jag ska hitta på saker hela tiden, men det känns bra ändå.
Har precis slutat i skolan vilket känns otroligt skönt så jag ska alldeles strax springa iväg till ica för att köpa en Red Bull, as always! Sen ska jag iväg till tåget med Natalie, när jag kommer hem så ska jag bara plugga lite matte och svenska och sedan kolla på lite serier, fyyy vad skönt att få komma hem.


Gillar

Kommentarer