dagbok

​Måndag: ​Träna, plugga och ansiktsbehandling

​Tisdag: ​Körlektion, plugga, teorikurs

​Onsdag: ​Ekonomiprov, engelska uppsats, plugga

​Torsdag: ​Plugga, träna/promenad

​Fredag: ​Plugga, träna

​Lördag: ​Jobba 9-17, klassfest

​Söndag: ​Jobba 8-17, promenad 

Som ni ser består större delen av min vecka utav plugg. Just nu känner jag att jag är så redo för höstlov, bara två jobbiga veckor kvar. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

dagbok

​Hej hjärtan! Denna dagen har verkligen varit lika grå och tråkig som vädret ute. Men ändå så hade jag så himla mycket energi när jag vaknade idag (antagligen för att jag för första gången på länge fick sova ut). Med andra ord så var jag inte alls sugen på att sitta en hel dag vid skrivbordet och plugga och eftersom att jag den senaste tiden varit så himla sugen på lite förändring här hemma så satte jag och Siri igång med att möblera om på övervåningen. Bra söndagssyssla med andra ord. Vad har ni hittat på idag?

Likes

Comments

dagbok

​Hej babes! Hur mår ni? Bra hoppas jag. Själv mår jag utmärkt, proppmätt efter en lång lunch tillsammans med Vilma. Vi satt i över tre timmar och tog ifatt allt vi missat om varandra. Jättemysigt, känns som att vi borde göra detta oftare. Resten av lördagen blir en mysdag, då jag bara ska njuta av att jag är ledig hela helgen. Ska ni hitta på något speciellt ikväll?

Likes

Comments

dagbok

​Hej hjärtan! Ett tag sen sedan sist, men har känt mig lite små stressad det senaste. Nu innan lovet är det mycket i skolan och jag har även börjat plugga inför körkortet lite smått. Iallafall så sitter jag framför kaminen med en kopp te och skrollar mig igenom weheartit lite. Mina tankar drar iväg helt. Vad gör ni ikväll? Jag borde egentligen plugga lite men har ingen ork till det nu ikväll. 

Likes

Comments

dagbok, outfits

Hej babes! Jag sitter och ska alldeles strax börja plugga lite. Dock är jag inte jättesugen på att ta tag i det utan tänkte att jag istället kunde visa er min nya kofta från Gina. Den fick följa med mig hem från Göteborg i lördags. Jag tror att den kommer vara riktigt mysig nu när det börjar bli lite kallare eller vad tror ni? 

Likes

Comments

dagbok

Hello darlings! Hur är det? Hos mig är det bara bra, lite extra glad idag eftersom att det är kanelbullensdag. Bästa sättet att fira det är väl att äta bullar i mängder eller? Det tycker iallafall jag. Till något helt annat, har ni något tips på vart man kan köpa en liten och snygg almanacka? Just nu känns det verkligen som att det skulle behövas. Jag har inte längre koll på någonting. 

Likes

Comments

dagbok

Godmorgon hjärtan! Äntligen måndag, eller vad brukar man säga? Idag känns det verkligen som att jag har fullt upp från det att jag har gått upp tills det är dags att gå och lägga sig igen. På ett sätt så är det skönt med en helt planerad dag utan massa slötid till skillnad från igår. So far känns det faktiskt som att detta kommer bli en riktigt bra dag. 

Likes

Comments

dagbok

​Godmorgon babes! Vilken dag jag hade igår. Lovisa och jag tog tåget upp till Göteborg för en mys dag bara hon och jag. Vi strosade runt i affärer i ett antal timmar och efter det skulle vi ta oss till Linné för att äta på Pinchos, det var dock en bra bit att gå. Men vi hittade massa nya fina ställen i Göteborg som varken jag eller Lovisa sett tidigare med oändligt många caféer och restauranger. Jag vill bara flytta dit nu, nu, nu. Vi satt längre än två timmar inne på Pinchos innan det var dags för oss att gå vidare till Scandinavium. Äntligen var det dags för oss att se Kent, deras absolut sista spelning i Göteborg. WOW, så bra var den + vi hade bästa platserna! Dagen får 5/5!

Likes

Comments