Godmorgon fina! Jag njuter, har tagit en lång sovmorgon och sen en lång frukost framför "vår tid är nu", hur härligt är inte det? Älskar att få börja min dag såhär, i soffan med kaffe och god frukost, lite guldkant på vardagen.

Ella

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

​innehåller annonslänkar

Har kommit in i så himla bra söndagsrutiner som passar mig perfekt. Rengör, skrubbar och lägger på en mask på ansiktet innan jag kryper ner i sängen med ett block och min kalender. Gör en "to do"-lista inför veckan och går igenom kommande vecka. Det funkar så bra, tycker om att ha lite struktur och koll på saker och ting. Avslutar med att koppla av med en bra bok innan jag somnar tidigt. Det är ett så skönt sätt att förbereda sig för en ny vecka. Har ni något speciellt ni brukar göra för att förbereda er inför en ny vecka?

Ella

Likes

Comments

Fredag och det betyder att jag och Klara ska göra det vi gör bäst nämligen att äta och ta det lugnt i soffan framför fotbollsmatchen. Vad hittar ni på ikväll

Ella

Likes

Comments

Jag är förälskad! Idag har jag besökt Lund för första gången, vilken mysig stad! Det soliga vädret gjorde dessutom Lund till sin fördel. Jag kan väl säga att detta inte stillade mina tankar om att flytta. Jag blev otroligt sugen att få strosa omkring i denna stad på heltid. TUESDAY WISH!

Ella

Likes

Comments

Sunday, sunday, sunday. Jag har söndagsångest deluxe, vill inte att det ska vara måndag igen. Åkt på en förkylning och legat med feber, har därför inte kunnat spendera denna helgen riktigt som jag hade velat. Men det kommer väl fler får vi hoppas. Ikväll blir et en dusch och sen planering inför veckan, händer faktiskt lite kul grejer.

Ella

Likes

Comments

Det är grått och tråkigt ute, jag tittar på regnet som trillar utanför fönstret. Det märks att vi gått in i en grå och mörk period nu. Men det är ju 1:a november så, så konstigt är det ju inte. Tråkigt att det kommer vara såhär iallafall i fyra månader... Dock så rusar ju tiden iväg så det kanske går fort ändå.

Snart åker Siri och jag iväg till mormor för att äta lunch och massa mys bara vi tre. Det om något passar ju perfekt en grå och tråkig dag som denna.

Ella

Likes

Comments

Godmorgon fina! Ännu en ledig dag utan direkta planer, så skönt. Jag sitter fortfarande i sängen, har läst ett tag och hällt i mig kaffe. Boostar kroppen med vitaminer idag, bland annat kiwi och citronvatten, det känns som att det behövs nu när det börjar bli så mörkt och tråkigt på riktigt. Idag är jag otroligt sugen på att hitta på något spontant kul, har ni några tips?
Ella

Likes

Comments

Godmorgon! Vilma och jag började vår lovvecka på bästa sätt, med en mysig frukost tillsammans. Förra veckan blev allt annat än lugn för mig, därför blev inget som jag hade planerat. Det kom upp en hel del grejer under veckan som gjorde att kunde lägga tid på det jag ville.. Hoppas på att kommande vecka blir bättre! Hittar ni på något kul under lovet?
Ella

Likes

Comments

Godmorgon, jag sitter på en av mina favorit platser just nu med en kopp kaffe i handen och lite tända ljus i bakgrunden. Med andra ord börjar jag min tisdag i precis rätt anda. Igår blev det en skön joggingrunda som rensade tankarna, märkte direkt att jag snappade upp mer från religionsboken efteråt. Byter ut joggingrundan mot en promenad idag och hoppas på samma resultat.
Ella

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag önskar verkligen att jag fick börja denna veckan med frukosten ovanför, men det fick bli havregrynsgröt för min del. Det ser ganska lugnt ut denna veckan, har prov på fredag jag behöver plugga till men annars så är det inte så mycket mer. Ska försöka lägga lite fokus på träningen istället denna veckan, vi får se hur det går. Har några punkter på veckans lista som ska bockas av med. Det känns bra att ha en planerad vecka framför sig, sen går vi på lov! Har ni planerat något för veckan?

Ella

Likes

Comments